GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Persondatapoltik - Watery.dk

Generelt

Denne politik for behandling af personoplysninger (herefter personoplysninger) beskriver, hvordan Watery ApS (herefter Wateryosvores eller vi) indsamler oplysninger om dig.Personoplysningerne gælder for personoplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler via Waterys hjemmeside, www.watery.dk (herefter website).Med hensyn til dine personlige data er Watery den registeransvarlige. Alle henvendelser til Watery kan ske via kontaktoplysningerne angivet under Kontaktoplysninger.Vi forstår behovet for beskyttelse og forsvarlig anvendelse af de personoplysninger, som du betror os med. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, som er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvordan vi bruger dem.

Vi henviser i det følgende til Databeskyttelsesforordningen, samt den danske implementering af reglerne, der findes i Databeskyttelsesloven (herefter ”GDPR).

Indsamling af dine personoplysninger, herunder formål og behandlingsgrundlag.

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger i følgende situationer:

1. Køb på Webshop

I forbindelse med dit køb hos Watery ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:
- Dit navn
- Din adresse
- Din e-mail adresse
- Dit telefonnummer
- Dine betalingsoplysninger
- Dine ordreoplysninger

Disse er alle nødvendige til at ekspedere dit køb og at vi dermed kan opfylde vores del af handlen (GDPR artikel 6, stk. 1, litra b)..

Disse sendes videre til enten GLS, UPS, DAO, Bring eller anden transportør, som administrerer leveringen af de købte varer til dig. 

2. Konto

Når du opretter en konto, har vi brug for dit navn, adresse og e-mailadresse. Formålet med indsamlingen af dine personoplysninger er at kunne oprette en konto til dig, hvorved du kan få adgang til din ordrehistorik og – ved fremtidige køb på hjemmesiden – komme hurtigere igennem checkout. Behandlingen er baseret på dit samtykke (GDPR artikel 6, stk.1, litra a), som du til enhver tid kan tilbagetrække.

3. Nyhedsbreve / SMS

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og/eller SMS, har vi brug for dit navn og e-mail samt mobilnummer, så vi kan sende dig vores nyhedsbrev på mail og/eller sms. Behandlingen er baseret på dit samtykke (GDPR artikel 6, stk.1, litra a), som du til enhver tid kan tilbagetrække ved enten at trykke på afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet eller svare sms med STOP WATERY.
Der indsamles og behandles således ikke følsomme oplysninger. Ved tilmelding til Watery.dk's nyhedsbrev kan visse ikke-følsomme oplysninger indsamles via rapporter om dele af brugerens onlineadfærd.

4. Henvendelser

Når du henvender dig til os via kontaktformularen på hjemmesiden eller via en anden platform, behandler vi dine personoplysninger for at imødekomme din henvendelse. Personoplysningerne kan omfatte kontaktinformationer samt øvrige oplysninger, som du selv vælger at inkludere i din henvendelse (GDPR artikel 6, stk. 1, litra f eller GDPR artikel 6, stk. 1, litra c). Afgiver du personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til forinden at indhente samtykke fra disse personer.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

5. Cookies

Vi indsamler og behandler oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside for at analysere brugen af vores hjemmeside, optimere brugeroplevelsen og målrette vores kommunikation til dig. Vi indsamler som udgangspunkt ikke personoplysninger via cookies, men hvis du via vores hjemmeside har anmodet om eller accepteret, at du vil modtage markedsføring, nyhedsbreve eller lign., så kobler vi disse personoplysninger (fx dit navn) med din adfærd på vores hjemmeside med henblik på at målrette vores kommunikation og markedsføring.

Når du accepter brugen af cookies til marketing, accepterer du hermed også brugen af Facebook Advanced Matching. Dette forbedrer vores attribuering og konverteringssporing og giver dig mere relevante annoncer og indhold. Alle informationer som indsamles er krypterede og deles med Facebook (Meta) baseret på navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Facebook (Meta) benytter denne krypterede information til at identificere din profil og udarbejde målgrupper med lignende personer.

Du kan læse mere i vores cookiepolitik i vores cookie banner. Behandlingen er baseret på vores legitime interesse (GDPR artikel 6, stk. 1, litra f) og dit samtykke (Markedsføringslovens § 10). Hvis du har givet samtykke til brug af tredjepartscookies, der gør det muligt at udlede personoplysninger om dig, så sker videregivelsen til tredjeparter på baggrund heraf.

Modtagere af dine personoplysninger

Når du afgiver en ordre på Watery.dk. videregiver vi nogle af dine oplysninger til samarbejdspartnere for at kunne få sendt din bestilling. Dette gælder GLS/DAO/Bring, Webshipper og Pakkelabels. GLS/DAO/Bring fungerer for os som transportør, mens Webshipper og pakkelabels bistår leverancen, da de forbinder Watery.dk med transportøren. Dertil kan producenter og leverandører i sjældne tilfælde af direkte leverance eller reklamationer også være nødsaget til at få dine persondataoplysninger udleveret.

Vi overlader desuden visse af dine personoplysninger til vores databehandlere, fx udbydere af IT-løsninger, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester. Behandling af dine personoplysninger hos databehandlerne er underlagt vores instruks (via databehandleraftaler) samt reglerne i GDPR. Vi er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger hos databehandleren og påser løbende, at databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Databehandlerne bruger muligvis ikke dataene til andre formål end opfyldelsen af ​​aftalen med os og er underlagt fortrolighed herom.

Modtagere til tredjelande

Nogle af de databehandlere vi benytter os af ligger udenfor EU. De dertil fornødne garantier for overførsel af persondata til udenfor EU er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-US Privacy Shield jfr. EU persondataforordnings art 45.

Dette drejer sig om

Facebook
Instagram
Google
Klaviyo
Shopify

Certificeringerne for disse tredjeparters behandling af personoplysninger kan findes ved at klikke på linket for hver af dem ovenover.

Du kan til enhver tid kontakte os og få oplysning om, eller eventuelt en kopi af, hvilke fornødne garantier, der udgør grundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS

Sikkerhed og beskyttelse

Bliver vi udsat for et sikkerhedsbrud, hvor vi skønner, at der er en høj risiko for at dine personoplysninger kan misbruges, vil vi uden unødigt ophold underrette dig om sikkerhedsbruddet. Vi vil også informere dig om, hvad vi har gjort for at mindske risikoen for misbrug af dine oplysninger.

Dine rettigheder

For at skabe åbenhed om dine personoplysninger, så oplyser vi dig her om dine rettigheder ift. Os som databehandler.

Ret til sletning af dine personlige oplysninger

Der kan være tilfælde hvor du har ret og lov til at få helt eller delvist slettet alle de personoplysninger vi har om dig. Dette kan være i tilfælde af at vi ikke længere har et retsgrundlag for at opbevare dine oplysninger mere. Vi er dog ikke altid forpligtet til at slette dine personoplysninger. Det gælder særligt i forhold til retslige forpligtelser og regnskab, hvor vi i overensstemmelse med reglerne i bogføringsloven har krav på at opbevare oplysninger i forbindelse med dit køb i 5 år. 

Opbevaringsperioden for cookies, kan du finde under den enkelte cookie i vores cookiebanner. 

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Ret til begrænsning af forarbejdning af dine data til opbevaring

I enkelte tilfælde kan du bede os begrænse behandlingen af dine personoplysninger, så den udelukkende består af opbevaring. Dette gælder hvis du mener at dine oplysninger ikke er korrekte.

Ret til data overførbarhed

De personoplysninger du har givet os har du særlige tilfælde ret til at få udleveret i maskinlæsbart format, til en anden databehandler.

Ret til indsigelse

Du har altid, såfremt du har lyst eller brug for det, ret til at få at vide hvilke oplysninger vi har om dig, hvorfra vi har dem og hvorfor.

Du har altid ret til at få de persondataoplysninger vi har om dig udleveret. Såfremt dette ønskes bedes du anmode om udlevering af dine personoplysninger på vores kundemail support@watery.dk med emnefeltet ”Persondataoplysninger”. Herefter vil du blive bedt om at dokumentere din identitet, således vi ikke udlverer personoplysninger til en forkert

Ret til at inddrage samtykke

Du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke, som vi tidligere har fået af dig til behandling af personoplysninger. For at trække dit samtykke tilbage skal du skrive til os på support@watery.dk med emnefeltet ”Samtykke”

Ret til at klage

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger kan du gøre det til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Klager hertil gives på mail dt@datatilsynet.dk og/eller telefon +45 33 19 32 00.

Dog vil langt de fleste klager være betydeligt hurtigere klaret, hvis du tager direkte kontakt til os på 61 66 48 64 eller support@watery.dk

Sletning af persondata

Oplysninger omkring din brug af websitet jf. punkt 2.1 slettes senest, når du ikke har gjort brug af det i et år

De oplysninger vi har indsamlet om dig i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, sletter vi først når du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har et legitimt grundlag til fortsat at opbevare dem.

Oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med et køb på Watery.dk jf. punkt "Ret til sletning af dine personlige oplysninger" vil som udgangspunkt blive slettet 2 år efter udløbet af det kalenderår, hvori år du har foretaget dit køb. Dog kan disse også blive opbevaret i længere tid, såfremt vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for opfylde bogføringslovens krav

Kontaktoplysninger

Watery ApS er som skrevet data ansvarlige for de personoplysninger og persondata, som vi indsamler via websitet.

Har du kommentarer eller ønsker svar på spørgmsål vedrørende denne persondatapolitk, som vi har skrevet i punkt 4, kan du altid kontakte os her:

Watery ApS
Langmarksvej 34 C2, 8700 Horsens
Telefon nummer: 71 74 71 94
Email: support@watery.dk

Meddelse om ændring af privatlivspolitikken

Hvis vi ændrer i denne privatlivspolitik, giver vi dig meddelelse herom her på din e-mailadresse, hvis det har betydning for dig. Vores privatlivspolitik vil også altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Hvis ændringerne kræver dit samtykke, giver vi dig yderligere, særskilt meddelelse under omstændighederne herfor og anmoder om dit samtykke i overensstemmelse med GDPR.

Du kan altid finde den seneste version af vores personoplysninger politik på vores website. 

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
  • Søgeresultater
  • Produkter

Søgeresultater

    Ingen resultater for ""

    Spørg vores kundeservice

    Ring til os

    71 74 71 94

    Skriv til os

    support@watery.dk

    Åbningstider

    Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

    Chat med os

    I højre hjørne