16 VILDE TILBUD [-60%] 🥵🤑

SOMMERUDSALGET SLUTTER SNART!

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Er du vores næste stjerne til en international svømmetur?

Det håber og tror vi ihvertfald på - se meget mere om os herunder.

Vi er altid på udkig efter unikke og motiverede personer indenfor følgende arbejdsområder:

Digital praktikant / elev - se mere

E-commerce/e-handel praktikant

Digital marketing praktikant

Lagermedarbejder - deltid - studiejob

Lagermedarbejder - lukkeansvarlig - deltid

Smilende kundeservicemedarbejder

E-commerce assistent på fuldtid

Ovenstående er jobs vi altid finder plads til ved de helt rette personer med vores høje, løbende vækst, men derudover har vi løbende nye stillinger på thehub.io. Se de aktuelle stillinger her.

Passer du ikke ind i noget af ovenstående? Måske er det alligevel dig vi står og mangler, men bare ikke er klar over det endnu. Så send os endelig en uopfordret ansøgning!

Alle ansøgninger og spørgsmål angående job og karriere hos Watery sendes til nedenstående mail

Mail: job@getwatery.com

Kom med på en sjov (og udviklende) David-mod-Goliath rejse

At være underdogs (...med store ambitioner) er meget kendetegnende for Watery. Både for personerne i Watery, vores måde at arbejde på og den ærgerrighed for at indhente forspringet, som vi sammen går til hver dag med. 

Vi vil være verdens bedste svømmebrand. På en mere bæredygtig, personlig og no-bullsh*t måde. Og vi er allerede godt på vej. 

Med det følger et helt naturligt iværksætter-DNA i dagligdagen, hvor eksekvering af gode ideer fylder mere end ligegyldige møder, store personlige ambitioner udvikles med højt til loftet og et stærkt fællesskab (med masser af grin til følge) på tværs af afdelinger og kompetencer prioriteres. Sagt på en anden måde: Work hard, play hard efterleves i høj grad i Watery. 

I et ungt miljø med højt humør og fart på er vi mere end 20 meget talentfulde mennesker, som alle stræber efter det ekstraordinære. Vi forventer af hinanden og af os selv at vi går den ekstra mil for at lykkedes. Det giver en vild personlig udvikling med stort ansvar til følge for den enkelte, mens vi sammen overvinder goliath - nærmest som en familie (sådan føles det ihvertfald). 

Hos Watery går det stærkt (og sådan foretrækker vi det), så herunder finder du alle vores nye, spændende jobmuligheder. Det kan både være til vores hovedkontor og lager i Horsens eller satellitkontor i Nordvest, København. 

Muligvis er dit drømmejob ikke her lige nu, men hold dig endelig ikke tilbage med at sende en uopfordret ansøgning. Måske er det netop dig, vi står og mangler - vi ved det bare ikke endnu.

Dine fordele!

Fleksible arbejds-tider og steder

Vi mener du selv kan styre hvor og hvornår du arbejder bedst - den frihed er helt naturlig, så længe vi opretholder opgaver og ansvar.

Adlibitium kaffe, sodavand og snacks

... og øl om fredagen! Forfriskninger går vi ikke ned på.

Gokart, sommerhus eller mad-klub?

Vi har dig! Dine kommende kollegaer arrangerer out-of-the-moon fede månedlige og halvårlige arrangementer.

Hvis du vokser, vokser Watery

Anmod om enhver bog, kursus, elektronik eller tool og du vil med høj sandsynlighed få det.

Fart på 🔥

Med små ambitioner, for lidt energi og for mange led til beslutninger når vi ikke vores visioner. Derimod får folk med fart på ting til at ske, virksomheden til at vokse og inspirerer deres kollegaer. Selvom vi er kræsne, så når du først er ombord, så tror vi på dig med stort ansvar og selvstændige beslutninger til følge. 

Om Watery

Et krav om at lære at svømme fra barnsben og senere hen 9 års (frivillig) konkurrencesvømning førte i sidste ende til Daniel's opstart af Watery i slutningen af 2016. Startende hjemme i far's kælder var ambitionen at give store vand-oplevelser til små priser for alle slags vandhunde online på watery.dk - senere hen og i dag med vores eget svømmebrand. 

Udover at hænderne her knap 5 år senere er blevet (mange) flere, så er de store ambitioner også rykket internationalt. Her fortsætter vi med at indlemme både svømmere og badere i vores relaterbare vand-univers med produkter, som rent faktisk er udviklet til at blive brugt i vand (fashion er ikke os) lavet af genanvendte materialer. 

Igennem årene har Watery både vundet E-handelsprisen "Årets Ener" og "Årets iværksættter-virksomhed i Horsens", deltaget i Løvens Hule, fået 5 videns-tunge investorer ind fra Hobbii/Unisport og haft en gennemsnitlig vækst på 170% p.a. med i dag +150.000 årlige (svømmende) kunder til følge. 

Den store årsag til ovenstående resultater er vores hold af venner/kollegaer, der passioneret og ambitiøst går den ekstra mil hver dag for hinanden og Watery. Og så er vi, sagt på godt jysk, ekstraordinært dygtige til det, vi laver.

Vores historie

Daniel startede Watery i 2016 og her kan du læse mere om vejen til i dag med både gode og dårlige oplevelser på rejsen.

Personerne bag

Vi er en masse fantastiske mennesker bag Watery og her kan du læse lidt mere om hvem dine svømmeeksperter er.

Om Watery produkter

Læs mere om tankerne og processen bag udviklingen af vores egen serie af produkter.

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne