Informationer om Julen 2023 på Watery.dk

Julen er over os, rundt om os og i os...

Herunder får du alle de informationer du har brug for omkring bestilling op til jul men er du stadig i tvivl om noget, så sidder vi klar på livechatten, support@watery.dk og telefon 71 74 71 94.

 Fem hurtige - Hvornår, hvordan og hvor?

  • Sidste mulighed for at bestille til levering inden jul er d. 23. December kl. 14:00 med DAO hjemmelevering.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- til pakkeshop. Hvis beløb er under 599,- er fragtprisen kun 34,- til pakkeshop.
  • Send direkte til den heldige gavemodtager ved at vælge en anden leveringsadresse ved betaling.
  • Kundeservice er til rådighed mandag - fredag fra 07:00-16:00. Vi er at finde på telefonen, e-mail og livechat.
  • Find den helt rigtige gave ved at besøge vores showroom i Horsens hvor du kan finde et stort udvalg til vand og svømning.
    - Midlertidigt lukket.
    - Langmarksvej 34 C2, 8700 Horsens.

Sidste dag for bestilling inden jul 

Vi kender det alle, man har haft travlt på arbejde eller derhjemme og har ikke fået bestilt de sidste julegaver, inden du når at se dig om er det pludseligt lille juleaften. Du skal dog ikke panikke, vi pakker og sender ordrer med DAO pakkeshop til og med d. 23. December klokken 14:00 - men for at være helt sikker bør du bestille senest d. 21-12-2022, da der kan være drillenisser i en travl tid som julen.

Du kan også hente din pakke hos os helt indtil d. 23. December klokken 14:00 - så kan du være helt sikker på at gaven får sin plads under juletræet. 

Gratis fragt og hurtig levering

Køber du for over 599,- så får du gratis fragt på levering til DAO pakkeshop. Dertil kan vi levere inden for 1-2 dage, oftest dagen allerede dagen efter. 

Vi tilbyder selvfølgelig levering til både pakkeshop og til døren via en af vores transportører.

Min bestilling er ikke ankommet?

Hvis du er uheldig og ikke har modtaget din pakke efter 1-2 dage så skal du straks kontakte os, så vil vi hurtigst muligt hjælpe med at finde og få leveret pakken. 

Vi er til rådighed fra 07:00-16:00 på hverdage via telefon 71 74 71 94, support@watery.dk eller livechat.

Send direkte til gavemodtageren

Skal du sende en gave til en du har kært som måske befinder sig et sted i Danmark langt fra dig, så har du mulighed for at sende pakken direkte til gavemodtageren.

Ved checkout under "levering" skal du blot vælge "send til anden adresse", og derefter indtaste modtagerens adresse.

Returnering af julegaver

Julegaver bestilt fra d. 22-10-2023 kan refunderes kontant til og med d. 12-01-2024. Derefter kun mulighed for ombytning eller tilgodebevis.

Find den helt rigtige julegave eller inspiration

Vi har et stort showroom hvor alle produkter du kan finde på vores webshop kan prøves og ses. Hvis du ikke helt ved hvad du skal skrive på ønskelisten så må du meget gerne komme forbi og finde inspiration til juleønskerne. 

Det samme gælder hvis du ikke lige har fået købt de sidste julegaver til vand elskeren, så kan du købe den direkte hos os og få gaven med hjem.

Du kan komme forbi hele november og frem til d. 23. december klokken 17:00 - så kan du være helt sikker på at gaven får sin plads under juletræet (midlertidigt lukket).

Vi hos Watery.dk ønsker dig og de du har kært en god jul og godt nytår - vi ses forhåbentligt igen i år 2024. Hvis du skulle have spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde den rigtige gave, så er vi selvfølgelig til at kontakte på telefon 71 74 71 94, support@watery.dk eller på chatten.

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.