GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Digital marketing praktikant

Arbejd med international e-handel indenfor netop det område som interesserer dig!

Digital marketing praktikant hos prisvindende og hurtigtvoksende international webshop

Brænder du for digital marketing og ønsker at lære hvordan en webshop arbejder på +6 markeder i Europa? Vi søger (endnu) en lærevillig praktikant til at indgå i vores marketing-team hos Watery. Du kommer til at arbejde hands-on med relevante marketingkanaler og strategier og bliver udfordret til fingerspidserne, så du enten står tilbage med mange konkrete erfaringer eller (forhåbentligt) en studie/fuldtidsstilling, som det er sket for flere af vores tidligere praktikanter.

Om Watery

Hvor skal vi starte? Watery er i dag Skandinaviens største vandsport shop og brand indenfor svømning, snorkling, paddleboarding mv. med +600.000 glade kunder og succesfulde shops i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland og er i disse år på vej ud i resten af Europa. En “svømmetur” der startede med 14 kasser med varer, i vores stifter Daniels kælder og en ambition om at skabe et af verdens største svømmebrands tilbage i 2016.

Undervejs er vi blevet de stolte vindere af e-handelsprisen (og endnu flere gange nomineret) samt har været deltagere i Løvens Hule.

Her 7 år senere er vi et team på i alt 45 personer, heraf 15 fuldtidsansatte, som alle arbejder fra vores kontor og lager i Horsens. Vi er et ungt team med masser af energi, ydmyghed og en villighed til at lære endnu mere hver dag. Vi kommer alle på arbejde for at yde vores bedste og opnå både fælles og individuelle mål, men for os er fællesskab og respekt for hinanden lige så vigtigt. Vi arrangerer løbende sociale sammenkomster, tager et spil bordtennis på kontoret og generelt forsøger vi at skabe de bedste sociale rammer på arbejdspladsen.

Læs mere om os og Watery her: https://www.watery.dk/pages/om-watery

Om praktikpladsen

Helt konkret bliver du en del af vores marketing/e-commerce afdeling, hvor vi i øjeblikket er 7 personer tilknyttet. Du vil have fokus på marketingdelen og arbejde med hvordan vi overordnet optimerer og forbedrer vores tilstedeværelse online - altså alt det der markedsfører Watery udenfor vores egen webshop. Det kan være opstart/optimering/vedligeholdelse af marketingkanaler, content creation, kampagneplanlægning, implementering af nye tiltag og meget mere. Der vil gennem hele praktikforløbet være fokus på at få “beskidte fingre” og arbejde aktivt og selvstændigt med opgaverne. Vi tror på at du lærer mest og bedst på denne måde og får den bedste forståelse for marketing / e-handel. Ved din side vil du bla. få Hans-Kristian (22 år), som gennem 3 år har vækstet sin egen webshop, og sidenhen været 1,5 år i spidsen for Waterys totale marketing på tværs af content, social ads mm.

Vi har tidligere haft lignende praktikforløb, hvoraf 2 ud af 3 efterfølgende er blevet fastansat. Med din og vores udvikling vil der være mulighed for studie- og/eller fastansættelse efterfølgende.

Arbejdsopgaverne vil blive indenfor, men ikke afgrænset til:

- Optimering af vores vigtigste marketingkanaler (Facebook, Instagram, TikTok mm.)
- Content planlægning til marketing og website (billede + video)
- Med-ansvarlig for influencer marketing / ambassadors
- Kampagneplanlægning på tværs af 4 markeder
- SEO- og affiliate optimering
- Forbedring af Amazon salg i Tyskland, Italien, Spanien mfl.
- Opstart og udvikling af nye projekter, kanaler mm.
- Løbende ad-hoc opgaver i marketing

Men i sidste ende har vi faktisk allerbedst erfaring med at lade de første uger være meget brede rent opgavemæssigt, for så at finde dit naturlige drive og det du er bedst til, og deep-dive på det resten af praktikperioden.

Og bare rolig! Du skal absolut ikke være ekspert eller have erfaring i alle ovennævnte områder. Det vigtigste er din lyst til at lære mere om digital marketing og få konkret erfaring med de forskellige muligheder. Vi forventer at du med tid og udvikling vil være klar til at tage mere og mere ansvar på nogle arbejdsområder.

Din profil:

- God, generel forståelse for simple it-systemer, tekniske processer mm.
- Interesse i at lære mere om digital marketing og e-handel
- Gode skriftlige og kommunikative evner
- Du er ansvarsfuld, resultatorienteret og har et ønske om at udvikle dig
- Du er passioneret, omstillingsparat og smilende
- Du er detaljeorienteret og arbejder struktureret

Det er ikke din uddannelse som betyder mest for os. Dog forestiller vi os at du er i gang med en relevant uddannelse som markedsføringsøkonom, marketing management, multimediedesigner, PBA i e-handel, PBA i international salg og marketing eller lignende.

Vi vil gerne høre fra dig!

Periode: 3-8 måneder (afhængigt af uddannelsen)

Lyder det spændende med en praktikplads hos Watery? Vi vil meget gerne høre fra dig! Kontakt Hans-Kristian Kok direkte på mail.
hanskristiankok@watery.dk


Se andre ledige stillinger hos Watery

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne