www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

I Torsdags skrev en vores trofaste kunder, at hun havde set, at de i hendes kommune i Slagelse de...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Vi må hjælpe hvor vi kan – og det kan vi hos Watery med svømmebriller og dykkermasker til landets kommuner mod corona

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 4 minutter.

I Torsdags skrev en vores trofaste kunder, at hun havde set, at de i hendes kommune i Slagelse desperat søgte efter svømmebriller, dykkermasker og nytårsbriller til at sikre kommunens personale mod corona-smitte, når de arbejdede med autister, psykisk syge, hjemløse og andre udsatte. Efterfølgende har jeg set at Vordingborg kommune også har eftersøgt.

Desværre skulle de indleveres på Sjælland, og vi er placeret i Horsens, men vi har skrevet en mail til begge kommuner, for at høre om vi kan sende dem i stedet for. Det håber vi meget er muligt.

Men det satte derudover med det samme mange tanker i gang hos mig, som indehaver af Watery, der sælger Danmarks største udvalg af svømmebriller, svømmeudstyr og badetøj. For der må også være mange andre kommuner i Danmark, der ikke har tilstrækkeligt øjenværn til at passe på deres sundheds- og plejepersonale.

For selvom vi også selv er hårdt ramt af covid-19, har måttet sende flere medarbejdere hjem med løn og haft en nedgang i salg på over 60 procent, så må vi i disse tider også bare stå sammen, og hjælpe hvor vi kan.

Og det vil jeg og mine medarbejdere rigtig gerne i denne uvirkelige situation.

Derfor har vi besluttet at donere minimum 1.000 svømmebriller og dykkermasker til kommuner i Danmark, der har mangel på tætsluttende øjenværn til at beskytte de hårdtarbejdende kommunalt-ansatte mod corona-smitten. Døgnet rundt passer de på vores mest udsatte i vores samfund, men de har ikke den ekstra beskyttelse mod selv at blive smittet. Det vil vi gøre noget ved.

Alle disse svømmebriller og dykkermasker ligger lige nu bare og fylder på vores lager og er stort-indkøbt tilbage i efteråret for at være helt klar til denne normale højsæson for vores lille virksomhed. Men højsæsonen er altså totalt udeblevet, efter som svømmehallerne er lukket, og de flestes udlandsrejser er aflyst – og fremtiden for dette er ret uvis. Så vi synes, at vores svømmebriller og dykkermasker ligeså godt  kan komme ud og gøre gavn på en helt anden måde nu.

Skriv til min mail

Så sidder du ude i en af landets kommuner, og ved I mangler værnmidler, så send MEGET GERNE en email til min personlige mail daniel@watery.dk med en lille beskrivelse af situationen, hvor mange I har brug for, samt en adresse, hvortil brillerne skal sendes til, så får vi sendt dem af sted indenfor 24 timer, så de hurtigst muligt kan komme i brug. Du kan også ringe på 61 66 48 64.

For at kunne hjælpe flest mulige kommuner, der hvor der er allermest brug for det, vil der umiddelbart være et loft på 100 par svømmebriller/dykkerbriller pr. kommune.

Hvorfor er dette øjenværn så vigtigt for plejepersonalet mod corona?

I en artikel på TV2 øst foklarer Susanne Johansen, der er chef for Pleje og Omsorg i Vordingborg Kommune, hvorfor disse øjenværn er så vigtige for sunheds- og plejepersonalet, for selv at undgå smitte, når de hjælper de udsatte personer.

”Netop værnemidler og desinfiktion er noget af det vigtigste i denne tid, for at sikre at sundheds- og plejepersonalet ikke bliver smittet, men samtidig også noget der er svært at skaffe på grund af den store efterspørgsel”

”Coronavirus smitter nemlig via slimhinderne, så derfor er det vigitgt at beskytte slimhinder i øjne, næse og mund mod virus ved omgang med evt. smittede”

Håber at høre fra jer

Dette er vores lille virksomheds bidrag til at hjælpe, hvor vi kan, og vi håber derfor, at alle kommuner, der mangler øjenværn, vil kontakte mig på daniel@watery.dk, så vi sammen hurtigst muligt kan komme over corana.

Tak for jeres tid og god uge.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet