Tilbage til oversigten

Watery.dk fylder 1 år - Jeg gør status og kigger fremad

Wow! Er der allerede gået et år?! Det er pænt vildt for at sige det mildt. Jeg føler SLET ikke at det allerede er 365 dage siden jeg for første gang viste Watery.dk til dig og omverden, men på den anden side har jeg også bare haft så meget fart på til fordel for mine mange kunder, at jeg ikke rigtigt har haft tid til at stoppe op undervejs. Det vil jeg dog forsøge på kort nu ved at give dig et indblik i hvad der er sket bag facaden over det seneste år, men nok endnu mere vigtigt og interessant for dig, hvad der fremover vil ske, hvad vi pynter på af forskellige tiltag og ideer og andet sjovt til fremtiden. Så læs endelig med, og bliv endnu klogere på Watery! 

At Watery.dk i dag, Søndag d. 1 Oktober 2018, kan fejre 1 års fødselsdag er personligt for mig en rigtig stor dag. Derfor har jeg også valgt at fejre den ekstraordinært meget ved at have nedsat over 150 svømmeprodukter med op til -50% samt gratis fragt hele denne fødsesldagsweekend (i øvrigt finder du disse tilbud lige her) - kun som dyb tak til dig og alle vores mange andre kunder, som over det sidste år har taget SÅ godt imod Watery.dk og mig. Det er jeg stadig dyb taknemmelig for. 

Det første år i tal

Men skal vi se lidt tilbage på hvad der rent faktisk er sket over det sidste år, så syntes jeg vi skal prøve at gøre det lidt konkret med lidt tal og punkter:

 • Fra 6 til 18 - Vi har i dag 18 forskellige svømmemærker, som dækker over alle de store mærker som Speedo, Arena, TYR, Aqua Sphere og MP, samt mere specialiserede mærker som DMC, TripplePoint, Fabiola Molina. Da jeg lancerede sidste år havde var der (kun) 6 mærker på shoppen. 
 • Fra 18 til 150 - Vi har i dag hele 150 kvadratmeters kontor og lager midt inde på gågaden her i Horsens, hvor vi samtidig har fået etableret et større Showroom. Det er jeg sindssygt stolt af. Dengang jeg startede havde jeg alle varerne inde på mit 18 kvadratmeters store værelse i kælderen hos min far. 
 • Fra 0 til 2.000 - Vi har i dag haft +2000 kunder igennem Watery.dk (måske er en af dem dig?). Vi startede med 0 for 365 dage siden. 
 • Fra 230 til 543 - Vi har i dag præcist 543 forskellige svømmeprodukter, og det er alt fra svømmeplader til kosttilskud og fra badetøj til svømmeplakater. Vi havde 230 da vi lancerede. 
 • Fra 5 til 5 - Det er stadig 100% mig der står bag langt det meste, men jeg kunne dog ikke have gjort noget af det uden mine to forældres hjælp, som henholdsvis har haft styr på regnskabet og alt det praktiske (inderlig tak til jer!) Desuden har jeg tilknyttet en udvikler samt en markedsføringsansvarlig, som også dagligt gør alt ovenstående muligt.

Når jeg læser ovenstående igennem igen, så er det faktisk ret vildt hvad der er sket. Og de eneste jeg kan takke det for er dig og alle de andre, som i dag er en del af vores efterhånden store #teamWatery

Fremtiden for Watery.dk

Men jeg er SLET IKKE færdig endnu. Jeg er faktisk knap nok begyndt, når jeg sammenligner ovenstående med den ret vilde rejse jeg har planlagt over de næste fem år. Og jeg vil have dig med!

Af konkrete ting jeg kan afsløre, så kommer vi over det næste år til

 • At afholde et ugentligt åbent kom-og-prøv arrangement i vores lokaler her i Horsens, hvor du kunne komme og prøve alt fra udstyr til badetøj, så du er sikker på at få det helt rigtige.
 • At udvide vores mærker med mange flere nye. F.eks. er vi lige nu ved at lægge sidste hånd på en aftale med det nye svenske badetøjs mærke Groth, som en af jer har foreslået.
 • At udvide teamet (Så har du lyst til at blive en del af #teamWatery - muligvis allerede her op til jul, så hold rigtig godt øje med bloggen her og facebook)
 • At lave et komplet redesign af Watery.dk, så siden kommer til at spille 100% - også på mobilen.
 • At introducere vores eget... (det er en ret vild ting, som jeg hellere vil afsløre når vi er klar)
 • Og mange flere ting jeg hellere vil overraske jer med inden længe..

Og inden jeg lukker dette tilbage- og fremtidsblik ned, så vil jeg bare igen sige af hjertet tak for den modtagelse i har givet mig og Watery.dk. Det betyder alverdens. 

Jeg glæder mig allerede til at se tilbage på det kommende år næste år. Det bliver meget vildere. 

God søndag (og husk nu vores gratis fragt og 150 fødselsdagstilbud her)

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

Julegave?

Vi hader stress. Derfor har du god tid til at bytte julegaven. Vi bytter indtil 12.01.23. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få en gratis gave med i din bestilling (værdi: 89 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.