WATERY AMBASSADØRER

#MakingWavesTogether

WATER IS OUR PLAYGROUND

Vi er alle en del af #TeamWatery

Vi ønsker at have et tæt samarbejde med vores ambassadører, som leverer et stort stykke arbejde for os. Det er vigtigt for os at samarbejde med personer, som passer ind i Waterys ånd og har de samme værdier. Her har vi samlet et stærkt team i både Danmark og Sverige, som er Waterys ansigt udadtil både på sociale medier men også i den virkelige verden.

Vi inviterer jævnligt vores ambassadører til fotoshoots, hvor vi kan skabe den endnu bedre personlige relation og lave fantastisk indhold sammen. Vi lever og ånder for vandsport og det samme gør vores ambassadører, derfor er disse dage altid fantastiske og givende.

Waterys ambassadører er blot en gren af hele #TeamWatery - du er en lige så vigtig del af vores fællesskab og det sætter vi stor pris på!

Mere end en svømmeshop...

Watery har vokset sig til at blive meget mere end bare en svømmeshop gennem de seneste år. Den største forskel er udviklingen af Waterys egen produktserie med nu mere end 1000 produkter. Det vi er van(d)vittigt stolte af!

Vores største og vigtigste mission er at gøre det bedste udstyr til vandsport tilgængeligt for alle. "WATER IS OUR PLAYGROUND" omfavner tanken om at vi alle elsker vand og har det til fælles. Dertil skal vi selvfølgelig også have adgang til det bedste udstyr til fair priser.

Vil du samarbejde med Watery?

Det langvarige og stærke samarbejde er vigtigt for os, og som ambassadør kan du se frem til mange fede fordele og oplevelser.

Skab indhold for Danmarks største svømmeshop

Invitationer til fantastiske fotoshoots

Bliv eksponeret på Waterys platforme

Vi leder efter det rigtige match og måske opfylder du en eller flere af nedenstående krav.

En relevant platform eller en solid følgerbase

Flair og lyst til at skabe indhold

Passioneret omkring svømning eller anden vandsport

Kontakt hanskristiankok@watery.dk hvis du ønsker at være en endnu større del af #TeamWatery og fortæl hvorfor netop du er et match.

Bæredygtighed

Siden Waterys start har bæredygtighed og socialt ansvar været på dagsordenen.

Vores historie

Læs mere om hvordan Watery voksede fra ingenting til mere end 10.000 unikke produkter.

Fordele ved Watery

Derfor skal du handle ved os. Se de vigtigste årsager og få personlig kontakt.

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.