GRATIS FRAGT + 16 TURBOTILBUD 🥵🤑

Din rabatkode udløber 👉 KLIK HER

00 00 00

Sommerudsalg | Spar op til +75%

Sådan forhindrer du dine briller i at dugge

Oplever du også tit at dine svømmebriller dugger? Hos Watery.dk ved vi, at der ikke er noget mere irriterende, end briller der dugger til under træning. Man kan ikke se noget, man kan ikke læse programmet, mønsteret på bunden forsvinder og det gavner på ingen måde ens træning. Se vores do's and don'ts herunder!

svømmebriller dugger
Indholdsfortegnelse

Oplever du også tit at dine svømmebriller dugger? 

Hos Watery.dk ved vi, at der ikke er noget mere irriterende, end briller der dugger til under træning. Man kan ikke se noget, man kan ikke læse programmet, mønsteret på bunden forsvinder og det gavner på ingen måde ens træning.

Ikke nok med at det fjerner fokus fra det du laver i fokus, så kan det i værste tilfælde rent faktisk også betyde, at du bliver nødt til at stoppe op for lige at tage det værste dug væk, så du igen kan fortsætte.

Hos Watery er vi lige så trætte af duggede briller som resten af svømme-Danmark. Men det er rent faktisk muligt at sikre sig for dug i svømmebrillen, og det er faktisk overraskende let (og billigt). Det kunne f.eks. være ved hjælp af anti-dug produker, samt nogle gode råd. 

Vi har derfor samlet 8 do’s and don’ts, som kan hjælpe dig med at bevare dine brillers evne til ikke at dugge til.

➥Hurtigt tip: Brug det her anti-dug spray for at undgå duggede svømmebriller. Det eneste der virker. 

Watery Anti Dug Spray

Watery Anti Dug Spray

19,50 kr.65 kr.
(50)

4.52/5


Vi starter med don’ts, som altså er en liste over ting du så vidt muligt skal undgå, såfremt du ønsker et optimalt udsyn gennem dine briller.

DON’T

1.     Lad være med at ”gnubbe” eller gnide indersiden af dine briller med dine fingre, fingernegle, håndklæde eller andet.
På indersiden af brillen sidder brillens anti-dug. Gnider eller kradser du indersiden af brillen risikerer du at slide anti-duggen af brillen eller ridse indersiden af linsen.

 

 

2.     Lad være med bruge nogen for brille-rens.
Brille-rens er lavet af heftigere kemikalier og/eller stærke koncentrationer af sprit. Brille-rens fungerer fint som en anti-bakteriel spray til at rense ydersiden af dine briller. Men bruger du den stærke brille-rens på indersiden af dine briller, risikerer du kemisk at slide anti-duggen op.

 

3.     Lad være med at bruge nogen form for shampoo, balsam, tandpasta eller make-up fjerner til at rense dine briller.
Disse ”kemikalier” har intet at gøre på indersiden af dine briller. er du bruger af vandfast mascara og får derfor mærker af mascaraen på indersiden af brillen, kan du forsigtigt anvende en olie-baseret make-up fjerner og vatpind, ved forsigtigt at opløse mascaraen med make-up fjerneren og herefter forsigtigt fjerne eventuelle rester, ved at køre vatpinden over de pågældende steder.

 

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

 

4.     Lad være med at sætte dine briller op i panden i pauserne mellem serierne.
Selvom du er i vandet, skal din krop med utallige mængder sved for at opretholde en optimal kropstemperatur. Sveden er måske ikke til at ane, når du er i vandet. Men sveden fra din pande kan faktisk reagere med anti-duggen på indersiden af dine briller og i sidste ende adskille anti-dug molekylerne på indersiden af dine briller.

 

5.     Lad være med at dyppe dine briller i bassinet, før du tager dem på.
Selvom svømmebriller er lavet til ophold i vand, er anti-duggen desværre ikke særlig modtagelig over for chlor. Som mange andre kemikalier, kan chlor-molekylerne reagerer med anti-duggen og ødelægge den.

Vi rykker herefter videre til do’s, som er en liste med råd til, hvordan du kan bevare anti-duggen på indersiden af dine briller og dermed undgå, at dine briller dugger til.

DO’S

6.     Ved endt svømmetræning bør du altid skylde dine briller i koldt rent vand.
Chlor fra svømmebassinet kan som beskrevet i ovenstående ødelægge anti-duggen på indersiden af dine briller.

 

7.     Prøv generelt altid at holde dine briller tørre og rene.
Er dine briller tørre, undgår du, at anti-duggen i tidens løb bliver opløst, og at der dannes mug lignende tilstande i kanten af dine briller. Ved at holde dine briller rene, undgår du, at bakterier og andre virus formerer sig på indersiden af dine briller eller i kanten omkring øjnene. Med dette undgår du både eksem og urenheder.

 

8.     Oplever du alligevel at dine briller dugger, er det beskyttende anti-dug lag i dine briller højst sandsynligt slidt op. Du kan her anvende en anti-dug spray, og der er ca. 30 sprays i hver flaske, hvoraf hvert spray holder ca. 10 træninger. Det er altså 300 træninger uden duggede briller!

 

Har du brug for en hurtig nødløsning, kan du eventuelt prøve at spytte i dine briller, hvilket flere svømmere har fundet gavnligt. 

Så er der altså ingen dårlige undskyldninger for svømmebriller, der dugger til! God svømmelyst og godt udsyn!

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 450 kr. og 2 tilføjet produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøj 😍

Gratis wet/dry bag til badetøj

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis anti dug spray

[GRATIS GAVE 2] Watery Anti Dug Spray

Gratis vandtæt mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vandtæt mobilholder - Storm - Sort

Gratis vandtæt bum bag

[GRATIS GAVE 4] Watery vandtæt bum bag - Talia - Blå

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne