SOMMERUDSALGET ER IGANG! 🌻

Gratis gave i kurven! Udløber om: 👇

00 00 00

SPAR OP TIL +75% | +1000 nedsatte produkter!

Personerne bag

Sæt ansigt på #TeamWatery

Passion for vandsport - og god service

Vi elsker vandets mange muligheder lige så meget som alle vores skønne kunder. På tværs af #TeamWatery går favoritten mellem alt fra Camilla´s vinterbadning i den lokale sø, Daniel´s konkurrencesvømning i 50-meter bassinet, Oliver og Morten´s ugentlige paddleboard-tur i fjorden, Sebastians årlige snorkling-ture sydpå eller den fælles forældre & baby svømmeundervisning med Jesper og sønnen i det varme bassin. Se bare i videoen - vi håber sådan vi må dele denne glæde med dig også (og give et par råd med på vejen!)

Men er der noget, som slår vandets muligheder, så er det først og fremmest at levere en god oplevelse til dig som kunde. Derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål mellem 07 og 22 alle ugens dage - og tilmed sørger vi for at din pakke er afsendt fra os ved bestilling før 22:00. Dette til en pris på alt fra Speedo, TYR, Arena, Aqua Sphere mfl., hvor vi garantere den billigste pris (eller vi matcher).

Lær os bedre at kende

Her kan du møde og sætte ansigt på alle de ansatte hos Watery. Det er altså os du møder, når du har brug for kundeservice, deler din svømmeglæde med os på Instagram og os, der har udviklet de mange Watery produkter og også sikrer at de er på lager til dig.

Udover de fastansatte, så har vi også hele tiden mange topseje ninja pakke- og plukke drenge/piger, som har en stor rolle i, at pakkerne kommer med postmanden til tiden.

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, vi glæder os kun til at snakke med dig.

Stifter og Indehaver

Titlen som direktør tiltaler mig ikke rigtig - men er det formelt set. I dagligdagen holder jeg styr på tropperne og strategien, samt bevæger mig i krydsfeltet mellem udvikling af nye produkter, vores brand og marketing, sætter processer op og nye initiativer i gang.


Som tidligere elitesvømmer prøver jeg at holde fast i de ugentlige svømmeture - trods de er blevet færre med årene. Jeg vil dog vove den påstand, at jeg stadig kan svømme fra dig. Jeg er altid klar på en udfordring 😉

Daniel Johannesen

STIFTER, INDEHAVER OG DIREKTØR

E-commerce & Marketing

Jeg har ansvaret for oprettelse af nye produkter, samt nye initiativer til webshoppen. Derudover koordinerer jeg vores store team af oversættere på tværs af de lande, hvor vi har vores webshops.

Det betyder også, at vi altid er i rivende udvikling, og det er fedt at være en del af en virksomhed, som har utrolig meget fart på. 

Et fun-Fact er, at man skulle tro, jeg er opkaldt efter et skisportssted, men jeg er faktisk opkaldt efter en læge i en TV serie fra 70’erne.

Oliver Ottesen

BRAND PURCHASE MANAGER

Jeg sidder overordnet med ansvaret for hjemmesiden, hvor jeg står for implementering af nye initiativer, samt optimering af hele webshoppen. Derudover har jeg ansvaret for vores sociale medier, influencers og fotoshoots ift. videospots, produkt- og miljøbilleder. 

Med det stærke team hos Watery, kan man være sikker på et godt sammenhold, hvor vi alle hjælper hinanden på tværs af afdelinger, men der er selvfølgelig altid plads til et godt grin og lidt gas på kontoret.

Hans-Kristian Kok

HEAD OF MARKETING

Rasmus Pedersen

E-COMMERCE MANAGER

Jeg arbejder hovedsageligt med marketing, optimering og KPI’er, og er derfor én af Waterys altmuligmænd. Af den grund fungerer jeg som én af de store tandhjul i maskinrummet, når det hele bare skal spille.

Det gør også Watery til en super fed arbejdsplads med en masse forskellige og spændende opgaver. Jeg elsker, at det ikke er de samme opgaver, man arbejder med hver vagt, men at det varierer, og at man har mulighed for at udvikle sig og lære noget nyt hver gang.

Martin Bertelsen

MARKETING ASSISTANT

Jeg sidder som E-commerce assistant, hvor jeg har mange forskellige opgaver. Hovedsageligt assisterer jeg Operations Manageren med daglige implementeringer og optimeringer af hjemmesiden.

Alene af den grund har sammenholdet og den gode stemning på kontoret en stor betydning. Man bliver altid mødt med et smil, og godt humør lige fra morgen til aften, samtidigt med at vi løfter en opgave sammen. Alle er klar til at hjælpe til, der hvor det kræves.

Da jeg har dyrket svømning før, kender jeg alt til den verden, men faktisk har jeg dyrket 10 forskellige sportsgrene, som spænder fra svømning til badminton, og helt over til parkour.

Hjalmer Hertz

E-COMMERCE ASSISTANT

Stephanie Bech

PRAKTIKANT

Administration, drift & HR

Jeg er driftsleder og indkøbsansvarlig, og en del af mit job indeholder også ansvaret for HR og løn. 

Watery er en mega fed arbejdsplads med energiske og kreative kolleger, hvor der altid er kort fra idé til handling. Så når vi bl.a. får gode ideer til nye produkter, går der som regel ikke lang tid, før de er købt ind eller sat i produktion. 

Et lille fun-fact om mig; jeg er mega god til vinterbadning i august.

Morten Nielsen

HEAD OF OPERATIONS

Jeg arbejder primært i driften, hvor jeg koordinerer og laver aftaler med vores leverandør, samt faciliterer sikkerhedsgodkendelser på vores produkter.

Derfor er der aldrig to dage, som er ens, da der konstant foregår en kommunikation mellem os og forskellige partnere. Et stærkt sammenhold mellem kollegaerne, hvor alle løfter i flok, er det, der løfter os til nye højder.

Privat skal man vide, at en god G&T aldrig slår fejl.

Jesper Fick

OWN PRODUCT & ADMINISTRATION MANAGER

Customer Care

Logistik og lager

Jeg har det daglige ansvar for vores lager og alt logistikken omkring det, og har derfor også ansvaret for alle vores dygtige og hårdtarbejdende lagermedarbejdere. 

Da Watery er i en rivende udvikling, stiller det selvfølgelig kæmpe krav til, at logistikken skal kunne følge med. Så man bliver altid udfordret og skal se tingene fra nye vinkler. 

Alt i alt så keder vi os aldrig, og som uddannet paddleboard-instruktør, så surfer lageret med gode vibes.

Mathias Johannesen

WAREHOUSE MANAGER

Cosmin Constantin

WAREHOUSE MANAGER

Tanya Hristova

WAREHOUSE EMPLOYEE

Piet Schultz

WAREHOUSE EMPLOYEE

20 ungarbejdere

PLUK & PAK PIGER/DRENGE

Partnere

Filip Domagala

PARTNER SIDEN 2019

Jens Olesen

PARTNER SIDEN 2019

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne