www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

PADDLEBOARDS PÅ LAGER - OMGÅENDE LEVERING - SPAR OP TIL 55% Prisbaskere · SPAR OP TIL 80% · Slutter Mandag kl. 23:59

Jul

Julen er over os, rundt om os og i os..
Julen nærmer sig med hastige skridt og du, jeg og alle andre er på udkig efter julegaver til dem vi har kært. En badedragt, badebukser, svømmeplade, gavekort og mere er en ideel gave til alle som elsker vand, uanset om de nyder at svømme i deres fritid, på ferien eller som sport. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige gave, derfor har vi samlet en god omgang juleinspiration til enhver svømmer. 

Vi har gaveideer til ALLE der nyder at bevæge sig i vand, forhåbentligt kan du nemt finde den perfekte julegave og gøre julen endnu bedre for dine nærmeste. Hvis du mod forventning ikke kan vælge den helt rigtige gave, så kan du også glæde modtageren med et gavekort - så kan den heldige modtager helt selv vælge sin gave.

Ingen grund til at forhaste sig..
Vi kender det alle, man har haft travlt på arbejde eller derhjemme og har ikke fået bestilt de sidste julegaver, inden du når at se dig om er det pludseligt lille juleaften. Du skal dog ikke panikke, vi pakker og sender ordrer til og med d. 23-12-2020 - men for at være helt sikker bør du bestille senest d. 21-12-2020, da der kan være drillenisser i en travl tid som julen.

Julen varer lige til..
Vi har under juletiden udvidet returretten således at du kan få pengene refunderet helt frem til d. 10-01-2021 og er gældende for ordrer der er bestilt fra d. 22-10-2020. Udover dette kan du som sædvanligvis få et tilgodebevis eller ombytte helt op til 365 dage efter købsdatoen.

Vi hos Watery.dk ønsker dig og de du har kært en god jul og godt nytår - vi ses forhåbentligt igen i år 2021. Hvis du skulle have spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde den rigtige gave, så er vi selvfølgelig til at kontakte på telefon 71 74 71 94, support@watery.dk eller på chatten.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet