Få svaret her: Sveder man når man svømmer?

En lidt sjov skrøne som mange undrer sig over, men her er svaret: ja, det gør man. Meget! Jeg kan lige så godt konkludere det her i starten: Ja, man sveder når man svømmer. Ganske enkelt. Og det er faktisk en hel del.

Få svaret her: Sveder man når man svømmer?
Indholdsfortegnelse

 

Ligesom med alle andre træningsformer, så bevæger man sig. Og når man bevæger sig, så bliver kroppen varmet op, og vandet i kroppen fordamper og bliver til sved. Men i stedet for at sveden spreder sig på kroppen og afkøler den, som det sker ved træning på land, så blandes sveden bare i stedet for med det vand vi i forvejen svømmer i. Og da vi jo svømmer i vand, og sved også er vand, kan vi ikke mærke forskellen mellem sveden og det reelle vand. Det er derfor vi bliver lidt i tvivl, for vi kan jo ikke mærke at vi sveder, men det gør man altså. Måske lidt klamt at man svømmer i sit og andres sved, men det er lidt svært at gøre noget ved.

FÅ EN RABATKODE MED 10% RABAT

Rabatkoden kan bruges af alle nye kunder på alle produkter på hjemmesiden, inklusiv de produkter, som anbefales her i artiklen.

Hvad venter du på? Få mere ud af din tid i og på vandet!

Succes!

Og når jeg siger, at man i løbet af en svømmesession sveder en hel del, så er det faktisk rigtig meget. Feks. når jeg svømmer et helt almindeligt svømme-træningsprogram på 2 timer, så sveder jeg formentlig (ikke noget jeg har testet, men et umiddelbart gæt) et sted mellem 2 og 3 liter afhængig af intensitet og længde. Så man sveder faktisk lige så meget ved at svømme, som ved så mange andre træningsformer, på trods af at man ikke på samme måde mærker det.

Det er selvfølgelig ikke lige så meget hvis man bare svømmer en halv time i et stille og roligt tempo. Men man sveder stadig.

HUSK drikkedunk - den er din bedste ven i svømmehallen

Nu er du så opmærksom på at, man sveder når man svømmer, og derfor skal man selvfølgelig også indtage den samme mængde væske, så man ikke kommer i væske-underskud. Derfor jeg vil anbefale dig, at din fremtidige bedste ven i svømmehallen, vil være din medbragte drikkedunk fyldt med vand eller saftevand. Så vil du kunne tage lidt at drikke hver eneste gang du har svømmet et par baner. Bare vær opmærksom på at man ikke nødvendigvis føler sig tørstig når man svømmer, men alligevel skal du sørge for at indtage væsken. For du sveder altså.

Anbefalet til dit køb

32% køber disse produkter sammen med din kurv

Luk kvikshop
Luk
 • Søgeresultater
 • Produkter

Søgeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spørg vores kundeservice

  Ring til os

  71 74 71 94

  Skriv til os

  support@watery.dk

  Åbningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med os

  I højre hjørne