www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Når du i dag gerne vil se Jeanette Ottesen, Lotte Friis eller Rikke Møller svømme guldmedaljer hj...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Hvem viser svømning i tv’et?

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 3 minutter.

Når du i dag gerne vil se Jeanette Ottesen, Lotte Friis eller Rikke Møller svømme guldmedaljer hjem til Danmark til internationale mesterskaber, så er det til manges store glæde faktisk muligt, at se det herhjemme med danske kommentatorer. Og mange tak for det iøvrigt!

Se svømning på TV2 sport og Eurosport.

Herhjemme er det hovedsageligt de to kanaler, TV2 Sport og Eurosport, som viser svømning. Hvor TV2 Sport har Michael Stærke og den meget succesfulde danske svømmer, Mette Jacobsen, til at kommentere løjerne i bassinet, så er det ovre på Eurosport Ejnar Larsen og Ricki Clausen, som styrer kommentarboksen.

Efter at have set flere internationale mesterskaber i svømning på både den ene og den anden kanal, så foretrækker jeg dog TV2 sport, som den bedste kanal at se svømning på. Dette skyldes ikke mindst, at de altid er lynhurtige til at få kommentarer og reaktioner fra både de danske svømmere, men også de internationale svømmestjerner, lige efter de har svømmet - det giver lige det ekstra.

Men når der ikke sendes svømning i tv'et, så kan du altid læse mere om svømningen på tv2 sport eller svoem.dk

TV2 og Eursport viser både EM; VM og OL i svømning

At der bliver sendt langt mere svømning i dag i tv’et end der gjorde for bare få år tilbage, skyldes ikke mindst at både TV2 Sport og Eurosport viser svømning hver gang til internationale mesterskaber. Både EM, VM og OL bliver dækket intest alle stævnets dage med både indledende og finaler - til stor glæde for alle os interesserede svømmere!

Og dette er (som udgangspunkt) faktisk både gældende for kortbane og langbane mesterskaber.

DR livestreamning er også kommet med på bølgen

Hvis du ikke opdagede det til det netop overståede Danish Open i svømninig i Marts 2016, så sendte DR faktisk også live herfra - bare livestreaming over nettet. Det er noget de har gjort de sidste 5 år med stor succes, da rigtig mange ønsker at følge med, men ikke har mulighed for at mærke den gode stemning i svømmehallen.

Sådan har det ikke altid været...

Går man bare tilbage til 2011, så blev der aldrig sendt svømning i tv’et på danske kanaler - til stor frustration for rigtig mange interesserede danskere. Dette skyldes nok engang, at svømningen (specielt herhjemme i Danmark) ikke var den bedst egnede sport til tv-transmissionner. Der var lange præmieoverrækkelser mellem hvert løb (som ødelagde den gode stemning), svømmeløb på over 15 minutter (hvilket heller ikke er så spændende i længden) også havde vi nok heller ikke de topsvømmere, som vi har i dag, som rent faktisk kan vinde medaljer til disse internationale mesterskaber. Men det er der i dag lavet om på i større grader, så svømning i højere grad er blevet en publikumssport - specielt herhjemme i Danmark.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet