Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Skal vi indgå en klubaftale - Watery.dk? Skal vi indgå en klubaftale - Watery.dk?
Black Friday

Hos Watery.dk tilbyder vi dig at indgå et samarbejde med din svømmeklub/hold, hvilket kan foregå på mange forskellige måder. Læs med længere nede her for at høre om jeres mange muligheder.

Billigt svømmeudstyr fra alle de kendte mærker til din klub

Mangler i måske nogle nye svømmefødder til jeres undervisningsafdeling, eller skal alle jeres konkurrencehold have nyt svømmeudstyr, så kan i som klub lave en speciel aftale med Watery og få en særdeles favorabel pris, som kommer både jer og jeres medlemmer til gode. Vi har alle de kendte mærker som Speedo, TYR, Arena, Funkita/Funky Trunks og vil kunne levere det hele indenfor 10 hverdage. Så skal i bruge større mængder af noget specielt svømmeudstyr, så kontakt os endelig for at få en individuel pris på lige det i mangler.

Klubaften til fordel for jeres medlemmer

Som noget nyt vil det være muligt at lave en aftale med os hos Watery.dk, at vi kommer til jeres klub med vores store udvalg af badetøj og svømmeudstyr fra alle de kendte svømmemærker, hvorefter jeres medlemmer vil have mulighed for at prøve og købe det udstyr de har lyst til – ofte med rabat den ene aften.

Hos Watery.dk har vi lang og stor erfaring med alt badetøj og svømmeudstyr, og vil kunne lede jeres medlemmer til det bedste køb for det enkelte medlem – både i forhold til størrelser og det bedste svømmeudstyr.

Sådan en aften vil altså foregå sådan, at vi kommer og stiller vores sortiment op i jeres klublokale eller lignende en dag hvor mange af jeres medlemmer alligevel er til træning/i svømmehallen. Herefter vil jeres medlemmer kunne afprøve størrelser og varianter i et par timer med vores vejledning til rådighed, hvorefter man også vil kunne købe det med det samme.

Denne løsning er specielt rigtig populær op imod jul, hvor mange forældre gerne vil have afprøvet størrelser/farver på børnene inden julegaver evt. skal købes.

Hos Watery.dk har vi et stort sortiment til både konkurrencesvømmerne, motionisterne og de yngre svømmere på børnehold, hvorfor det vil være oplagt for alle i jeres klub at få afprøvet de rigtige størrelser i virkeligheden.

Lyder det interessant, så kontakt os endelig uforpligtende få at få uddybet mulighederne for lige netop din klub, og hvornår det evt. ville kunne lade sig gøre. Vi vil kunne komme alle ugens dage efter 16:00.

Skal vi komme til jeres stævne også?

Ligesom vi gerne kommer og stiller op til en klubaften for jeres klubs medlemmer, så vil vi også gerne komme og stille op til de stævner i afholder. Dette er rigtig populært til mange stævner, da man også her giver deltagerne i stævnet en ekstra mulighed for at finde det helt rigtige

Til gengæld for at vi må komme og sælge vores udstyr til jeres medlemmer, så vil vi i samarbejde med jer lave nogle eksklusive gavekort som man kan vinde i løbet af stævnet, hvis i er interesseret i det. Mulighederne for dette er uendelige, og vi vil så i fællesskab finde frem til de bedste muligheder.

Badedragter/badebukser til hele dit hold (med tryk)

Har i på jeres hold altid snakket om at få de samme badebukser/badedragter med noget specielt tryk på? Det er også virkelig fedt, og hos Watery.dk kan vi heldigvis sagtens lave det!

Vi har alle de kendte mærker fra TYR og Speedo til Arena og Funkita/funky Trunks, så i skal bare vælge hvilken badedragt/badebukser i ønsker samt i hvilke størrelser samt et evt. tryk (behøves ikke), så kan i have jeres nye badebukser/badedragter i løbet af 10 hverdage.

Og ønsker i et par badebukser/badedragter som vi ikke umiddelbart har på hjemmesiden, så fortvivl ej. Vi kan få det alle varianter og størrelser hjem i løbet af få hverdage fra ovennævnte mærker. Nemmere bliver det altså bare ikke. ¨

I forhold til tryk kan alt lade sig gøre. Alt fra jeres forskellige telefonnumre, snapchat-navne, kaldenavne og hvad jeres fantasi ellers rækker til er muligt. I kan desuden også få lavet trykket lige hvor i selv ønsker det, om det er på bagdelen eller foran er lige meget.

Kontakt os på daniel@watery.dk for at høre nærmere om mulighederne og priser.

PS: Tryk på badebukser/badedragter koster 24 kr. pr styk. Fragten får i gratis hvis i er over 10 som bestiller sammen, ligesom selve badebukserne/badedragterne fås billigere jo flere i bestiller sammen.

Eksklusiv rabatkode til jeres klubs medlemmer

Vil i godt kunne give jeres medlemmer en ekstra bonus ved at være medlem af jeres klub? Så udnyt den her mulighed med, at få en unik rabatkode som kun gælder for medlemmer af jeres klub. Rabatkoden kan være alt fra 10 til 25% på alt afhængig af den enkelte aftale. Til gengæld vil Watery.dk skulle indgå som jeres foretrukne forhandler af svømmeudstyr og badetøj og være placeret centralt på jeres hjemmeside.

Lyder det interessant, så hører vi gerne fra jer.

Klubtøj til hele klubben

Mangler hele jeres klub et nyt sæt klubtøj til hele klubben, så er i landet det helt rigtige sted. Det kan Watery.dk nemlig sagtens levere til en rigtig favorabel pris i fællesskab med vores leverandører Speedo, Arena og TYR. Med denne løsning vil i på en flot og billig måde få eksponeret jeres klubs sponsorere på alle klubbens medlemmers klubtøj, ligesom hver enkelt vil kunne få påtrykt deres eget navn. Alt sammen i noget lækkert sportstøj fra ovennævnte leverandører (hvilket i selv kan få lov til at vælge hvilket i ønsker).

I kan helt uforpligtende kontakte os på daniel@watery.dk eller på telefon 61 66 48 64 for at høre en uddybning af mulighederne. I bedes skrive mailen med overskriften ”Klubaftale”.

Så finder vi i fællesskab en løsning som er tilpasset jeres klub.

© Alle tekster er skrevet og ejet af Watery.dk

Fremragende

Kontakt

Følg med

             

Partners

  • Partner GLS
  • Partner Post Danmark
  • Partner Webshop

Vi modtager følgende kort

  • Danmark
  • Visa
  • Mastercard
  • Mastercard
  • Mastercard
  • ViaBill