16 VILDE TILBUD [-60%] 🥵🤑

Tilbuddene udløber snart 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Svømmeundervisning – Få hjælp til svømning i klub eller privat

Herunder har jeg lavet en guide til hvor du kan finde din lokale svømmeklub, hvis du ønsker at få svømmeundervisning i en klub og hvis dette ikke er tilfældet, så forklarer jeg bagefter hvor du kan få privat svømmeundervisning, hvad det koster og hvorfor det er en god ide.

Svømmeundervisning
Indholdsfortegnelse

At få hjælp til at svømme gennem svømmeundervisning er rigtig populært blandt både voksne og børn. Dette kan både ske i din lokale svømmeklub på forskellige svømmehold, men efterhånden er der også flere udbydere som tilbyder privat svømmetræning, så det kun er dig selv der er fokus på i vandet.

Svømmetræning i klub vs. Privat svømmetræning

Men først: Hvorfor vælge det ene frem for det andet? Og hvad er bedst?

Det er ikke nogen hemmelighed at langt de fleste foretrækker at svømme i en svømmeklub. Der er nemlig lige knap 230.000 danskere tilmeldt i sådan en, hvilket i øvrigt gør svømning til Danmarks 3. Største sport, men det kan også være svømmeklubbens største ulempe.

Nemlig at man får træning sammen med andre – og man dermed ikke selv er i fokus hele tiden.

Det er nemlig til gengæld den store fordel ved privat svømning. Her er man nemlig kun sig selv (eller højest et par stykker) og træneren, således man konstant bliver rettet og forbedret i sin teknik og svømning.

Derfor er min overbevisning også at privat svømmetræning vil være det bedste valg til en start for en voksen, der aldrig før har lært at svømme, da man gennem den konstante forbedring fra en træner hurtigt vil forbedre sig.

Til gengæld vil jeg anbefale alle mindre børn at starte med at få svømmeundervisning i den lokale svømmeklub. Mest fordi de her har stor erfaring med at lære børn at svømme, samtidig med at det gør det rigtig meget sjovere at gå til når man er sammen med andre børn, i stedet for bare at svømme selv.

Er man til gengæld øvede svømmer, børn eller voksen, så vil jeg ofte også anbefale den lokale svømmeklub. Dette medmindre man altså har et mål om at man gerne vil blive rigtig god svømmer som triatlet eller man føler som elitesvømmer, at man har brug for noget ekstra udover klubtræningen, så vil den private svømmeundervisning nok igen være det oplagte valg.

Så se på dig selv – har du et mål om at blive en markant hurtigere svømmer eller vil du som voksen bare lære det til en start, så overvej den private svømmetræner. Ellers tag klubben.

Så få kan reelt set svømme

Svømmeundervisning uanset hvor og med hvem det sker, er generelt utroligt vigtigt. Og vi er faktisk ikke specielt gode til det i Danmark.

91 procent af den voksne befolkning siger nemlig, at det er vigtigt at kunne svømme, selvom kun hver tredje voksen mellem 18 og 74 år er i stand til at svømme 200 meter uden hjælpeundervisning. Bedre ser det dog ud for børn, hvor halvdelen af børn i alderen 7-14 år kan svømme 200 meter.

Nu er du måske en af dem der en del af den halvdårlige statistik her?

Bare rolig, med den rette svømmeundervisning, som du finder herunder, vil du være godt klædt på forholdsvis hurtigt.

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

Find din lokale svømmeklub her

Svømmeklubber ligger der overalt i Danmark. Faktisk er der lidt over 400 større og mindre klubber, som stort set alle tilbyder svømning til børn, motionssvømmere, triatleter og konkurrencesvømmere

Du finder alle danske svømmeklubber her på et kort over Danmark, så du nemt kan finde din nærmeste: Svoem.org

Så er det bare at få meldt dig selv eller dit barn ind.

Her kan du få privat svømmeundervisning

Som fortalt tidligere, så stiger antallet af decideret svømmeskoler, hvor tidligere svømmere lærer andre op i at svømme – uden at det foregår på hold, men på enmands-hånd.

Ønsker du også det, så har jeg herunder gennemsuget det danske marked for privat svømning og svømmeskoler således du forhåbentligt kan finde en nær dig.

Udbyderne er sorteret tilfældigt og er ikke nødvendigvis et udtryk for hvor gode de er.

Du kan altså få privat svømmeundervisning hos:

Svømmeskoleboblen.dk

Tilbyder: Enetimer eller holdtimer for børn og teenager med særlige behov som ADHD, Autisme, lettere fysisk handicap eller lignende diagnoser med ekstra brug for opmærksomhec . Maksimalt 3 børn til hver instruktør.   
Hvor:  Omkring Horsens i Bankager svømmehal eller Hovedgåard svømmehal
Pris: Fra 1.200 kr. pr. halvår

Svømmeundervisning.dk

Tilbyder:  Ene timer i svømning for motionssvømmere, børnesvømmere og triatleter. Dertil også holdundervisning af børn med højest 5 børn pr. hold
Hvor:  På Østerbro i Charlottehavens Svømmehal
Pris: Fra 500 kr. pr. lektion af 30 minutter

Bbswim.dk

Tilbyder:  Børnehold med max 8 børn pr. hold for 5-6 årige, teenagehold, begynderhold for voksne med vandskræk, vandaerobic, gravidsvømning
Hvor:  I København Syd i hallerne Frankrigsgade svømmehal og sundby bad
Pris: Holdpriser fra  1.320 kr. pr. halvår

Svommeundervisning.dk

Tilbyder: Kun børnehold i 4 forskellige hold/stadter: Kan ikke søvmme, Kan svømme minimalt selv, Har kendskab og kan svømme alle stilarter, mestrer selve svømningen
Hvor:  På sjælland i Hørsholm svømmehal
Pris: Fra 1.650 kr. pr. halvår

Hvad koster privat svømmeundervisning?

Som du kan se af ovenstående gennemgang af de væsentlige udbydere af svømmeundervisning, så ligger priserne pr. 30 min mellem 400 og 500 kr. For nogle er dette også uden indgangen til svømmehallen.

Umiddelbart kan dette godt virke som rigtig meget i forhold til hvad det koster i de danske svømmeklubber, hvor priserne for en halv sæson ligger omkring 600-700 kr. for børn og ca. 1000 kr. for voksne/triatleter.

Men man skal holde det op imod at man her er alene om svømmetræneren – det vil sige at han/hun hele tiden er over dig for at forbedre lige netop din svømning. Og altså ikke 20-30 andre.

Kom i gang med svømmeundervisning

At kunne svømme burde være en standard ligesom at køre. I hvert fald når vi bor i Danmark med sådan en stor kystlinje.

Derfor håber jeg denne gennemgang har hjulpet dig lidt på vej med svømningen – uanset om det skal foregå i den lokale svømmeklub eller privat.

Det vigtigste er bare du kommer i gang.

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne