GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Fordele hos Watery

Vi gør altid vores ypperste for, at det skal være en god oplevelse for dig at være kunde hos Watery. Vi står klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb, så du kan føle dig helt tryg, når du handler hos os. I sidste ønsker vi blot at du får den samme fornøjelse og glæde på og i vandet, som vi selv elsker så højt.

Det gør vi bla. med disse fordele, som du får ved at handle på watery.dk

Dag-til-dag levering indtil 22:00
Vi tilbyder dag-til-dag levering på alle vores varer, hvis du bestiller inden kl. 22:00 med DAO pakkeshop, kl. 19:00 med Bring pakkeshop, 15:00 med GLS hjemmelevering og kl. 17:00 med DAO hjemmelevering. For DAO gælder det også Lørdag og Søndag.
Prisgaranti
Hos Watery.dk vil vi tilbyde dig det billigste grej. Skulle det mod forventning ske, at du finder varen billigere på en anden dansk hjemmeside (samt de andre betingelser), så kontakter du os på support@watery.dk, så matcher vi prisen.
Lørdag- og Søndagslevering
Med både DAO hjemmelevering og pakkeshop kan du altid få din pakke leveret Lørdag og Søndag. Hos Watery pakker vores lagerteam alle ugens dage og DAO afhenter kl. 17:00 (hjemmelevering) og 22:00 (pakkeshop) og leverer ud dagen efter.
Gratis fragt over 599,-
Hvis du foretager en bestilling over 599 DKK, så sender vi varen helt gratis med den billigste fragtmulighed. Det betyder, at du ikke skal betale fragten for varerne. På bestillinger under 599,- koster leveringen fra kun 34 DKK.
365 dages gratis ombytning
Købeloven siger 14 dage, men hos Watery.dk kender vi til frustrationer med forkerte størrelser eller farver. Derfor får du altid 365 dages gratis ombytning til anden størrelse eller farve.
Prisrobotter sikrer den laveste pris
Hos Watery.dk har vi implementeret en prisrobot, som én gang i døgnet scanner vores konkurrenters priser og justerer priserne på vores produkter, så vi hele tiden er blandt de billigste på markedet. Kun på den måde får du den billigste pris.
Køb på afbetaling med Viabill
Vi har et samarbejde med ViaBill, som tilbyder en meget fleksibel afdragsordning i op til 24 måneder. Alle ordre på op til 2.000,- er helt uden omkostninger og du kan låne helt op til 20.000.
Pricerunner købsgaranti
Dit køb hos Watery.dk er helt gratis omfattet af Pricerunner Købsgaranti, hvis du er registeret medlem af PriceRunner Plus. Købgarantien sikrer dig som forbruger op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb
Sikker betaling
Vi garanterer, at du kan være helt tryg, når du handler hos Watery. Al kortbetaling hos os foregår gennem SSL-secure forbindelser. Du kan betale med Mobilepay, Visa Dankort, Viabill, Dankort og Mastercard.

Personlig kontakt

Vores team i kundeservice står altid klar til at hjælpe, så du får den rigtige vejledning.

Telefon: 71 74 71 94

Vi er på kontoret alle hverdage fra kl. 08:00 til 22:00. I weekenden kan du fange os lørdag fra 10 til 16 og søndag fra 14 til 22.

Email: support@watery.dk

Vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser pr. e-mail hurtigst muligt og inden for få timer i vores åbningstid.

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne