www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

En svømmetaske er stor - rigtig stor. Og det skyldes ikke mindst, at vi svømmere har brug for rig...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

10 essentielle ting der skal være i din svømmetaske til træning og stævne!

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 5 minutter.

En svømmetaske er stor - rigtig stor. Og det skyldes ikke mindst, at vi svømmere har brug for rigtig mange forskellige ting til både træning og stævner. Der skal være plads til det hele, og det skal alt sammen helst have en speciel plads. Disse ting kan være meget forskellige, men herunder har vi listet de 10 mest typiske ting, som bør være i din svømmetaske til træning, og 10 ting der bør være i den til stævner.

10 ting du altid bør have i din svømmetaske til træning:

 1.   2 badebukser/badedragter

Det siger nok sig selv, at du skal have badedragter eller badebukser i din svømmetaske (for hvad skulle du ellers svømme i så?). Det vigtigste er nok bare, at du har 2 med, så hvis du nu skulle glemme en derhjemme, så har du altid en ekstra.

 1.   En drikkedunk

En svømmers bedste ven! Er det ikke det man siger? Så selvfølgelig skal du også have sådan en fætter i din svømmetaske!

 1.   2 håndklæder

Hvem gider at tørre sig i et vådt og gennemblødt håndklæde? Ikke os ihvertfald, så husk altid 2 håndklæder - også for en sikkerhedsskyld, hvis du lige pludselig glemmer at putte en ny i.

 1.   2 par svømmebriller

At svømme uden svømmebriller er ikke sjovt, vel? Fuldstændig røde øjne er ikke ligefrem pænt. Så derfor bør du altid også have to par svømmebriller, hvis det ene par nu skulle springe (det sker desværre engagnimellem).

 1.   Energitabs/proteinpulver

Energi under træningen er suuuuper vigtigt! Derfor bør du have nogle energitabs med i din svømmetaske, som du kan putte i vandet i din drikkedunkt. På den måde kan du få tilført ekstra energi mens du træner. Ligeledes bør du have en form for proteindrik til efter træning, så du med det samme kan få fyldt depoterne op!

 1.   Indendørssko

I laver sikkert også landtræning/styrketræning inden jeres svømmetræning? I så fald bør du altid have et par indendørssko med, så du ikke behøver træne i bare tæer - det er ikke helt ligeså godt.

 1.   Shorts og t-shirt

Det vigtigste i hele din svømmetaske! Shorts og t-shirts må du aldrig glemme. Sådan er det bare.

 1.   2 badehætter

Jaa, badehætter bør nok også være i din svømmetaske. Og gerne to, hvis den ene nu skulle sprænge.

 1.   Foam Roller

Udstrækning er mega-vigtigt! Og det gør du altså bedst med en foam-roller. Med sådan en får du "rullet" alt det hårde og ømme væk i musklerne. Skide smart!

 1.  Elastikker

Skulder og skadesforebyggende træning er super vigtigt for svømmere. Derfor bør du altid have en elastik med, så du kan lave forskellige øvelser som forebygger mulige skader.

Også til de 10 ting du ALTID skal have med i din svømmetaske til stævner:

 1. Konkurrence badebukser/badedragt

Hvad havde du forestillet dig? At svømme i din bikini badedragt eller dine trekantede speedos? Den går ikke til stævner, og derfor bør det altid sikre dig, at du har husket dine konkurrence badedragt eller badebukser. Uden dem går det ikke.

 1. Konkurrence svømmebriller

Med sådan et par i din svømmetaske til svømmestævne, så går du aldrig forkert i byen. Så har du ihvertfald noget at svømme med.

 1. Konkurrence badehætte

Selvom du måske ikke har det længste hår, så bør du alligevel at svømme med badehætte til stævner (medmindre du altså er skaldet). Det gør dig ganske enkelt hurtigere, og derfor skal du aaaaltid huske din badehætte til konkurrencer.

 1. Energibars/restituationsbarer

Ja, der er jo ikke meget tid mellem løbene til svømmestævner, så du skal hurtigt kunne indtage noget energi. Og det kan du med nogle energibars. Så husk også dem!

 1.   3 drikkedunke

Jep, fire styks. Man mister altid mindst en drikkedunk pr. dag til et svømmestævne (de forsvinder bare ud af det blå), så derfor bør du altid være på forkant. Man kan nemlig ikke overleve en hel weekend i en kogende svømmehal uden vand. Basta.

 1.   Mor og far

I form af din mobil. Går det godt, så skal de altid have et kald med det samme, og hvis det ikke gør, så er det også dem du kan græde til. Så husk mobilen i din svømmetaske!

 1.   Kæmpe madtaske

Vi svømmere skal have nok at spise og drikke. Dette indebærer bla. at du altid skal have en masse brikkakoer, pastasalat, muslibarer mm. med i din madtaske. Så går du aldrig kold i hvert fald.

 1.   Indendørssko

Igen, uden indendørssko, så går det bare ikke. I det mindst bare nogle sandaler eller et eller andet, hvis det er.

 1.   Lange bukser og trøjer

Det handler om at du holder dig varm. Så du bør altid have enten lange bukser eller en større overtrækstrøje på. Selv inde i en tropesvømmehal.

 1.  Godt humør

Det her er nok den vigtigste, at have med i din svømmetaske. Uden godt humør, så går det ikke. Glade svømmere svømmer hurtigst. Og sådan er det.

Med de her 20 husketips til din svømmetaske, så burde du være klar til næste træning eller svømmestævne. God fornøjelse!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet