Få historien bag om Daniel og Watery i Løvens Hule 2019

Watery i Løvens Hule d. 23 Januar kl. 20.45 – Skriv af Daniel Johannesen, indehaveren af Watery, før udsendelsen sendes på DR1

Daniel og Watery i Løvens Hule 2019
Indholdsfortegnelse

Løvens hule som tv-program har gennem de sidste par år været stort set det eneste flow-tv jeg har sat tid af fra Watery til at se alle afsnit af. Jeg har nemlig naturligt nok kunnet se mig selv i rigtig mange af de tidligere deltagere og har også kendt en hel del af dem.

Watery badehætte - Signature - Sort

Watery badehætte - Signature - Sort

59 kr.
(105)

4.72/5

På trods af dette havde jeg alligevel aldrig rigtigt overvejet at deltage selv i programmet med Watery. Det gjorde jeg oprindelig heller ikke op til denne sæson af programmet, hvorfor jeg faktisk slet ikke fik tilmeldt mig til tiden.

Men en dag i løbet af efteråret, da jeg gik rundt ude på lageret for at pakke ordrer, fik jeg sådan en pludselig indskydelse i kroppen, der bare satte sig fast. Det har mange af jer helt sikkert også prøvet. I hvert fald var det pludselig bare en selvfølgelig at jeg var nødt til at være med i det der Løvens Hule.

Og det skulle være lige nu og her.

Så inden der nåede at gå 10 minutter og jeg fik tænkt mere over det eller snakket med andre om det, så fik jeg skrevet en lynhurtig email til folkene bag programmet. I baghovedet tænkte jeg nok i virkeligheden at chancen for at være med selvfølgelig var væk, så hvad kunne der ske ved at prøve?

Tilbage gik jeg så for at pakke de sidste bestillinger, der skulle nå ud inden kl. 15:00, og lige som jeg når den allersidste, så ringer telefonen. Det var programchefen. Hun havde læst emailen og syntes det lød lidt interessant med sådan en ung gut med alt for store ambitioner.

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

Lang historie kort, så endte det med at jeg kunne nå at være med alligevel, da jeg først havde underskrevet diverse nødvendige kontrakter og papirer. Og først der begyndte jeg at tænke over hvad jeg var med ét var med i. Så jeg fik snakket med en 4-5 andre iværksættere i mit netværk, som kendte Watery ret godt som forretning, omkring alt det her værdisætning, hvad jeg skulle ligge vægt på i min pitch (for sådan en havde jeg aldrig lavet før, da jeg aldrig har ledt efter investorer før) og hvad jeg ville have ud af det.

Watery næseklemme - Active - Sort
-20%
☀️ Sommerudsalg!
(29)

55 kr.

69 kr.

Watery svømmeplade - Heat - Sort
-16%
(21)

185 kr.

219 kr.

Ikke desto mindre kørte jeg alene til København på optagelsesdagen. Jeg havde ingen anelse om hvad jeg skulle forvente eller ikke-forvente. På grund af den korte tid til optagedagen havde jeg heller ikke tid til at lave noget grafisk til når jeg var inde i studiet, så det endte med jeg bare tog en hel sæk diverse svømmeprodukter med, heriblandt vores egne populære Watery badehætter.

Da jeg så kom ind i studiet var der måske 10-15 kameraer og nok dobbelt så mange folk rundt omkring. Jeg blev så ført om bagved, således løverne ikke så mig før kom ned af den famøse trappe. Før dette var der dog et mindre pre-interwiew omkring mine forventninger til hvad der skulle ske derinde. Jeg prøvede her at virke ret selvsikker og klar i spyttet, men inderst inde var jeg ikke særlig afklaret og tankerne kørte på max-belastning.

Lige før jeg så skulle ind foran dem, så var jeg overraskende meget nervøs. For selvom jeg har talt om iværksætteri og e-handel foran 500-600 andre før, så var det her noget helt andet. Her var det min forretning der skulle valideres. Det jeg havde arbejdet 70-80 på de sidste 2 år. Det jeg havde prioteret over min familie, venner og gymnasium i så lang tid og som alle havde brugt SÅ utaknemmeligt mange timer på at hjælpe mig med Watery. Det var en ret svær tanke.

Men ned af trappen kommer jeg, får lige hilst på som min mor har lært mig, også er det ellers fuld fokus på at få fortalt hele min forberedte pitch som ønsket (bonusinfo: Den blev skrevet aftenen før og første gang øvet foran en af mine kammerater om morgenen før drog mod København). Det var helt klart de første sætninger jeg var mest nervøs for, da jeg havde ændret værdiansætningen og mængden af penge, få timer før jeg skulle ind.

Watery anti klor shampoo hårpleje - Reef

Watery anti klor shampoo hårpleje - Reef

69 kr.85 kr.
(20)

4.55/5

Alt eller intet, så kommer jeg fint igennem den også starter det rigtig sjove – det jeg har set frem til allermest. Nemlig alle spørgsmålene fra løverne. Hertil havde jeg på forhånd fået tilsendt en liste på 100 af de mest spurgte spørgsmål fra løverne gennem de hidtige programmer fra en af sidste års deltagere. Alle disse 100 spørgsmål havde jeg besvaret i et word-dokument, så jeg var klar på hvad som helst. Disse spørgsmål handlede om alt fra:
- hvor stor markedet for svømning var (svar: Danmarks 3. Sportsgren med 228.000 tilmeldte i en klub)
- Hvilke lande vil Watery udvide til (svar: Først Sverige om få måneder, så Norge også Holland)
- Hvad er Watery´s Cost pr. Acquisition på google Adwords (Svar: Det får du ikke – mine konkurrenter læser helt sikkert med ;) )
- Hvorfor var det lige mig der skulle knække koden med svømmeudstyr online (Svar: Fordi jeg er tidligere elitesvømmer gennem +10 år og jeg havde online erfaring fra tidligere)
- Hvor meget kapital er der tidligere skudt i virksomheden ekstern (Svar: 0 kr. )
Osv. osv.

Watery trekantede badebukser til mænd - Budgie Eco - Sort
Vælg størrelse
-17%
🔥
Testvinder
Se størrelser
(14)

239 kr.

289 kr.

Watery badehætte til langt hår - Signature - Sort
🔥
Testvinder
(39)

125 kr.

 

Watery badedragt til piger - Eco Poolparty - Nordic Blue
Vælg størrelse
-41%
Se størrelser
(6)

195 kr.

329 kr.

Watery Elite svømmebriller - Poseidon Mirror - Sort/guld
🔥 Kun 1 tilbage
🔥
Testvinder
⚡️
Sælger hurtigt
(20)

209 kr.

 

Men ret hurtigt da jeg står derinde fornemmer jeg hvor det bærer hen ad. Og det får bare tankerne til at eksplodere alt imens jeg står der helt stille på krydset.

Hvad der så helt præcist sker inde i studiet og hvad det ender med må du vente med at se til i aften.

Da jeg så kommer ud, så viser det sig at jeg kun har været foran løverne i 22 minutter. Og jeg havde altså forventet at være derinde i i hvert fald en time. Men sådan var det altså ikke.

Også kommer Lars Løkke (ja, statsministeren!) pludselig forbi – han havde åbenbart set hele min præsentation bag alle kameraerne. Så jeg fik en lille snak med ham (hvor jeg i øvrigt lige fik flettet ind at statsministeriet, og dermed i sidste ende ham, afviste mig til overhovedet at måtte opstarte Watery for 2 år siden. Det syntes han naturligvis ikke var godt nok, så han lovede mig at se på det område. Men det bedste var at han lovede at købe sine nye badebukser hos mig. Den bestilling venter jeg dog stadig på…)

Men efter en time kom jeg tilbage ud i bilen, ringede til min mor og far og satte så kursen hjem mod Horsens. Der skulle jo pakkes pakker fra jer igen dagen efter.

 

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk kvikshop
Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne