Hvem viser svømning i tv’et?

Hvem viser svømning i tv’et?
Indholdsfortegnelse

Når du i dag gerne vil se Jeanette Ottesen, Lotte Friis eller Rikke Møller svømme guldmedaljer hjem til Danmark til internationale mesterskaber, så er det til manges store glæde faktisk muligt, at se det herhjemme med danske kommentatorer. Og mange tak for det iøvrigt!

Se svømning på TV2 sport og Eurosport.

Herhjemme er det hovedsageligt de to kanaler, TV2 Sport og Eurosport, som viser svømning. Hvor TV2 Sport har Michael Stærke og den meget succesfulde danske svømmer, Mette Jacobsen, til at kommentere løjerne i bassinet, så er det ovre på Eurosport Ejnar Larsen og Ricki Clausen, som styrer kommentarboksen.

Efter at have set flere internationale mesterskaber i svømning på både den ene og den anden kanal, så foretrækker jeg dog TV2 sport, som den bedste kanal at se svømning på. Dette skyldes ikke mindst, at de altid er lynhurtige til at få kommentarer og reaktioner fra både de danske svømmere, men også de internationale svømmestjerner, lige efter de har svømmet - det giver lige det ekstra.

Men når der ikke sendes svømning i tv'et, så kan du altid læse mere om svømningen på tv2 sport eller svoem.dk

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

TV2 og Eursport viser både EM; VM og OL i svømning

At der bliver sendt langt mere svømning i dag i tv’et end der gjorde for bare få år tilbage, skyldes ikke mindst at både TV2 Sport og Eurosport viser svømning hver gang til internationale mesterskaber. Både EM, VM og OL bliver dækket intest alle stævnets dage med både indledende og finaler - til stor glæde for alle os interesserede svømmere!

Og dette er (som udgangspunkt) faktisk både gældende for kortbane og langbane mesterskaber.

DR livestreamning er også kommet med på bølgen

Hvis du ikke opdagede det til det netop overståede Danish Open i svømninig i Marts 2016, så sendte DR faktisk også live herfra - bare livestreaming over nettet. Det er noget de har gjort de sidste 5 år med stor succes, da rigtig mange ønsker at følge med, men ikke har mulighed for at mærke den gode stemning i svømmehallen.

Sådan har det ikke altid været...

Går man bare tilbage til 2011, så blev der aldrig sendt svømning i tv’et på danske kanaler - til stor frustration for rigtig mange interesserede danskere. Dette skyldes nok engang, at svømningen (specielt herhjemme i Danmark) ikke var den bedst egnede sport til tv-transmissionner. Der var lange præmieoverrækkelser mellem hvert løb (som ødelagde den gode stemning), svømmeløb på over 15 minutter (hvilket heller ikke er så spændende i længden) også havde vi nok heller ikke de topsvømmere, som vi har i dag, som rent faktisk kan vinde medaljer til disse internationale mesterskaber. Men det er der i dag lavet om på i større grader, så svømning i højere grad er blevet en publikumssport - specielt herhjemme i Danmark.

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 og 18-22 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.