Tilbage til oversigten

Vi må hjælpe hvor vi kan – og det kan vi hos Watery med svømmebriller og dykkermasker til landets kommuner mod corona

I Torsdags skrev en vores trofaste kunder, at hun havde set, at de i hendes kommune i Slagelse desperat søgte efter svømmebriller, dykkermasker og nytårsbriller til at sikre kommunens personale mod corona-smitte, når de arbejdede med autister, psykisk syge, hjemløse og andre udsatte. Efterfølgende har jeg set at Vordingborg kommune også har eftersøgt.

Desværre skulle de indleveres på Sjælland, og vi er placeret i Horsens, men vi har skrevet en mail til begge kommuner, for at høre om vi kan sende dem i stedet for. Det håber vi meget er muligt.

Men det satte derudover med det samme mange tanker i gang hos mig, som indehaver af Watery, der sælger Danmarks største udvalg af svømmebriller, svømmeudstyr og badetøj. For der må også være mange andre kommuner i Danmark, der ikke har tilstrækkeligt øjenværn til at passe på deres sundheds- og plejepersonale.

For selvom vi også selv er hårdt ramt af covid-19, har måttet sende flere medarbejdere hjem med løn og haft en nedgang i salg på over 60 procent, så må vi i disse tider også bare stå sammen, og hjælpe hvor vi kan.

Og det vil jeg og mine medarbejdere rigtig gerne i denne uvirkelige situation.

Derfor har vi besluttet at donere minimum 1.000 svømmebriller og dykkermasker til kommuner i Danmark, der har mangel på tætsluttende øjenværn til at beskytte de hårdtarbejdende kommunalt-ansatte mod corona-smitten. Døgnet rundt passer de på vores mest udsatte i vores samfund, men de har ikke den ekstra beskyttelse mod selv at blive smittet. Det vil vi gøre noget ved.

Alle disse svømmebriller og dykkermasker ligger lige nu bare og fylder på vores lager og er stort-indkøbt tilbage i efteråret for at være helt klar til denne normale højsæson for vores lille virksomhed. Men højsæsonen er altså totalt udeblevet, efter som svømmehallerne er lukket, og de flestes udlandsrejser er aflyst – og fremtiden for dette er ret uvis. Så vi synes, at vores svømmebriller og dykkermasker ligeså godt  kan komme ud og gøre gavn på en helt anden måde nu.

Skriv til min mail

Så sidder du ude i en af landets kommuner, og ved I mangler værnmidler, så send MEGET GERNE en email til min personlige mail daniel@watery.dk med en lille beskrivelse af situationen, hvor mange I har brug for, samt en adresse, hvortil brillerne skal sendes til, så får vi sendt dem af sted indenfor 24 timer, så de hurtigst muligt kan komme i brug. Du kan også ringe på 61 66 48 64.

For at kunne hjælpe flest mulige kommuner, der hvor der er allermest brug for det, vil der umiddelbart være et loft på 100 par svømmebriller/dykkerbriller pr. kommune.

Hvorfor er dette øjenværn så vigtigt for plejepersonalet mod corona?

I en artikel på TV2 øst foklarer Susanne Johansen, der er chef for Pleje og Omsorg i Vordingborg Kommune, hvorfor disse øjenværn er så vigtige for sunheds- og plejepersonalet, for selv at undgå smitte, når de hjælper de udsatte personer.

”Netop værnemidler og desinfiktion er noget af det vigtigste i denne tid, for at sikre at sundheds- og plejepersonalet ikke bliver smittet, men samtidig også noget der er svært at skaffe på grund af den store efterspørgsel”

”Coronavirus smitter nemlig via slimhinderne, så derfor er det vigitgt at beskytte slimhinder i øjne, næse og mund mod virus ved omgang med evt. smittede”

Håber at høre fra jer

Dette er vores lille virksomheds bidrag til at hjælpe, hvor vi kan, og vi håber derfor, at alle kommuner, der mangler øjenværn, vil kontakte mig på daniel@watery.dk, så vi sammen hurtigst muligt kan komme over corana.

Tak for jeres tid og god uge.
Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

Julegave?

Vi hader stress. Derfor har du god tid til at bytte julegaven. Vi bytter indtil 12.01.23. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få en gratis gave med i din bestilling (værdi: 89 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.