Watery.dk fylder 1 år - Jeg gør status og kigger fremad

Wow! Er der allerede gået et år?! Det er pænt vildt for at sige det mildt. Jeg føler SLET ikke at det allerede er 365 dage siden jeg for første gang viste Watery.dk til dig og omverden, men på den anden side har jeg også bare haft så meget fart på til fordel for mine mange kunder, at jeg ikke rigtigt har haft tid til at stoppe op undervejs. Det vil jeg dog forsøge på kort nu ved at give dig et indblik i hvad der er sket bag facaden over det seneste år, men nok endnu mere vigtigt og interessant for dig, hvad der fremover vil ske, hvad vi pynter på af forskellige tiltag og ideer og andet sjovt til fremtiden. Så læs endelig med, og bliv endnu klogere på Watery!

Watery.dk fylder 1 år - Jeg gør status og kigger fremad
Indholdsfortegnelse

At Watery.dk i dag, Søndag d. 1 Oktober 2018, kan fejre 1 års fødselsdag er personligt for mig en rigtig stor dag. Derfor har jeg også valgt at fejre den ekstraordinært meget ved at have nedsat over 150 svømmeprodukter med op til -50% samt gratis fragt hele denne fødsesldagsweekend (i øvrigt finder du disse tilbud lige her) - kun som dyb tak til dig og alle vores mange andre kunder, som over det sidste år har taget SÅ godt imod Watery.dk og mig. Det er jeg stadig dyb taknemmelig for. 

Det første år i tal

Men skal vi se lidt tilbage på hvad der rent faktisk er sket over det sidste år, så syntes jeg vi skal prøve at gøre det lidt konkret med lidt tal og punkter:

 • Fra 6 til 18 - Vi har i dag 18 forskellige svømmemærker, som dækker over alle de store mærker som Speedo, Arena, TYR, Aqua Sphere og MP, samt mere specialiserede mærker som DMC, TripplePoint, Fabiola Molina. Da jeg lancerede sidste år havde var der (kun) 6 mærker på shoppen. 
 • Fra 18 til 150 - Vi har i dag hele 150 kvadratmeters kontor og lager midt inde på gågaden her i Horsens, hvor vi samtidig har fået etableret et større Showroom. Det er jeg sindssygt stolt af. Dengang jeg startede havde jeg alle varerne inde på mit 18 kvadratmeters store værelse i kælderen hos min far. 
 • Fra 0 til 2.000 - Vi har i dag haft +2000 kunder igennem Watery.dk (måske er en af dem dig?). Vi startede med 0 for 365 dage siden. 
 • Fra 230 til 543 - Vi har i dag præcist 543 forskellige svømmeprodukter, og det er alt fra svømmeplader til kosttilskud og fra badetøj til svømmeplakater. Vi havde 230 da vi lancerede. 
 • Fra 5 til 5 - Det er stadig 100% mig der står bag langt det meste, men jeg kunne dog ikke have gjort noget af det uden mine to forældres hjælp, som henholdsvis har haft styr på regnskabet og alt det praktiske (inderlig tak til jer!) Desuden har jeg tilknyttet en udvikler samt en markedsføringsansvarlig, som også dagligt gør alt ovenstående muligt.

Når jeg læser ovenstående igennem igen, så er det faktisk ret vildt hvad der er sket. Og de eneste jeg kan takke det for er dig og alle de andre, som i dag er en del af vores efterhånden store #teamWatery

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

Watery snorkelsæt til voksne - Pike Cliff - Blå
-8%
(8)

415 kr.

455 kr.

Watery microfiber håndklæde - Eco Nebraska - Blå
-21%
🔥
Testvinder
(50)

225 kr.

285 kr.

Watery Elite svømmebriller - Poseidon Ultra Mirror - Rød/sølv
-27%
🔥
Testvinder
(28)

255 kr.

349 kr.

Fremtiden for Watery.dk

Men jeg er SLET IKKE færdig endnu. Jeg er faktisk knap nok begyndt, når jeg sammenligner ovenstående med den ret vilde rejse jeg har planlagt over de næste fem år. Og jeg vil have dig med!

Af konkrete ting jeg kan afsløre, så kommer vi over det næste år til

 • At afholde et ugentligt åbent kom-og-prøv arrangement i vores lokaler her i Horsens, hvor du kunne komme og prøve alt fra udstyr til badetøj, så du er sikker på at få det helt rigtige.
 • At udvide vores mærker med mange flere nye. F.eks. er vi lige nu ved at lægge sidste hånd på en aftale med det nye svenske badetøjs mærke Groth, som en af jer har foreslået.
 • At udvide teamet (Så har du lyst til at blive en del af #teamWatery - muligvis allerede her op til jul, så hold rigtig godt øje med bloggen her og facebook)
 • At lave et komplet redesign af Watery.dk, så siden kommer til at spille 100% - også på mobilen.
 • At introducere vores eget... (det er en ret vild ting, som jeg hellere vil afsløre når vi er klar)
 • Og mange flere ting jeg hellere vil overraske jer med inden længe..

Watery badehætte - Signature - Orange

Watery badehætte - Signature - Orange

59 kr.
(103)

4.73/5

Og inden jeg lukker dette tilbage- og fremtidsblik ned, så vil jeg bare igen sige af hjertet tak for den modtagelse i har givet mig og Watery.dk. Det betyder alverdens. 

Jeg glæder mig allerede til at se tilbage på det kommende år næste år. Det bliver meget vildere. 

God søndag (og husk nu vores gratis fragt og 150 fødselsdagstilbud her)

Watery anti klor shampoo hårpleje - Reef
-19%
🔥
Testvinder
(20)

69 kr.

85 kr.

Watery aquashorts badebukser til mænd - Flaming Vegas Eco - White Sporty
Vælg størrelse
-13%
Se størrelser
(17)

279 kr.

319 kr.

Watery badehætte til langt hår - Signature - Sort
🔥
Testvinder
(35)

125 kr.

 

 

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk kvikshop
Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne