Tilbage til oversigten

7 tips til at vedligholde dit badetøj bedre

Du ønsker ikke, at dine badebukser/badedragter går i stykker allerede efter et par måneder, vel? Eller at de bliver så udvidede, at du slet ikke kan have på dem på mere. Eller at de begynder at lugte så meget, at du ikke kan tillade at havde dem på overfor dine holdkammerater?

Alle disse ting sker desværre, hvis du ikke vedligeholder og passer på dine badebukser/badedragter. Derfor har jeg herunder fundet mine bedste 7 råd og erfaringer, så du kan bruge dit badetøj i mange år frem - helt uden at det er ødelagt, for stort eller lugter.

  1.   Skyl badetøjet i meget koldt vand umiddelbart efter brug

At skylle badetøjet i koldt vand er en klassikker, men det virker altså! Det kolde vand samler nemlig materialerne i badebukserne/badedragterne igen, så de kommer tilbage til før du brugte det.

  1.   Hæng badetøjet til tørre.

En rigtig nedern, men vigtig, ting er at hænge badetøjet til tøjet, så snart du kommer hjem. Sådan undgår du nemlig, at badetøjet begynder at rådne eller lugte, som det ville nede i svømmetasken. Dette må gerne ske undenfor, så det samtidig kan få lidt frisk luft

  1.   Jævnlig skift mellem dit badetøj

Det er langt bedre, hvis du f.eks. har 3 par badebukser/badedragter, som du skifter mellem at bruge istedet for at opbruge et par før du begynder på det næste. For det vil mindske belastningen af badetøjet, så det holder endnu længere

  1.   Lad være med at låne det ud

Du ved det sikkert godt, men nu minder vi dig lige om det igen: Lad være med at låne dit badetøj ud til dine holdkammerater. De har ikke den samme kropsstørrelse som dig (uanset om de er mindre eller større end dig), så det vil alt eller mindre gøre badetøjet anderledes næste gang du skal have det på.

  1.   Undgå sæbe og shampoo mm. på badetøjet

Måske undrer det dig lidt, men sæbe, shampoo og andre midler, på dit badetøj er negativt og ødelægger det i længden. For det sætter sig i badetøjet, og du vil ikke kunne skylle det hele ud.

  1.   Pas på med dine negle!

Negle er nok de mest hyppigste grunde til huller i badebukser/badedragter. Så enten bør du klippe dem, eller også skal du bare passe lidt mere på. Så undgår du i hvert fald hullet badetøj.

  1.   Tag det på stiiiile og rooolig

River du bare dit badetøj på i et snuptag, så kan du ikke undgå at udvide det lidt hver gang. Så tag lidt af gangen, det skal nok komme på på et tidspunkt.

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

Julegave?

Vi hader stress. Derfor har du god tid til at bytte julegaven. Vi bytter indtil 12.01.23. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få en gratis gave med i din bestilling (værdi: 89 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.