GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

VORES PRODUKTER

Høj kvalitet til en fair pris

WATER IS OUR PLAYGROUND

En begyndelse med (meget) vand i øjnene

Der gik ikke mere end et par år hjemme i kælderen med salg af alment kendt badetøj og svømmeudstyr, før drømmen om at etablere Watery´s eget svømme-brand kom snigende.

Et stort og svært skridt, der ulmede længe, men den berømte aha-oplevelse kom alligevel for mig en sen aften i August 2018, hvor jeg som altid selv rådgav kunderne i Watery på chatten indtil 22:00.

Her skrev en mor (og morgensvømmer) til mig. Jeg kunne se at hun det sidste 1,5 år havde lagt 7 ordrer hos os - fedt var min første tanke, men hun uddybede hurtigt sit indledende “Hej”:

“Jeg har lige modtaget det femte par svømmebriller på 3 uger fra jer. Ligesom alle de andre jeg har prøvet og efterfølgende returneret, så laver de røde mærker om øjnene og der kommer vand ind som et vandfald efter få svømmebaner. Er det virkelig standarden, Daniel??”

Jeg kendte ret så godt til frustrationen, både fra andre kunder og mine egne knap 10 år som konkurrencesvømmer (se bare billedet med mig på en typisk træningslejr). Ikke nok med at disse etablerede brands var dyre, så havde flere også en dårlig pasform og virkede alle til at være designet til eliten. Og farverne? Fifty shades of boooring..

Det blev dråben til at skabe et alternativt vandsports-brand, der producerede kvalitets svømmeudstyr og badetøj i farverige skandinaviske farver med direkte distribution til kunderne og derfor rent faktisk kunne sælges til en fair pris.

Denne “standard”, moren ledte efter, endte altså med at blive Watery selv.

En ny standard, som kan mærkes i kvaliteten og på pengepungen

Som opfølgning på den første opdagelse, så vi for alvor et hul i markedet for vandsportsudstyr.

Men hvad vi troede var nogenlunde lige til, så blev vi hurtigt klogere. 10 måneder og 12 test frem og tilbage gik der, før vi selv og vores test-svømmere kunne sige GO og dermed præsentere vores første Watery svømmebriller, svømmeplade og pull buoy

Det blev starten på det Watery, som i dag er vores mest populære brand på Watery.dk med over 800 forskellige produkter og adskillige 100.000 købte produkter.

Udvalget omfatter nu alt fra våddragter, svømmeudstyr, snorkeludstyr, badedragter og badeshorts. 

I sandhed har vi over de sidste 3 år fundet vores opskrift på at udvikle og forbedre det bedste udstyr - men stadig til en pris, hvor enhver vandhund kan være med.

Kort sagt: Høj kvalitet til en fair pris.

I ethvert nyt produkt inddrages vores egne og mange kunders ønsker og forbedringer og i samarbejde med vores udvalgte fabrikkers ekspertise i materialer har vi skubbet flere barrierer i branchen. 

I design og udviklingsprocessen er der ét fokus: Holdbarhed og funktioner - og altså ikke fashion og kollektioner.

Det sikrer produkter, som giver en bæredygtig lang brugstid, og som er lavet til rent faktisk at blive brugt i vand, og ikke blot til at se godt ud.

Brugbarhed i højsædet

Uanset hvor bæredygtigt et produkt er, kan det sjældent retfærdiggøre brugen af to produkter frem for ét.

Derfor starter bæredygtighed i Watery også hos os selv. Produkterne er udviklet tidsløse, har holdbarhed som højeste prioritet og kombinationerne af flere funktioner i samme produkt, gør det muligt for vores kunder at bruge deres Watery-produkter på den ene tur i vandet efter den anden.

Langtidsholdbar
Ikke sæsonbaseret
Tidsløse designs
90% af sortiment fortsætter kontinuerligt
Over 11.321 anmeldelser med en vurdering på 4,7 / 5.0
Baseret på +300.000 kunders erfaringer og ønsker - samt vores egen tid som konkurrencesvømmere

Gentænker for en højere værdi

Plastikposer er det værste vi og planeten ved - og de bliver bare smidt ud alligevel af alle.

Hvorfor skal alt badetøj så leveres sådan alligevel?

Det kunne vi ikke få til at hænge sammen, hvorfor vi udviklede vores egen Wet/dry taske, som alt vores badetøj i dag bliver leveret i - helt gratis og som kan bruges igen og igen til opbevaring frem og tilbage fra vandet.

Det samme gjorde vi med vores dykkermasker - fjernede plastik indpakningen og lod masken komme i en EVA boks.

To ud af mange eksempler på at vi gentænker og tilfører ekstra værdi for brugeren og sparer miljøet for unødigt plastik.

Funktionen er hjørnestenen i vores materialer

Hvad nytter bæredygtighed, hvis produktet ikke holder eller passer efter hensigten? Derfor er funktionaliteten hjørnestenen i ethvert valg af vores materialer. 

I alt vores badetøj er vi gået helt udenom Elastan, som typisk bruges. I stedet anvender vi PBT polyester, som modsat Elastane, er resistent mod klor og UV - et must for enhver bane svømmer skulle man tænke? På samme måde er vores våddragter lavet i det anerkendte Yamamoto #39 neopren fra korea i stedet for typisk billigere japansk neopren. 

Det giver produkter, der rent faktisk er lavet til at blive brugt i vandet igen og igen gennem flere sæsoner.

En stærkere tråd kan gøre en holdbar forskel

Da vi udviklede vores første stykke badetøj, Freestyler badedragten, afviste vi prøverne 9 gange, fordi vi ikke var tilfredse med holdbarheden af tråden.

Selvom vi aldrig har været den nemmeste kunde, så har vores mangeårige producenter efterhånden forstået vores detaljegrad og perfektionisme.

Ingenting ender i det endelige produkt uden en grund. Et princip vi stadig efterlever i dag.

Nordiske nuancer i vandet

Der fandtes ikke noget skandinavisk vandsports-brand før Watery. Derfor er det naturligt nok at de afdæmpede, nordiske farver var nærmest ikke-eksisterende i det store vandsports-landskab. 

Det var fra starten en af vores kæpheste at gøre noget ved. Alt fra dust-grøn og mørkebrun til skrig-orange og pink fylder i dag vores sortiment på tværs af badetøj og udstyr.

Noget, som for alvor giver liv i svømmehallerne, i pools og på stranden.

Forbedringer fremfor nyheder

Hele vores produktion og forretningsmodel med Watery produkterne er sat op til at minimere dum overproduktion og designe produkter, der kan bruges om og om igen uanset sæsonen eller året. 

Derfor fortsætter vi med at udvikle og forbedre vores eksisterende produkter i tæt samarbejde med kundernes mange input (dyb tak for dem!). Det foretrækker vi fremfor at skulle haste 4 nye, årlige kollektioner igennem om året - bare fordi at branchen gør det.

Find dine egne favoritter

Vores mest populære

Watery svømmebriller til børn - Mantis 2.0 - Atlantic Blå/klar
-37%
☀️ Sommerudsalg!
(166)

145 kr.

229 kr.

Watery badesko til voksne - Kawaii - Sort
Vælg størrelse
-33%
☀️ Sommerudsalg!
Se størrelser
(171)

199 kr.

295 kr.

Watery badehætte - Signature - Sort
🔥
Testvinder
(110)

59 kr.

 

Watery The Swim-Care Set - Anti klor
-33%
🔥
Testvinder
(21)

199 kr.

299 kr.

Fra dansk design til europæisk fabrik til dig

Vores tilgang med Watery produkterne er ret enkel.

Helt eksklusivt sælger vi kun vores badetøj og udstyr her på watery.dk og direkte til vores kunder.

Ved at fjerne de typiske agenter og forhandlere kan vi få produkterne hurtigere ud på markedet og sælge produkterne til en pris, hvor den almene vandhund altid kan være med.

Fuld kontrol er nøglen til et bedre produkt for dig

Vi har fuld kontrol over hele forsyningskæden, lige fra vores designs, som bliver til i vores danske hovedkvarter, og de tekniske materialer, vi selv udvikler, til de håndplukkede fabrikker, der producerer vores udstyr og badetøj i henhold til vores detaljerede specifikationer.
Disse ser vi i dag mere som samarbejdspartnere end som leverandører. 

Vi bruger heller ikke penge på store verdensstjerner som frontpersoner for vores brand eller tester produkterne i strøm-bassiner, men investerer vores energi og penge, hvor du som bruger får mest ud af dem - i produktet. 

Vi lytter (meget)

Når vi nu taler om vores kunder - så er vores dedikerede community i høj grad involveret i vores produktudvikling uanset om det kommer til farver, designs eller helt nye produkter.

Det er vi både taknemmelige for og stolte over, for det er sammen vi skaber de bedste produkter. 

Så deler du din ærlige feedback med os kan du i høj grad være med til at sætte dit eget præg på nye designs og forbedringer af produkterne.

Du kan altid skrive direkte til vores direktør, tidl. elitesvømmer og ansvarlige for Watery produkterne, Daniel, på daniel@watery.dk med forslag.

Udforsk vores Watery produkter

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne