Tilbage til oversigten

Sæsonstart - Tid til refleksion

Nogle vil kalde os pessimistiske, andre optimistiske, men uanset hvilket gruppering man tilhører, så må vi unægtelig erkende at sommerferien så småt er ovre og dermed venter en hastigt nærmende sæsonstart sig. Har man brugt tiden fornuftigt og fået ladet sine batterier op og måske hyggetrænet lidt med nogle nye sportsgrene, så bør sæsonstart ikke være så frygtindgydende, men har man derimod ligget på den lade side, så er sagen en helt anden.

Den første træning efter sommerferien går som regel ganske okay, den anden går strålende og så begynder man at blive træt, fordi man ikke har trænet regelmæssigt i et par uger. Det er helt naturligt og man kan kun undgå det ved at træne regelmæssigt henover sommerferien. Efter sådan en smøre, så lyder det næsten som om, at sommerferie er en dårlig ting, men det er slet ikke det vi vil frem til. Sommerferien er en god mulighed for at få ladet op og tænkt over, hvad man vil med sin svømning eller træning generelt. Det bedste eksempel på dette i nyere tid er vores alles Pernille Blume, som holdte en længere pause blot et år inden hendes triumf i Rio. Netop at få tænkt over, måske endda skrevet ned, hvad man vil opnå med sin træning er helt ideelt at få gjort i sommerferien, fordi der er det hele lidt på afstand og man kan rigtig mærke efter, hvad der er det rigtige for en selv. Desuden er en sæsonstart en oplagt mulighed for nye ting. Tænk over hvad, der fungerede i forrige sæson og hvad der ikke gjorde, så har du nu en enestående mulighed for at ændre dette.

Watery's forslag til en god sæsonstart:

- Nedskriv målsætninger for den kommende sæson. Så husker du dem også i mørke/svære perioder.

- Tænk over hvilke ting, der skal til for at indfri disse målsætninger. (Ændringer i forhold til sidste sæson?)

- Fokus på gode vaner. (Vaner kan snildt holde hele sæsonen, hellere gode end dårlige. Eksempelvis gode tekniske vaner, spisevaner, højt fremmøde etc.)

- Husk på progression. Hellere starte blødt ud og holde sæsonen ud. Som Abraham Lincoln sagde: "I am a slow walker, but I never walk back." Altså hellere små skridt og kontinuitet end at brænde sammen før du når dit mål.

Med det, håber vi alle nyder det sidste af sommerferien og ønsker alle en rigtig god sæsonstart.

 

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

Julegave?

Vi hader stress. Derfor har du god tid til at bytte julegaven. Vi bytter indtil 12.01.23. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få en gratis gave med i din bestilling (værdi: 89 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.