GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Top 5: Danmarks bedste svømmehaller ifølge en svømmer

At skulle vælge den bedste svømmehal er rimeligt svært endegyldigt at konkludere, men nu prøver vi. Jeg, Daniel, har efterhånden selv været svømmer i godt 10 år og har derfor, hvis jeg selv skulle sige det, været i en del forskellige svømmehaller i både ind og udland. Herfra har jeg dannet mig et indtryk af de mange forskellige, og selv kunnet mærke fordele og ulemper ved de forskellige. På baggrund af dette vil jeg herunder forsøge, at finde frem til Danmarks bedste svømmehal - ifølge en svømmer (mig).

Danmarks bedste svømmehaller
Indholdsfortegnelse

I vurderelsen af de mange svømmehaller har jeg gået ud fra de ting, jeg som svømmer har følt som vigtige. Det er kommet ned til følgende ting:

- Varmen inde i svømmehallen
- Pladsen til svømmere/trænere/tilskuere/bag skamlerne
- Luftfugtigheden
- Adgang til afsvømningsbassin
- Gode muligheder for landopvarmning
- Antal baner
- Selve bassinets udformning (lige dybt over det hele, gode skamler osv.)

OBS! Kun 50 meter-bassiner er medtaget i vurderingen

1. Danmarks bedste svømmehal: Herning svømmehal - Herning


Tjekker jeg ovenstående kriterier igennem endnu engang, så ligner Herning Svømmehal mere og mere den komplette svømmehal. Ganske enkelt.

På trods af over 500 svømmere til DJM før sommerferien, så blev der foralvor aldrig rigtig varmt inde i svømmehallen. Man kunne sagtens holde til at sidde derinde i hele afsnit uden at begynde at koge. Dette skyldtes nok også den gode fugtighed.

Desuden er der både mulighed for ophold af både svømmmere/trænere og tilskuere på begge sider af bassinet - rimeligt unikt i forhold til danske standarder. Her er der rent faktisk plads til alle uden, at man skal sidde ovenpå hinandens lår.

Der er tilmed også mulighed for afsvømning i flere bassiner, ligesom der er rig mulighed for at varme op overalt.

Svømmehallen er bygget med 10 baner på hver 2,5 meter. Præcis som en olympisk pool. Også er der for engangsskyld 2 meter dybt hele vejen ned - uden undtagelse. Det giver en utrolig ro, når man ligger og svømmer. En lille men vigtig detalje, som bare understreger denne kåring er, at trapperne ikke er placeret direkte nede i vandet - på den måde undgår man dårlige sammenstød.

Alt i alt en temmelig komplet svømmehal, hvor der er tænkt rigtig mange gode tanker i forhold til at skabe en verdensklasse svømmehal - hvilket de i Herning er lykkedes pænt godt med.

2. Hjørring Park Vendia - Hjørring

Hjørrings forholdsvis nye svømmehal indtager i denne vurdering en flot 2. plads. De eneste minusser er reelt den manglende adgang til afsvømningsbassin, samt at der kun er 8 baner. Ellers har de lavet en fantastisk svømmehal i Hjørring, hvor der ikke bliver for varmt selv med 500 svømmere og trænere, der er plads til nok til alle på begge sider af bassinet, luftfugtigheden er god og behagelig, der er uendeligt plads til landopvarmning ude bagved svømmehallen og selve bassinenet har en behagelig bund og de moderne skamler.

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

3. Bellahøj svømmestadion - København


Københavns stolte svømmestadion, Bellahøj, indtager her en 3. plads i tæt kamp med 4. pladsen. For der bliver desværre rigtig varmt inde i Bellahøj, når den først fyldes op med svømmere, tilskuere, trænere osv. Desværre også så varmt, at det nogen gange ikke er til at holde ud. Dette kan også mærkes i forhold til luftfugtigheden, som heller ikke er det bedste - dette skyldes nok de efterhånden mange år på bagen. Tilgengæld er der en masse plusser, heriblandt at Bellahøj svømmestadion nok er den svømmehal med allermest plads til alle, der er adgang til afsvømningsbassion, mindre mulighed for landopvarmning, 10*2,5m baner og bunden er lige dyb hele vejen ligesom der er gode skamler (tilmed i begge ender).

4. Danmarks Svømmestadion - Esbjerg

Svømmestadionet i Esbjerg indtager her en 4. plads. Det bedste med denne svømmehal er nok, at den formår at holde temperaturen inde i hallen forholdsvis lav, ligesom der er uendelig plads til både trænere, svømmere og tilskuere. Dog er svømmehallen desværre også lavet mod offentlige gæster, så der er ingen adgang til afsvømning ligesom selve bassinet er lavet med dybere ende i den ene ende. Dette betyder dog ikke det store igen, så alt i alt er Danmarks Svømmestadion en lækker og dejlig svømmehal, at holde svømmestævner i.

5. Helsingør svømmehal - Helsingør

Den svømmehal som netop har afholdt det nok mest spektakulære DM for årgang indtager her en 5. plads. Der er nemlig masser af plads på begge sider af bassinet til både svømmere, trænere og officials. Dog har Helsingør Svømmehal kun 8 baner ligesom deres skamler heller ikke er de bedste. Det er lidt ærgerligt i en ellers virkelig flot svømmehal. Tilmed bliver der når svømmehallen er fyldt også en anelse for varmt.

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne