Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Din kurv - produkter

Handelsbetingelser

 1. Virksomheds oplysninger

  Virksomhedsnavn: Watery PH
 1. Mail: support@watery.dk
  Telefon: 61 66 48 64
  Juridisk adresse: Vangevej 16, 8700 Horsens, Danmark
  CVR: 26529026

 2. Betaling
  Betaling for bestilte varer på Watery.dk kan ske online ved brug af følgende betalingsmetoder:
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Mastercard Debit
 • Mobilepay
  Når du bestiller gennem ovenstående betalingsmetoder, så transmitteres dine oplysninger krypteret (SSL-forbindelse) gennem Quickpay. Dermed kan dine oplysninger ikke læses af udenforstående.

  Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. • Betaling med ViaBill:

  Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
  Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit  
 1. Priser
  Alle de priser som vises på Watery.dk er i danske kroner og er inkl. 25% dansk moms.

  Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

  Prisfejl Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 
 1. Når du bestiller
  Når du har bestilt på Watery.dk, så vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse og en oversigt over din bestilling over mail. Herefter vil bestillingen blive ekspederet. Er bestillingen sat til afsendt, så vil det ikke længere være muligt at lave ændringer i bestillingen.
 2. Annullering af ordre

  Bestillinger der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at ringe til Daniel på 61664864 eller skrive en mail til support@watery.dk
 1. Levering
  Watery.dk leverer på alle hverdage med ordre indgået inden klokken 15:00. Du kan forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.

  Oplever du levering på mere end 2 dage, så bedes du tage kontakt til os på support@watery.dk eller ringe på 61664864, så vil vi med det samme undersøge sagen nærmere. 
  Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

  Vi leverer hovedsageligt til Danmark, men kan også sagtens sende til resten af EU samt Norge.
 1. Fragtpris
  Vi benytter GLS som fragtselskab.

  Fragtprisen er 29 kr. med levering til GLS pakkeshop, 35 kr. med GLS Erhverv og 59 kr. ved GLS hjemmelevering.

  Bestiller du dog for mere end 499 kroner, så får du gratis fragt. Derudover kan du gratis afhente varen på vores ovenstående adresse.

  Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.
 2. Fortrydelsesret

  Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

  Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@watery.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

  Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

  Fortrydelse af en del af købet
  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

  Returnering
  Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

  Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

  Du kan købe en returlabel her den koster 49 kroner, og kan findes her.

  Ring eller skriv til Watery.dk for vejledning omkring korrekt forsendelse af produkterne.

  Varens stand, når du sender den retur

  Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

  Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

  Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

  Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

  Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

  Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

  Varen sendes til:
  Watery.dk
  Att: Retur + dit ordrenummer
  Søndergade 49, 1 sal  8700 Horsens

  Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 1. Prismatch

  På Watery.dk har vi prismatch.

  Dette betyder, at finder du en identisk varer på en anden tilsvarende webshop billigere end den er på vores, så har vi mulighed for at give dig prismatch og dermed matche prisen. Dette kan dog kun opnås hvis følgende betingelser er opfyldt:
 • Du har et skærmbillede eller dokumentation på anden vis af prisen, hvor varen kan købes og dato for prisens gyldighed.
 • Din henvendelse sker inden bestilling af den givne varer.
 • Varen skal være på lager hos både Watery.dk og den tilsvarende webshop.
 • Varen skal hos den anden webshop også være omfattet af danske regler for reklamation, forbrugerbeskyttelse, told og moms
 • Prismatch gælder IKKE ved tilbud såsom kø-tilbud, åbningstilbud, tilbud i begrænset antal eller samlede tilbud hos den tilsvarende webshop.

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Skriv en mail til support@watery.dk med overskriften “Prismatch + varen”.
 1. Reklamationsret

  I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, som er sædvanlig for den pågældende vare. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.  Lider varen af en fejl eller mangel, vil Watery.dk søge af afhjælpe denne eller evt. foretage en omlevering. Du skal tage kontakt til watery.dk på support@watery.dk eller 61664864. Opdager du en fejl eller mangler på den købte vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte watery.dk, og forklare hvori fejlen eller manglen består. Her anses 2 måneder som rimelig tid.  Er reklamationen berettiget, så refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Du bedes i disse tilfælde sende varen til følgende adresse:
  Watery.dk
  Att: Retur + dit ordrenummer
  Søndergade 49, 1 sal 8700 Horsens

  Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

  Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 1. Fortrolighedspolitik
  Watery.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Derfor vil vi IKKE på nogen måde afsløre informationer om dig som kunde til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at kunne gennemføre betalingstransaktionen. Vi vil hverken sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller andre personlige data. Enhver tvist mellem Watery.dk og dig er underlagt dansk lov.
 2. Privatliv- og cookiespolitik

  Dine personlige oplysninger bliver hverken videresolgt eller videregivet til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

  For at du kan indgå aftale med os på watery.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.

  Personoplysningerne registreres hos Watery PH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

  Den dataansvarlige er watery.dk

  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

  Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@watery.dk

  Cookies:
  Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

  Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

  Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
 1. Persondatapolitik (dine personlige oplysninger)

  For at du kan lave et køb på Watery.dk, og derefter levere varen til dig, registrer vi følgende oplysninger:
  - Navn
  - Adresse
  - Telefon nummer
  - Email adresse

  Formålet er kunne behandle og derefter levere varerne til dig, og dels at opfylde bogføringslovens krav. 

  Disse personoplysninger registres hos Watery PH og opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. boføringslovens paragraf 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

  Vi registrer ingen personfølsomme oplysninger, og videregiver ej heller persondata til andre. 

  Når vi indsamler personoplysninger via Watery.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

  Direktøren for Watery PH (Daniel Johannesen) er data ansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

  Oplysninger afgivet til Watery.dk kan videregives via de applikationer der til sammen får websitet til at fungere. 

  Som registreret hos Watery PH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har dertil ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Watery PH via support@watery.dk

  Du kan se en komplet gennemgang af vores persondatapolitik her
 2. Klageadgang

  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontaktesupport@watery.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
  Center for Klageløsning
  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg
  www.forbrug.dk

  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

  Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.03.2018

  Standardfortrydelsesformular
  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  Til:
  Watery.dk
  Mail: support@watery.dk
  Telefon: 61 66 48 64
  Adresse: Søndergade 49 - 1 Sal, 8700 Horsens, Danmark
  CVR: 26529026

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

  Betaling

  Priser

  Når du bestiller

  Annullering af ordre

  Levering

  Fragtpris

  Fortrydelsesret

  Prismatch

  Reklamationsret

  Fortrolighedspolitik

  Privatliv- og cookiespolitik

  Klageadgang

  1. Virksomheds oplysninger

   Virksomhedsnavn: Watery PH
  1. Mail: support@watery.dk
   Telefon: 61 66 48 64
   Juridisk adresse: Vangevej 16, 8700 Horsens, Danmark
   CVR: 26529026

  2. Betaling
   Betaling for bestilte varer på Watery.dk kan ske online ved brug af følgende betalingsmetoder:
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mastercard Debit
  • Mobilepay
   Når du bestiller gennem ovenstående betalingsmetoder, så transmitteres dine oplysninger krypteret (SSL-forbindelse) gennem Quickpay. Dermed kan dine oplysninger ikke læses af udenforstående.

   Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.  • Betaling med ViaBill:

   Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
   Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit  
  1. Priser
   Alle de priser som vises på Watery.dk er i danske kroner og er inkl. 25% dansk moms.

   Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

   Prisfejl Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 
  1. Når du bestiller
   Når du har bestilt på Watery.dk, så vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse og en oversigt over din bestilling over mail. Herefter vil bestillingen blive ekspederet. Er bestillingen sat til afsendt, så vil det ikke længere være muligt at lave ændringer i bestillingen.
  2. Annullering af ordre

   Bestillinger der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at ringe til Daniel på 61664864 eller skrive en mail til support@watery.dk
  1. Levering
   Watery.dk leverer på alle hverdage med ordre indgået inden klokken 15:00. Du kan forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.

   Oplever du levering på mere end 2 dage, så bedes du tage kontakt til os på support@watery.dk eller ringe på 61664864, så vil vi med det samme undersøge sagen nærmere. 
   Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

   Vi leverer hovedsageligt til Danmark, men kan også sagtens sende til resten af EU samt Norge.
  1. Fragtpris
   Vi benytter GLS som fragtselskab.

   Fragtprisen er 29 kr. med levering til GLS pakkeshop, 35 kr. med GLS Erhverv og 59 kr. ved GLS hjemmelevering.

   Bestiller du dog for mere end 499 kroner, så får du gratis fragt. Derudover kan du gratis afhente varen på vores ovenstående adresse.

   Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.
  2. Fortrydelsesret

   Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

   Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@watery.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

   Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

   Fortrydelse af en del af købet
   Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
   Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

   Returnering
   Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

   Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

   Du kan købe en returlabel her den koster 49 kroner, og kan findes her.

   Ring eller skriv til Watery.dk for vejledning omkring korrekt forsendelse af produkterne.

   Varens stand, når du sender den retur

   Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

   Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

   Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

   Tilbagebetaling af købsbeløbet

   Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

   Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

   Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

   Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

   Varen sendes til:
   Watery.dk
   Att: Retur + dit ordrenummer
   Søndergade 49, 1 sal  8700 Horsens

   Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
  1. Prismatch

   På Watery.dk har vi prismatch.

   Dette betyder, at finder du en identisk varer på en anden tilsvarende webshop billigere end den er på vores, så har vi mulighed for at give dig prismatch og dermed matche prisen. Dette kan dog kun opnås hvis følgende betingelser er opfyldt:
  • Du har et skærmbillede eller dokumentation på anden vis af prisen, hvor varen kan købes og dato for prisens gyldighed.
  • Din henvendelse sker inden bestilling af den givne varer.
  • Varen skal være på lager hos både Watery.dk og den tilsvarende webshop.
  • Varen skal hos den anden webshop også være omfattet af danske regler for reklamation, forbrugerbeskyttelse, told og moms
  • Prismatch gælder IKKE ved tilbud såsom kø-tilbud, åbningstilbud, tilbud i begrænset antal eller samlede tilbud hos den tilsvarende webshop.

   Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Skriv en mail til support@watery.dk med overskriften “Prismatch + varen”.
  1. Reklamationsret

   I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, som er sædvanlig for den pågældende vare. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.  Lider varen af en fejl eller mangel, vil Watery.dk søge af afhjælpe denne eller evt. foretage en omlevering. Du skal tage kontakt til watery.dk på support@watery.dk eller 61664864. Opdager du en fejl eller mangler på den købte vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte watery.dk, og forklare hvori fejlen eller manglen består. Her anses 2 måneder som rimelig tid.  Er reklamationen berettiget, så refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

   Du bedes i disse tilfælde sende varen til følgende adresse:
   Watery.dk
   Att: Retur + dit ordrenummer
   Søndergade 49, 1 sal 8700 Horsens

   Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

   Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
  1. Fortrolighedspolitik
   Watery.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Derfor vil vi IKKE på nogen måde afsløre informationer om dig som kunde til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at kunne gennemføre betalingstransaktionen. Vi vil hverken sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller andre personlige data. Enhver tvist mellem Watery.dk og dig er underlagt dansk lov.
  2. Privatliv- og cookiespolitik

   Dine personlige oplysninger bliver hverken videresolgt eller videregivet til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

   For at du kan indgå aftale med os på watery.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

   Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.

   Personoplysningerne registreres hos Watery PH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

   Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

   Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

   Den dataansvarlige er watery.dk

   Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

   Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@watery.dk

   Cookies:
   Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

   Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

   Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
  1. Persondatapolitik (dine personlige oplysninger)

   For at du kan lave et køb på Watery.dk, og derefter levere varen til dig, registrer vi følgende oplysninger:
   - Navn
   - Adresse
   - Telefon nummer
   - Email adresse

   Formålet er kunne behandle og derefter levere varerne til dig, og dels at opfylde bogføringslovens krav. 

   Disse personoplysninger registres hos Watery PH og opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. boføringslovens paragraf 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

   Vi registrer ingen personfølsomme oplysninger, og videregiver ej heller persondata til andre. 

   Når vi indsamler personoplysninger via Watery.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

   Direktøren for Watery PH (Daniel Johannesen) er data ansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

   Oplysninger afgivet til Watery.dk kan videregives via de applikationer der til sammen får websitet til at fungere. 

   Som registreret hos Watery PH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har dertil ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Watery PH via support@watery.dk

   Du kan se en komplet gennemgang af vores persondatapolitik her
  2. Klageadgang

   Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontaktesupport@watery.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
   Center for Klageløsning
   Nævnenes Hus
   Toldboden 2
   8800 Viborg
   www.forbrug.dk

   Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

   Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.03.2018

   Standardfortrydelsesformular
   (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

   Til:
   Watery.dk
   Mail: support@watery.dk
   Telefon: 61 66 48 64
   Adresse: Søndergade 49 - 1 Sal, 8700 Horsens, Danmark
   CVR: 26529026

   Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

  __________________________________________________________________________________

   

  Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

   

  Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

   

  Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

   

  Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)