Størrelsesguide og skema til Jolyn bikini top

Her er størrelsesskemaet til valg af Jolyn bikini top til damer og piger. Ved disse bikini toppe tages der udgangspunkt i din normale BH størrelse og dit mål rundt om brystet når du skal finde din rette størrelse. 

Hvis du skulle være uheldig og være midt imellem to størrelser, er det vigtigste dit mål rundt om brystet.  Dertil er det en god ide at vurdere om det er passer i forhold til din normale BH størrelse.

DK str.Rundt om Brystet (cm)BH-størrelse
XS70 EU AA
S75 EU A
M80EU B
L85EU C
XL90EU D
XXL95EU DD
XXXXL95EU DD

Billigste og største udvalg af Jolyn bikini top? Udforsk og køb med prisgaranti her

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

Julegave?

Vi hader stress. Derfor har du god tid til at bytte julegaven. Vi bytter indtil 12.01.23. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få en gratis gave med i din bestilling (værdi: 89 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.