16 VILDE TILBUD [-60%] 🥵🤑

SOMMERUDSALGET SLUTTER SNART!

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Digital praktikant

Arbejd med international e-handel indenfor netop det område som interesserer dig!

Udforsk og Opdag Muligheder: E-commerce og Marketing Praktikpladser

Står du ved starten af din karriere og brænder for at dykke ned i den digitale verden? Vores praktikjob i E-commerce og Marketing er din gyldne mulighed for at udvikle dine kompetencer og sætte dit aftryk på den online forretningsverden. Gennem praktikopholdet vil du få hands-on erfaring med digitale strategier, online markedsføring, og e-handelsteknikker. Dette er din chance for at lære fra branchens bedste, udvide dit netværk og udforske spændende karrieremuligheder. Tag skridtet mod din fremtidige karriere i E-commerce og Marketing med os – læs mere om vores aktuelle praktikjobopslag herunder.

Brænder du for digital marketing, e-handel og salg og ønsker at lære hvordan en webshop arbejder på flere markeder i Europa?

Vi søger (endnu) en lærevillig praktikant til at indgå i vores team hos Watery. Du bliver udfordret til fingerspidserne, så du enten står tilbage med mange konkrete erfaringer eller (forhåbentligt) en studie/fuldtidsstilling, som det er sket for flere af vores tidligere praktikanter.

Om Watery

Hvor skal vi starte? Watery er i dag Skandinaviens største vandsport shop og brand indenfor svømning, snorkling, paddleboarding mv. med +300.000 glade kunder og succesfulde shops i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland og er i disse år på vej ud i resten af Europa. En “svømmetur” der startede med 14 kasser med varer, i vores stifter Daniels kælder og en ambition om at skabe et af verdens største svømmebrands tilbage i 2016. 

Undervejs er vi blevet de stolte vindere af e-handelsprisen (og endnu flere gange nomineret) samt har været deltagere i Løvens Hule.

Her 6 år senere er vi et team på i alt 45 personer, heraf 15 fuldtidsansatte, som alle arbejder fra vores kontor og lager i Horsens. Vi er et ungt team med masser af energi, ydmyghed og en villighed til at lære endnu mere hver dag. Vi kommer alle på arbejde for at yde vores bedste og opnå både fælles og individuelle mål, men for os er fællesskab og respekt for hinanden lige så vigtigt. Vi arrangerer løbende sociale sammenkomster, tager et spil bordtennis på kontoret og generelt forsøger vi at skabe de bedste sociale rammer på arbejdspladsen.

Læs mere om os her.

Hvad kan du forvente af os?

Du kan forvente en ydmyg arbejdsplads i rivende udvikling, hvor det er rart at være. Vi kommer alle på arbejde for at yde vores bedste. Vi leverer den nødvendige software og hardware, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for succes. Inden en kontrakt indgås, laves en klar forventningsafstemning fra begge parter, så vi har fælles mål at nå.

Om praktikpladsen

Helt konkret bliver du en del af vores marketing/e-commerce afdeling, hvor vi i øjeblikket er 8 personer tilknyttet. Du vil komme til at arbejde med alt det der sker online på vores webshops og i vores marketing. Nye tiltag skal løbende implementeres, og du har mulighed for at få stor indflydelse på vores udvikling. Vi vil løbende tilpasse praktikforløbets arbejdsområder efter dine ønsker og kompetencer. Der vil gennem hele praktikforløbet være fokus på at få “beskidte fingre” og arbejde aktivt og selvstændigt med opgaverne. Vi tror på at du lærer mest og bedst på denne måde og får den bedste forståelse for marketing / e-handel.

Vi har tidligere haft lignende praktikforløb, hvoraf 2 ud af 3 efterfølgende er blevet fastansat. Med din og vores udvikling vil der være mulighed for studie- og/eller fastansættelse efterfølgende.

Arbejdsopgaverne vil være indenfor, men ikke afgrænset til:

 • Optimering af vores vigtigste marketingkanaler (Facebook, Instagram, TikTok mm.)
 • Contentplanlægning til marketing og website (billede + video)
 • Kampagneplanlægning på tværs af 4 markeder
 • Optimering af produktbeskrivelser, kategoribeskrivelser og blogindlæg
 • SEO og affiliate optimering
 • Opstart og udvikling af nye projekter, kanaler mm.
 • Løbende ad-hoc opgaver i marketing/e-commerce

Men i sidste ende har vi faktisk allerbedst erfaring med at lade de første uger være meget brede rent opgavemæssigt, for så at finde dit naturlige drive og det du er bedst til, og deep-dive på det resten af praktikperioden. Og bare rolig! Du skal absolut ikke være ekspert eller have erfaring i alle ovennævnte områder. Det vigtigste er din lyst til at lære mere om digital marketing/e-handel og få konkret erfaring med de forskellige muligheder. Vi forventer at du med tid og udvikling vil være klar til at tage mere og mere ansvar på nogle arbejdsområder.

Din profil

God, generel forståelse for simple it-systemer, tekniske processer mm.

Interesse i at lære mere om digital marketing og e-handel

Gode skriftlige og kommunikative evner

Du er ansvarsfuld, resultatorienteret og har et ønske om at udvikle dig

Du er passioneret, omstillingsparat og smilende

Du er detaljeorienteret og arbejder struktureret

Det er ikke din uddannelse som betyder mest for os, så længe dit arbejde hos os er relevant for dig og din uddannelse. Dog forestiller vi os at du er i gang med en relevant uddannelse som markedsføringsøkonom, marketing management, multimediedesigner, PBA i e-handel, PBA i international salg og marketing, handelsøkonom eller lignende.

Lyder det interessant? Vi vil gerne høre fra dig!

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Periode: 3-8 måneder (afhængigt af uddannelsen)

Praktikken kan både være lønnet og ulønnet (afhængigt af uddannelsen og perioden).

Hvis det lyder spændende med en praktikplads hos Watery, så send gerne din ansøgning og CV på job@getwatery.com. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på samme mail.

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne