Om Watery

Kom med bag skærmen

Uden svømmeudstyr og badetøj duer en svømmer bare ikke. Det måtte jeg, Daniel Johannesen, sande som elitesvømmer gennem mere end 10 år, da hverken mine svømmekammerater eller jeg tilbage i slutningen af 2016 kunne finde en ordentligt svømme-butik med ALT vi skulle bruge, en tillidsfuld rådgivning og hurtig levering.


Denne irritation blev umiddelbart efter til Watery, som i dag er vokset til Skandinaviens største vandsport-shop med 40 af de fedeste vandsport-brands, 45 medarbejdere, 150.000 årlige kunder og over 13.000 forskellige produkter til både svømning, åbent vand, paddleboard, snorkeling mv.

Fra kælder til 45 kollegaer

Min store glæde ved at være i og på vandet kickstartede allerede, da jeg blev smidt i fra barnsben efter at være født ind i en rigtig svømme-familie. Man kan vel svømme, hvis man bliver nødt til det - siger man ikke det? Læs her hvordan denne start på livet har taget Watery fra 5 kassers lager i min fars kælder til i dag 45 (svømmende) kollegaer og inspireret 100.000´vis af skandinavere til flere og bedre oplevelser på og i vandet.

+310.000 vandhundes favorit

En købsoplevelse du ikke har oplevet lignende før. Det kan du være sikker på at få her (og ellers gør vi det mere end godt igen, for vi laver desværre også fejl engang imellem). Se bare vores Trustpilot på 4.7 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ efter vi har hjulpet 100.000´vis af vandhunde med udstyr og badetøj over de sidste 5 år.

Dag-til-dag levering indtil 22:00
Gratis fragt over 599,-
365 dages gratis ombytning
Billigst eller prismatch
Danmarks største udvalg til vandsport
Kompetent rådgivning og hjælp

Hop i vandet med os

Hos Watery løber vi alle ekstra stærkt for at kunne dele vores fælles passion for vandsport i alle dens afskygninger med endnu flere - forhåbentligt med dig? Det er nemlig vores klare formål: At inspirere til bedre og flere oplevelser i og på vandet.

Efter vores adskillige år som alt fra elitesvømmere, åbent vand svømmere og paddleboardere har vi lært en masse om vandsportens muligheder, og den viden vil vi (meget) gerne videregive til dig, når du skal have mere ud af din svømning, snorkling eller paddleboarding.

Bæredygtighed

At du får branchens mest miljøvenlige tur i baljen er en af vores vigtigste prioteter. Se her hvilke initiativer vi bla. har gjort for dette inden for forsendelse, produktion og støtte-donationer.

Showroom

Der er intet bedre end at dele sin passion med andre - Blandt andet af denne grund åbnede vi i 2020 Danmarks største fysiske svømmebutik. Én ting er at du kan købe og prøve alt det du finder her på sitet, men også få vores hjælp og rådgivning 1:1. Vi håber at se dig!

Om Watery produkter

Med over 600.000 stykker solgt udstyr og badetøj gennem årene har vi lært en ting eller to om produkterne på markedet. Men vi mente stadig at det kunne gøres bedre. Derfor har vi samlet vores erfaringer i vores Watery produkter. Bedre funktioner til en bedre pris.

Vores eksperter er altid klar til at hjælpe og rådgive dig

Ring til os på

+45 71 74 71 94

Send os en mail på

support@watery.dk

Chat med os

Nede i højre hjørne

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 og 18-22 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.