15% EKSTRA RABAT PÅ OUTLET 🟡🔥

Rabatkode: 15-OUTLET

00 00 00

SPAR OP TIL +70% | +15% PÅ OUTLET!

Alt du skal vide om svømmeure

Utrolig mange mennesker holder af at svømme, og mange ser det som deres yndlingsmotion.

Alt du skal vide om svømmeure
Indholdsfortegnelse

Uanset om du er elitesvømmer eller bare synes det er dejligt at komme ned i den lokale svømmehal et par gange om ugen, findes der produkter, som kan gøre din træning meget bedre. 

Hvis du nyder at svømme, er du helt sikkert stødt på et svømmeur, og du ved, at det er et formidabelt produkt, der kan gøre underværker for din svømning. 

Hvis du endnu ikke har anskaffet dig et ur, bør du uden tvivl gøre det.

Garmin svømmeur - Swim 2 - Slate (Sort)

Garmin svømmeur - Swim 2 - Slate (Sort)

2.195 kr.

Disse features har dit normale ur ikke

Der er stor forskel på et almindeligt ur og et svømmeur. En af de mest væsentlige forskelle må nok være, at dette ur er lavet til, at du skal have det på under vandet, hvor almindelige ure ikke ligefrem er lavet til, at du har det med i bassinet. 

Dog findes der et hav af funktioner og features i svømmeure, som gør dem til en virkelig god investering, hvis du elsker at svømme og altid forsøger at forbedre dig. 

Det er forskelligt fra ur til ur, hvilke funktioner de har, men nogle af de mest hyppigt forekomne funktioner er ting som måling af hastighed, svømmetag og distance samt intensitet- og tempo kontrol. Der findes også svømmeure, som kan regne ud, hvor mange kalorier du forbrænder, under hver svømmetræning, hvilket kan være godt, hvis du forsøger at holde styr på din daglige kalorieforbrænding. 

Svømmeurene kan lagre disse data, og du kan altså også gå tilbage og se, hvor meget du forbedrer dig fra gang til gang, hvilket kan virke enormt motiverende. 

Forbedre din træning med et svømmeur

De ovenstående features kan virkelig være med til at forbedre din træning. 

Du kan finde alt fra et elegant svømmeur til damer til et sjovt og farverigt svømmeur til børn. De mange features kan virkelig være gode til ikke kun at se, hvor meget du forbedrer dig, men kan også være med til at gøre din træning mere målrettet mod de ting, som du ikke er så god til. 

Uret kan give dig data, hvorfra du kan udlede, at du måske skal arbejde på din hastighed eller din udholdenhed, og på den måde kan du begynde at træne mere målrettet og lettere styrke dine svage punkter. 

Du kan også finde et super smart svømmeur med GPS, der kan være godt til dig, som nyder at svømme i åbent hav og er stor tilhænger af OW-svømning (Open Water-svømning). 

 

Et svømmeur med pulsmåler er også et smart valg, hvis du eksempelvis ønsker at forbedre din kondition. Her kan det være vigtigt, at man er klar over sin puls for at kunne arbejde mod et mål. 

Der er lavet mange svømmeur-tests, så hvis du er usikker på, hvilken model, du bør købe, kan du let finde et utal af anbefalinger og vurderinger online. På den måde kan du få et ur, der passer til dine behov, og som også er blevet testet og anbefalet fra en pålidelig kilde.

Hvor og hvornår kan du bruge dit svømmeur?

Svømmeure kan bruges til enhver form for svømning. Uanset om du elsker at svømme i en svømmehal, eller du elsker OW-svømning, findes der et svømmeur til dig. 

Der findes både svømmeure som er meget alsidige, og som kan bruges til lidt af hvert, og der findes svømmeure, som specialiserer sig lidt mere indenfor hver type af svømning. 

Dit svømmeur kan både bruges, når du går i gang med intensiv svømmetræning, men du kan også have det på dig, når du hopper i poolen med dine børn et sted i Spanien på en dejlig sommerferie. 

Her kan uret være med til at vise dig, hvor mange kalorier du egentlig forbrænder ved bare at hygge dig og lege i poolen med resten af familien. 

De mange features er dog hovedsageligt lavet til at gøre din træning mere overskuelig og forbedre den. 

Disse features kan bruges til at holde styr på din træning og kan give dig et klart billede af de steder, hvor du præsterer rigtig godt, og de steder, hvor du kan forbedre dig. 

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

Sådan kommer du godt i gang

De mange funktioner og features virker måske for nogle lidt overvældende og kan virke svære at finde ud af. 

Hvis du ikke ligefrem er IT-ekspert, kan det være en god idé at udforske de mange features lidt efter lidt, så du ikke pludseligt går død i de mange forskellige og til tider en smule forvirrende features. 

Du kunne eksempelvis starte med at bruge dit svømmeur til baner. De fleste svømmeure kan måle distance, og nogle svømmeure er også designet til at holde styr på, hvor mange baner du har svømmet. 

Lidt efter lidt kan du så begynde at finde ud af, hvordan de resterende features fungerer, og hvilke features, du synes, giver mest mening at bruge. 

Garmin svømmeur - Swim 2 - Whitestone (Hvid)

Garmin svømmeur - Swim 2 - Whitestone (Hvid)

2.195 kr.
(2)

4.0/5

Du kan også finde masser af information omkring netop dit svømmeur på nettet, og der vil også medfølge en brugsmanual, når du modtager dit svømmeur. Den kan forklare dig, hvordan de mange forskellige features fungerer, og hvad de kan fortælle dig om din svømning og din træning. 

På nette kan du også finde mange videoer af folk, der demonstrerer og tester diverse svømmeure, og også her kan du komme godt i gang med at bruge dit svømmeur. Der er mange mennesker, der føler, at hvis de har set nogen gøre det først, er det langt lettere at lære, end hvis man blot har læst om, hvordan man skal gøre. 

Hvem har brug for et svømmeur?

Hvis du ofte svømmer og absolut elsker det, er du en af de mennesker, der bør overveje at anskaffe sig et svømmeur. Du behøver på ingen måde at være nogen elitesvømmer, der tager til konkurrencer hver weekend, for at få glæde ud af dette fantastiske produkt. 

Det kan give dig et ekstra skub i den rigtige retning, hvis du ofte føler, at du har svært ved at overskue, hvordan du kan blive bedre til at svømme. 

Svømmeure kan også være rigtige gode til dig, der ønsker at tabe sig, og som ønsker at se, hvor mange kalorier du forbrænder under hver træning. De fleste svømmeure vil både vise din puls, og hvor mange kalorier du forbrænder. På den måde kan du virkelig holde øje med, hvordan din kondition forbedrer sig. 

Svømmeure er til alle, der elsker at befinde sig i vandet, altid stræber efter at forbedre sig og elsker at kunne se sine resultater. De er perfekte til dig, der leder efter et produkt, som kan motivere dig og hjælpe med at målrette og forbedre din træning. 

Bedste svømmeur

Det er ingen hemmelighed, at der er mange forskellige svømmeure på markedet, og det kan godt være svært at vide, hvilke svømmeure er de bedste. 

Et svømmeur fra Garmin er utrolig godt, og især Garmin Swim og Garmin Swim 2 er suveræne produkter, der virkelig kan være med til at give din svømning et ekstra ”boost”. 

Garmin Swim 2 findes i to forskellige farver, og har en masse forskellige features, som virkelig får dette svømmeur til at skille sig ud fra mængden. Det kan endda bruges til løb og cykling, hvilket gør det helt perfekt, hvis du dyrker triatlon eller ironman, eller hvis du bare generelt er meget aktiv i din dagligdag. 

Garmin Swim 2s pris er også rigtig god i forhold til, hvor meget du får for pengene, og hvis du leder efter et godt og alsidigt svømmeur, kan det uden tvivl anbefales. 

En anden producent af svømmeure, der også har opnået enormt popularitet for deres fantastiske produkter, er de såkaldte Swimmo ure. Disse ure har et flot design, nogle gode features og sælges ligeledes også til en god pris. 

Hvordan vælger jeg det rette svømmeur? 

Der er som tidligere nævnt utroligt mange forskellige svømmeure på markedet, og det kan være udfordrende at danne sig et overblik over dem alle. Det kan også være rigtigt svært at vælge, og der er derfor her sammensat en række tips til, hvordan du vælger det rette svømmeur:

 1. Det er vigtigt, at du er helt klar over, hvilke features du ønsker at have i dit svømmeur. 

De forskellige svømmeure har forskellige features, og det er vigtigt, at det ur, du ender med at købe, kan leve op til de features, du forventer. 

 

 1. Svømmeure findes i mange forskellige designs, så udseendet er dermed også noget du skal tage stilling til. Måske foretrækker du et, der er meget simpelt i designet, eller måske elsker du vilde farver og mange små detaljer. 
 2. Der kan også være stor forskel på prisen på disse svømmeure, så prisklassen er det en god idé at have in mente, når du skal til at købe et ur. Hvor meget ønsker du at bruge på et svømmeur, og hvad har du råd til? 

Sådan gør du din træning effektiv, hver gang 

Det er langt lettere at gøre sin træning effektiv med et svømmeur. 

Et svømmeur kan fortælle dig præcist, hvor du skal forbedre dig, og hvor du allerede er rigtig god. 

Du kan bruge den data, som svømmeuret giver dig, til at gøre din træning mere målrettet og dermed mere effektiv. 

Måske er din kondition ikke lige så god, som du troede, eller måske vil du gerne kunne svømme hurtigere. 

Uret kan også vise dig dine fremskridt, og vise dig hvis du ikke laver de fremskridt, som du ønsker. 

På den måde kan du gradvist tilpasse og målrette din træning, så den bliver mere effektiv, og så du ser bedre og mere markante resultater. 

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk kvikshop
Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne