GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Betaling og sikkerhed - FAQ

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder i?

På Watery.dk accepterer vi betaling med følgende betalingsformer: Dankort, VISA, VISA/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mobilepay, Viabill, Google Pay, Apple Pay. 

Er du i tvivl om vi kan acceptere din betalingsmetode, så kan du nemt selv tjekke det ved bestilling om det accepteres.

Se afsnittet “Kan jeg betale pr. faktura, EAN eller bankoverførsel” for information om disse betalingsmetoder. 

Vi håber du har mulighed for at betale med en af disse betalingsløsninger - og hvis ikke, så må du gerne kontakte os, hvis du benytter dig af en anden, så vi måske til fremtiden kan tilføje denne. 

I 2021 blev det endnu mere sikkert at betale med kort grundet et nyt EU direktiv. Dette betyder at du ved brug af kortbetaling (Dankort, Visa, Visa/dankort, Mastercard) bliver bedt om at verificere din betaling gennem "3D Secure". Denne process går kun igennem din bank, men skulle du opleve problemer med at verificere din betaling, så kontakt os gerne, så vi kan se på om vi kan hjælpe dig igennem det på anden måde. 

Du kan undgå 3D-secure ved at betale med Mobilepay. 

Læs mere
Luk
Kan jeg betale pr. faktura, EAN eller bankoverførsel?

Vi beklager meget, men vi tilbyder desværre ikke muligheden for at betale med faktura, EAN eller bankoverførsel, som privat person. 

Dog tilbyder vi virksomheder / kommuner at betale med faktura / EAN ved bestillinger over 2.000 kr efter aftale med os. Kontakt os her på mail. Dog kræver vi her betaling på forhånd før afsendelse af varer. 

Se venligst “Hvilke betalingsmuligheder tilbyder i” for at se hele oversigten over mulige betalingsmetoder.

Læs mere
Luk
Min betaling er ikke gået igennem, fejlede eller blev afvist?

Hvis betalingen fejler, bliver afvist eller på anden måde giver problemer, så følg venligst disse 4 trin

1. Gå tilbage fra betaling/checkout og prøv igen. I langt de fleste tilfælde er der tale om en enkeltstående teknisk fejl. 

2. Virker det stadig ikke, så prøv gerne med en anden betalingsmulighed / kort. 

3. Noter venligst den fejlmelding du får, eller det problem du oplever, samt den betalingsmetode du har valgt. Tag gerne et screenshot af dit problem hvis muligt.

4. Kontakt os venligst med ovenstående informationer og tilføj eventuelle andre relevante informationer, såsom hvilken enhed og browser du benytter.

5. Vi vil kontakte dig indenfor få timer, måske endda minutter, og få dit problem løst!

Skyldes fejlen det nye 3D-secure, hvor du skal godkende med Nem-id / Mit-id, så går denne proces gennem din bank, men skulle du opleve problemer med at verificere din betaling, så kontakt os gerne, så vi kan se på om vi kan hjælpe dig igennem det på anden måde.

Du kan undgå 3D-secure ved at betale med Mobilepay.  

Læs mere
Luk
Opkræver i betalingsgebyrer?

Vi betaler altid alle dine betalingsgebyrer uanset betalingsmetode.

Vi hader selv tanken om at skulle bekymre sig om gebyrer, når man shopper online, Så vi har sørget for, at du ikke skal bekymre dig om det, når du handler hos Watery.

Du betaler kun prisen for varerne hos Watery. Ingen skjulte gebyrer.

Læs mere
Luk
Hvornår bliver pengene trukket?

Vi hæver først dine penge, når din ordre er afsendt. 

Dette sker nemlig helt automatisk i forbindelse med at din ordre markeres afsendt i vores system og du modtager et tracking link. 

Vær opmærksom på, at ved bestemte kreditkort vil beløbet blive reserveret med det samme. Dette betyder altså ikke at pengene er hævet, men at de blot er klar til det.

Så snart du har modtaget mailen  "Din pakke fra Watery.dk har startet sin svømmetur hen til dig!” betyder det at din pakke er afsendt fra vores lager og vi trækker pengene.

I sjældne tilfælde kan det dog være nødvendigt at hæve pengene tidligere, hvis der er tale om en lang forudbestilling, hvor reservationen ellers ville udløbe. Dette vil fremgå tydeligt på produktsiden inden køb i overskriften og i beskrivelsen, hvis det er tilfældet. Det er ikke tilfældet på nogen produkter på watery.dk på nuværende tidspunkt. 

Læs mere
Luk
Hvordan er min sikkerhed når jeg handler hos jer? er betalingsinformationer sikre?

Der er intet vigtigere for os end din sikkerhed. 

Dette gælder både dine kortoplysninger, dine personlige oplysninger og din færden på watery.dk

Vi kan ikke se eller komme i besiddelse af dine kortoplysninger. Dette sker gennem vores samarbejdspartner Clearhaus, som vi ikke har adgang til. Se mere i vores afsnit “Er mine betalingsinformationer sikre?

Dine personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og mail kan vores medarbejdere godt se, men bliver ikke brugt til andet end at kunne afsende din ordre eller kontakte dig ved problemer med din ordre. Se mere i vores afsnit “Vi værner om dine personlige oplysninger

Læs også gerne mere i vores persondatapolitik

Watery garanterer

- Vi kommer ALDRIG til at se nogle af dine personlige informationer, som du bruger til betaling, såsom dine kortoplysninger. Se mere i vores afsnit “Er mine betalingsinformationer sikre?”

- Vi værner meget omkring dine personlige oplysninger, og vi vil aldrig videregive dem til en tredjepart. Læs mere om personlige data i vores afsnit “Vi værner om dine personlige oplysninger

- Vi hæver aldrig beløbet fra din ordre, før vi har pakket og sendt din pakke fra vores lager. På den måde kommer du ikke til at betale for noget, du ikke får.

- Vi har 365 dages fuld returret. Læs mere i vores afsnit “Hvor lang returret har jeg?`”

- Du modtager en faktura med dine produkter og en ordrebekræftelse, så snart du har bestilt varer fra vores side

Derudover er vi blot en helt almindelig dansk virksomhed, Watery ApS med vores danske CVR nr. 39718626, som har adresse på Langmarksvej 34 C2, 8700 Horsens, hvor vores 35 danske kolleger sidder og arbejder fra og hvor både kontor og lager er beliggende.

Er du stadig i tvivl, så kan du læse mere end 4.000 danske anmeldelser af os på vores Trustpilot - gennem årene siden opstarten i 2016 har vi haft mere end 200.000 danske kunder gennem shoppen. 

Læs mere
Luk
Er mine betalingsinformationer sikre?

Alle betalinger behandles gennem det danske selskab, Clearhaus, og krypteres sikkert af SSL, så du kan føle dig fuldstændig tryg og sikker, når du handler hos os. Hverken Watery, eller nogen andre, kommer til at se dine personlige oplysninger.

Clearhaus er certificeret med den højeste PCI-standard, hvilket kræver, at man benytter mere end 200 sikkerhedskontroller.

Sammen med Clearhaus sikrer vi, at Watery er ét af de sikreste steder, du kan handle online.

Watery SSL-certifikat

Hos Watery holder vi vores side meget sikker, hvad enten det gælder vores server eller platform. Vi sørger altid for at bruge de nyeste, tilgængelige sikkerhedsopdateringer.

Dette gælder også vedrørende SSL-certifikat, som Watery.dk har. 

Ydermere kører alle vores sider gennem en sikker HTTPS-forbindelse ved at benytte en sikker 256 bit-kryptering. HTTPS-kryptering er en parring mellem dig og vores servere for at sikre, der ikke er nogle, som har mulighed for at se dine personlige informationer.

Du kan altid tjekke om en hjemmeside bruger en sikker HTTPS-forbindelse ved at se, om de har et lille hængelås ikon og en tydeligt besked med “HTTPS” i adresselinjen. Vi vil råde dig til kun at shoppe på sider med en sikker HTTPS-forbindelse. På den måde kan du altid være tryg og sikker, når du handler online.

Læs mere
Luk
Vi værner om dine personlige oplysninger

Al personlig data som du oplyser til os er 105% sikret. Vi har en sikker server med en sikker krypteret HTTPS-forbindelse. Du kan læse meget mere om dette i vores afsnit “Er mine betalingsinformationer sikre?”. 

For at handle hos Watery skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger kun dette i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på e mail om, at din ordre er sendt.

- Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredjepart og aldrig dele dine data andetsteds.

- Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

- Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende betalingssikkerhed, så læs gerne vores afsnit “Er mine betalingsinformationer sikre?”. Ellers er du også meget velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål. 

Læs mere
Luk
Praktisk information om Watery som virksomhed

Vores hovedkvarter med kontor og varehus ligger i Horsens, Danmark.

Det er ret fedt, selvom vejret kan være svingende

Her er det, du formentlig leder efter:

Watery ApS

CVR: DK39718626

Langmarksvej 34, C2

8700 Horsens

Danmark

E-mail: support@watery.dk

Telefon: +45 71 74 71 94

Hvis du vil læse mere om os, vores historie og møde medarbejderne bag skærmen, er du velkommen til klikke videre til sektionen her.

Læs mere
Luk
Hvorfor godkendes min ordre ikke med NemID?

Siden den 1. Januar 2021, skal alle online butikker følge de nye EU-Sikkerhedskrav omkring handel på nettet. For dig som kunde betyder det, at du fremadrettet skal godkende din transaktion, før købet er godkendt i systemet. 

Virker dit NemID dog ikke eller mangler du det, så kan du altid betale med Mobilepay, hvis du har det. Her er godkendelse med NemID ikke nødvendigt. 

Du godkender købet på én af følgende to måder:

NemID

Som følger af de nye EU-Sikkerhedskrav, er NemID nøglekortet underlagt nye regler. Du kan derfor ikke længere bruge NemID kortet til e-handel.

Godkender du betalingen med NemID, vil du fremadrettet blive bedt om, at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Derefter skal du bruge enten NemID nøgleappen eller din bestilte nøgleviser, til at godkende købet. 

Nøgleappen kan hentes på Smartphone eller tablet, der hvor du henter dine apps. Har du ikke adgang til en Smarthphone eller tablet, eller ønsker en anden løsning, kan nøgleviseren også bruges.

Nøgleviseren kan købes og bestilles via Nets på følgende side.

SMS-Godkendelse

Du har også mulighed for, at godkende købet via en engangskode tilsendt som SMS. 

Denne engangskode skal du indtaste sammen med en personlig kode du selv vælger. 

Dit mobilnummer skal dog først tilknyttes til dit valgte betalingskort, før denne godkendelses metode kan bruges.

Du kan tilmelde dit kort, og vælge en personlig kode via Nets på følgende side

Ved alle online køb, skal NemID bruges til godkendelse af kortbetaling. Som forklaret øverst oppe kan du også blot gennemføre købet via Mobilepay, hvor NemID godkendelse ikke er nødvendigt.

Læs mere
Luk
Jeg vil gerne have slettet mine oplysninger hos jer?

Det er helt fair. Og det vil vi meget gerne hjælpe med. 

Du skal blot kontakte os, også vil vi sørge for at alle dine oplysninger bliver slettet i vores systemer. 

Læs mere
Luk

Levering & forsendelse

Retur og ombytning

Prisgaranti

Betaling og sikkerhed

Produkter og lager

Produktanbefalinger

Placering af ordre

Rabatkoder / diverse

Størrelsesguides

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Ring til os:
+45 71 74 71 94
Skriv til os
support@watery.dk
Chat med os

Åbningstiderne er man-fre: 08-22. Lørdag: 10-16, Søndag: 14-22

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne