7 tips til at vedligholde dit badetøj bedre

Du ønsker ikke, at dine badebukser/badedragter går i stykker allerede efter et par måneder, vel? Eller at de bliver så udvidede, at du slet ikke kan have på dem på mere. Eller at de begynder at lugte så meget, at du ikke kan tillade at havde dem på overfor dine holdkammerater?

7 tips til at vedligholde dit badetøj bedre
Indholdsfortegnelse

Alle disse ting sker desværre, hvis du ikke vedligeholder og passer på dine badebukser/badedragter. Derfor har jeg herunder fundet mine bedste 7 råd og erfaringer, så du kan bruge dit badetøj i mange år frem - helt uden at det er ødelagt, for stort eller lugter.

Watery badedragt til damer - Swim Rider Solid - Forrest Green
Vælg størrelse
-26%
(5)

275 kr.

369 kr.

Watery briefs badebukser til mænd - Budgie Eco - Sort
Vælg størrelse
-19%
🌳
Bæredygtig
(10)

235 kr.

289 kr.

Watery Elite svømmebriller - Poseidon Ultra Mirror - Lilla/sølv
-25%
🔥
Testvinder
(17)

265 kr.

349 kr.

1.  Skyl badetøjet i meget koldt vand umiddelbart efter brug

At skylle badetøjet i koldt vand er en klassikker, men det virker altså! Det kolde vand samler nemlig materialerne i badebukserne/badedragterne igen, så de kommer tilbage til før du brugte det.

2.  Hæng badetøjet til tørre.

En rigtig nedern, men vigtig, ting er at hænge badetøjet til tøjet, så snart du kommer hjem. Sådan undgår du nemlig, at badetøjet begynder at rådne eller lugte, som det ville nede i svømmetasken. Dette må gerne ske undenfor, så det samtidig kan få lidt frisk luft

3.  Jævnlig skift mellem dit badetøj

Det er langt bedre, hvis du f.eks. har 3 par badebukser/badedragter, som du skifter mellem at bruge istedet for at opbruge et par før du begynder på det næste. For det vil mindske belastningen af badetøjet, så det holder endnu længere

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

4. Lad være med at låne det ud

Du ved det sikkert godt, men nu minder vi dig lige om det igen: Lad være med at låne dit badetøj ud til dine holdkammerater. De har ikke den samme kropsstørrelse som dig (uanset om de er mindre eller større end dig), så det vil alt eller mindre gøre badetøjet anderledes næste gang du skal have det på.

Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort

Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort

95 kr.
(18)

4.4/5

5. Undgå sæbe og shampoo mm. på badetøjet

Måske undrer det dig lidt, men sæbe, shampoo og andre midler, på dit badetøj er negativt og ødelægger det i længden. For det sætter sig i badetøjet, og du vil ikke kunne skylle det hele ud.

6. Pas på med dine negle!

Negle er nok de mest hyppigste grunde til huller i badebukser/badedragter. Så enten bør du klippe dem, eller også skal du bare passe lidt mere på. Så undgår du i hvert fald hullet badetøj.

Watery wet/dry swim-care bag

Watery wet/dry swim-care bag

49 kr.89 kr.
(1)

5.0/5

7. Tag det på stiiiile og rooolig

River du bare dit badetøj på i et snuptag, så kan du ikke undgå at udvide det lidt hver gang. Så tag lidt af gangen, det skal nok komme på på et tidspunkt.

Watery badedragt til damer - Swim Rider Solid - Electric Blue
Vælg størrelse
-26%
(5)

275 kr.

369 kr.

Watery briefs badebukser til mænd - Budgie Eco - Grå
Vælg størrelse
-19%
🌳
Bæredygtig
(10)

235 kr.

289 kr.

Watery badedragt for damer - Eco Sunkissed Solid - Cherry Pink
Vælg størrelse
-28%
🌳
Bæredygtig
(12)

305 kr.

419 kr.

Watery briefs badebukser til mænd - Budgie Eco - Sort
Vælg størrelse
-19%
🌳
Bæredygtig
(10)

235 kr.

289 kr.

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 og 18-22 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.