www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Bliv TeamWatery svømmeklub!

Hos Watery.dk hjælper og samarbejder vi i dag med over 45 danske svømmeklubber om alt fra rabataftaler på alle vores produkter til deres medlemmer, klubtøj til konkurrence-afdelinger, svømmeboder til weekendstævner (mod %-del af vores salg til klubben), meget billige badehætter, sponsoraftaler og meget andet. 

 

Spørgsmålet er så om i skal være den næste svømmeklub? I hvert fald kan du herunder læse lidt om hvad vi kan tilbyde jeres klub, hvilke andre klubber vi samarbejder med også håber jeg at høre fra dig - og vi giver selvfølgelig meget gerne en helt uforpligtende tilbud på lige det i ønsker. 

 

Vi kan altid kontaktes på 71 74 71 94 eller support@watery.dk

Rabataftale til jeres medlemmer (9 - 20%)

Det er ikke for sjov at over 35 danske svømmeklubber i dag har en rabataftale med os, hvor deres medlemmer året rundt kan købe alt vores udstyr og badetøj med en fast, høj rabat på mellem 9 og 20 % (alt afhængig af klubstørrelse). 

Helt uforpligtende og uden yderligere krav kan de nemlig tilbyde deres medlemmer en betydelig stor fordel ved at være medlem af deres svømmeklub. 

Noget der i den grad bliver brugt af medlemmerne. F.eks. har SigmaSwims medlemmer på lige under ét år brugt deres rabatkode hele 287 gange pr. dags dato.

Denne popularitet skyldes ikke mindst at i vi til forskel fra andre svømmeshops kan tilbyde medlemmerne ALT de har brug for til deres svømning pga. vores største udvalg i Danmark samt at vi i forvejen har de klart billigste priser på produkterne. 

Se eksempler på svømmeklubber med deres Watery-rabataftaler her:
- Haslev Svømmeklub
- Århus Swim
- BHS-Svømmeklub

Dette kan også sagtens blive jeres svømmeklub, da vi meget gerne indgår disse rabataftaler - til stor fordel for jeres medlemmer. 

Kontakt os på 71 74 71 94 eller support@watery.dk - Så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne for lige netop jeres klub. 

Billige (kvalitets) badehætter med logo

Vi har pr. dags leveret badehætter med selvvalgt logo på klub eller sponsorer samt evt. navne til 29 danske svømmeklubber. 

Grunden til at så mange klubber vælger os som deres badehætte-leverandør er ret simpel (vi er endnu ikke blevet fravalgt efter indledende kontakt): 

1. Vores badehætter bliver produceret samme sted og i samme høje kvalitet som Arena, TYR og Speedo får produceret deres i Spanien. 
2. På trods af den høje kvalitet, så kan vi på grund af et unikt længerevarende samarbejde med vores leverandør i Spanien tilbyde badehætter med jeres eget logo helt ned til 15-20 kr. pr. badehætte . Ønsker i svømmernes navne på, så kan vi lave dem til 35-40 kr. stk. Dette tør vi godt love er den billigste pris du kan finde. 
3. Vi kan have dine badehætter leveret til dig på 3-4 uger
4. Vores mindste produktion pr. ordre er så lidt som 50 stk. 

Så vil du også have billige og holdbare badehætter med jeres eget valgfrie logoer og navne, så tøv ikke med at kontakte os på support@watery.dk eller 71 74 71 94

Vi laver helt uforpligtende designs af badehætterne samt en samlet pris på forhånd. Så kan i bare takke ja eller nej. 

PS: Du kan se nogle af de mange badehætter vi har leveret lige herunder. 

#teamWatery klubber

Hvad vi laver for #teamWatery klubber

  • Vis alle
  • Rabataftale
  • Badehætter
  • Svømmestævne
  • Diverse

Skal din klub have en klubaftale?

Vi er klar til at give dig det bedste tilbud

Kontakt os i dag
Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet