Er du vores næste stjerne til vores internationale svømmetur?

Se ledige stillinger og søg job hos Watery her.

Kom med på en sjov (og udviklende) David-mod-Goliath rejse

At være underdogs (...med store ambitioner) er meget kendetegnende for Watery. Både for personerne i Watery, vores måde at arbejde på og den ærgerrighed for at indhente forspringet, som vi sammen går til hver dag med. 

Vi vil være verdens bedste svømmebrand. På en mere bæredygtig, personlig og no-bullsh*t måde. Og vi er allerede godt på vej. 

Med det følger et helt naturligt iværksætter-DNA i dagligdagen, hvor eksekvering af gode ideer fylder mere end ligegyldige møder, store personlige ambitioner udvikles med højt til loftet og et stærkt fællesskab (med masser af grin til følge) på tværs af afdelinger og kompetencer prioriteres. Sagt på en anden måde: Work hard, play hard efterleves i høj grad i Watery. 

I et ungt miljø med højt humør og fart på er vi mere end 20 meget talentfulde mennesker, som alle stræber efter det ekstraordinære. Vi forventer af hinanden og af os selv at vi går den ekstra mil for at lykkedes. Det giver en vild personlig udvikling med stort ansvar til følge for den enkelte, mens vi sammen overvinder goliath - nærmest som en familie (sådan føles det ihvertfald). 

Hos Watery går det stærkt (og sådan foretrækker vi det), så herunder finder du alle vores nye, spændende jobmuligheder. Det kan både være til vores hovedkontor og lager i Horsens eller satellitkontor i Nordvest, København. 

Muligvis er dit drømmejob ikke her lige nu, men hold dig endelig ikke tilbage med at sende en uopfordret ansøgning. Måske er det netop dig, vi står og mangler - vi ved det bare ikke endnu.

Det med småt

Gratis træning med dine kollegaer

Et sundt hoved og krop ved vi er nødvendigt for at kunne performe. Derfor får du gratis adgang til fitness, bare 10 skridt væk fra Watery.

Fleksible arbejds-tider og steder

Vi mener du selv kan styre hvor og hvornår du arbejder bedst - den frihed er helt naturlig, så længe vi opretholder opgaver og ansvar.

Adlibitium kaffe, sodavand og snacks

... og øl om fredagen! Forfriskninger går vi ikke ned på.

Gokart, sommerhus eller mad-klub?

Vi har dig! Dine kommende kollegaer arrangerer out-of-the-moon fede månedlige og halvårlige arrangementer.

Hvis du vokser, vokser Watery

Anmod om enhver bog, kursus, elektronik eller tool og du vil med høj sandsynlighed få det.

Fart på 🔥

Med små ambitioner, for lidt energi og for mange led til beslutninger når vi ikke vores visioner. Derimod får folk med fart på ting til at ske, virksomheden til at vokse og inspirerer deres kollegaer. Selvom vi er kræsne, så når du først er ombord, så tror vi på dig med stort ansvar og selvstændige beslutninger til følge. 

Om Watery

Et krav om at lære at svømme fra barnsben og senere hen 9 års (frivillig) konkurrencesvømning førte i sidste ende til Daniel's opstart af Watery i slutningen af 2016. Startende hjemme i far's kælder var ambitionen at give store vand-oplevelser til små priser for alle slags vandhunde online på watery.dk - senere hen og i dag med vores eget svømmebrand. 

Udover at hænderne her knap 5 år senere er blevet (mange) flere, så er de store ambitioner også rykket internationalt. Her fortsætter vi med at indlemme både svømmere og badere i vores relaterbare vand-univers med produkter, som rent faktisk er udviklet til at blive brugt i vand (fashion er ikke os) lavet af genanvendte materialer. 

Igennem årene har Watery både vundet E-handelsprisen "Årets Ener" og "Årets iværksættter-virksomhed i Horsens", deltaget i Løvens Hule, fået 5 videns-tunge investorer ind fra Hobbii/Unisport og haft en gennemsnitlig vækst på 170% p.a. med i dag +150.000 årlige (svømmende) kunder til følge. 

Den store årsag til ovenstående resultater er vores hold af venner/kollegaer, der passioneret og ambitiøst går den ekstra mil hver dag for hinanden og Watery. Og så er vi, sagt på godt jysk, ekstraordinært dygtige til det, vi laver.

Vi vil gerne høre fra dig!

Lyder Watery som noget for dig? Tøv ikke med at sende din ansøgning og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Ønsker du at ansøge uopfordret? Måske er det dig vi står og mangler - vi ved det bare ikke endnu.

Mail: job@getwatery.com

Vores historie

Daniel startede Watery i 2016 og her kan du læse mere om vejen til i dag med både gode og dårlige oplevelser på rejsen.

Personerne bag

Vi er en masse fantastiske mennesker bag Watery og her kan du læse lidt mere om hvem dine svømmeeksperter er.

Om Watery produkter

Læs mere om tankerne og processen bag udviklingen af vores egen serie af produkter.

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 og 18-22 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.