Din havtaske til åbent vand svømning - Sådan gør du den klar

Med en havtaske bliver du mere sikker, praktisk og ikke mindst synlig tur i det åbne vand - uanset om det i hav, sø eller en bæk.

Din havtaske til åbent vand svømning - Sådan gør du den klar
Indholdsfortegnelse

Sikker pg synlig fordi du med sådan en havtaske svømmende efter dig i en orange eller grøn farve gør dig meget mere synlig i vandet overfor motorbåde og andre fartøjer - så vi undgår dumme uheld. 

Watery svømmebøje - PVC 28L - Orange

Watery svømmebøje - PVC 28L - Orange

229 kr.295 kr.
(2)

4.5/5

Praktisk fordi havtasken gør det muligt for dig at have dine værdigenstande med ud på vandet, beskyttet i et vandtæt rum, så du ikke risikere at komme ind til bredden efter svømmeturen og opdage at både din mobil, pung og nøgler er blevet stjålet. Dertil gør den det muligt for dig at tage et lille hvil under svømmeturen, da du bare kan ligge dig ovenpå og dermed lige få pusten når du ligger midt ude i vandet. 

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

Derfor er sådan en havtaske også nærmest et must-have for alle, som svømmer åbent vand (og noget vi stærkt anbefaler)

Men måske har du allerede fået fingrene i en? Så kommer der en meget brugbar guide til dig herunder, som viser hvordan du i 7 nemme trin gør havtasken klar til brug. 

Men er dette endnu ikke tilfældet for dig, så kører vi lige nu tilbud på vores havtasker til havsvømning til bare 290 kr. lige her på Watery.dk - og de fås i både en orange og grøn model. Hop til den orange model her og den grønne model her

Lad os komme i gang med at få gjort havtasken klar

1. Indhold når du bestiller havtasken

Alle pakker indenholder: 1 blære, 1 strop fra taske til livrem, 1 livrem med han/hun stik. 

2. Den korte strop sættes på

Strop sættes rundt om håndtag på havtasken

3. Den lange strop føres igennem den lille

4. Fyld dine ejerandele i tasken

Havtasken fyldes med de ejendele der skal med på svømmeturen og taskehullet rulles ned til max/minimum. Max/minimum er vist med en streg på bagsiden af tasken. 

5.  Pust havtasken op fra bagsiden

Havtasken pustes først op i ventilen på bagsiden. Fjern den lille beskyttelse der ligger over ventilen og det første pust skal være kraftigt for at trykke ventilen tilbage. Pust Havtasken op så meget som muligt. 

6. Pust havtasken op foran

Vend derefter havtasken om og foretag samme øvelse i ventilen på forsiden. Luften fra ventilen på forsiden vil komme ind omkring den gennemsigtige touch front lomme, hvor det blandt andet er muligt at opbevare telefonen.  

7. Klar, parat og svøm

Tasken er nu klar til svømmeturen. 

8. Ud med luften efter brug

Når luften skal ud igen, vendes den lille klap som beskytter ventilen og presses ind mod ventilen. 

Og vupti, så er man klar til at svømme åbent vand svømning. Ofte tager det under 1,5 minut at gøre havtasken klar til brug. Og altså kun 7 steps. 

Watery svømmebøje - PVC 28L - Gul

Watery svømmebøje - PVC 28L - Gul

229 kr.295 kr.
(2)

4.5/5

Håber du har fået mere lyst til at prøve sådan en havtaske af nu. Det bliver ihvertfald ikke billigere eller nemmere at beskytte sig selv fra fare og tyveri. 

(Og husk nu stadig, at du kan købe din egen til tilbudsprisen 290 kr.  - du finder den orange her og den pinke her)


Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 og 18-22 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.