www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Alle kan bruge badehætter - og alle burde gøre det. Selvom de måske ikke altid er så seje og fede...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

3 grunde til at bruge badehætte ligesom Jeanette Ottesen gør!

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 2 minutter.

Alle kan bruge badehætter - og alle burde gøre det. Selvom de måske ikke altid er så seje og fede at have på, så gør det altså meget godt for dit hår specielt. Hvorfor? Det får du tre svar på herunder:

  1. Du undgår klor i dit hår
    Det er ikke nogen hemmelighed, at for meget klor ødelægger håret. Specielt hvis man ikke bruger shampoo eller balsam efterfølgende. Dette sker selvfølelig ikke dag til dag, men er håret i kontakt med klor flere dage om ugen i flere år, så bliver håret stille og roligt mere stift i det (og det bemærker frisøren ihvertfald). En (gammel) skrøne siger f.eks. at svømmere, som ikke bruger badehætte, ender med at få grønt hår. Har du lyst til det?
  2. Dit hår går ikke ned foran svømmebrilerne
    Når dit hår er inde i badehætten, så går det heller ikke ned foran svømmebrillerne. Det er ellers noget, som kan irritere utroligt meget, og det undgår du med brug af badehætte.
  3. Det får dig til at svømme endnu hurtigere
    En anden fordel med badehætte er, at du bliver endnu hurtigere nede i vandet. For håret laver modstand, og når det så er "indespæret" i badehætten, så bliver du endnu mere strømlinet.

➥ Mangler du måske en badehætte? Så finder du danmarks største udvalg af badehætter lige her - og endda fra kun 29 kroner. 

badehætter

Så hvad venter du rent faktisk på? Se at finde badehætten frem, og på med den. Det vil ikke bare være godt for dit hår, men også gøre dig hurtigere - uanset om du har 20 cm. langt hår eller bare en enkel cm.

➥ Mangler du måske en badehætte? Så finder du danmarks største udvalg af badehætter lige her - og endda fra kun 29 kroner. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet