www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Du ønsker ikke, at dine badebukser/badedragter går i stykker allerede efter et par måneder, vel? ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

7 tips til at vedligholde dit badetøj bedre

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 2 minutter.

Du ønsker ikke, at dine badebukser/badedragter går i stykker allerede efter et par måneder, vel? Eller at de bliver så udvidede, at du slet ikke kan have på dem på mere. Eller at de begynder at lugte så meget, at du ikke kan tillade at havde dem på overfor dine holdkammerater?

Alle disse ting sker desværre, hvis du ikke vedligeholder og passer på dine badebukser/badedragter. Derfor har jeg herunder fundet mine bedste 7 råd og erfaringer, så du kan bruge dit badetøj i mange år frem - helt uden at det er ødelagt, for stort eller lugter.

  1.   Skyl badetøjet i meget koldt vand umiddelbart efter brug

At skylle badetøjet i koldt vand er en klassikker, men det virker altså! Det kolde vand samler nemlig materialerne i badebukserne/badedragterne igen, så de kommer tilbage til før du brugte det.

  1.   Hæng badetøjet til tørre.

En rigtig nedern, men vigtig, ting er at hænge badetøjet til tøjet, så snart du kommer hjem. Sådan undgår du nemlig, at badetøjet begynder at rådne eller lugte, som det ville nede i svømmetasken. Dette må gerne ske undenfor, så det samtidig kan få lidt frisk luft

  1.   Jævnlig skift mellem dit badetøj

Det er langt bedre, hvis du f.eks. har 3 par badebukser/badedragter, som du skifter mellem at bruge istedet for at opbruge et par før du begynder på det næste. For det vil mindske belastningen af badetøjet, så det holder endnu længere

  1.   Lad være med at låne det ud

Du ved det sikkert godt, men nu minder vi dig lige om det igen: Lad være med at låne dit badetøj ud til dine holdkammerater. De har ikke den samme kropsstørrelse som dig (uanset om de er mindre eller større end dig), så det vil alt eller mindre gøre badetøjet anderledes næste gang du skal have det på.

  1.   Undgå sæbe og shampoo mm. på badetøjet

Måske undrer det dig lidt, men sæbe, shampoo og andre midler, på dit badetøj er negativt og ødelægger det i længden. For det sætter sig i badetøjet, og du vil ikke kunne skylle det hele ud.

  1.   Pas på med dine negle!

Negle er nok de mest hyppigste grunde til huller i badebukser/badedragter. Så enten bør du klippe dem, eller også skal du bare passe lidt mere på. Så undgår du i hvert fald hullet badetøj.

  1.   Tag det på stiiiile og rooolig

River du bare dit badetøj på i et snuptag, så kan du ikke undgå at udvide det lidt hver gang. Så tag lidt af gangen, det skal nok komme på på et tidspunkt.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet