Tilbage til oversigten

3 grunde til at bruge badehætte ligesom Jeanette Ottesen gør!

Alle kan bruge badehætter - og alle burde gøre det. Selvom de måske ikke altid er så seje og fede at have på, så gør det altså meget godt for dit hår specielt. Hvorfor? Det får du tre svar på herunder:

  1. Du undgår klor i dit hår
    Det er ikke nogen hemmelighed, at for meget klor ødelægger håret. Specielt hvis man ikke bruger shampoo eller balsam efterfølgende. Dette sker selvfølelig ikke dag til dag, men er håret i kontakt med klor flere dage om ugen i flere år, så bliver håret stille og roligt mere stift i det (og det bemærker frisøren ihvertfald). En (gammel) skrøne siger f.eks. at svømmere, som ikke bruger badehætte, ender med at få grønt hår. Har du lyst til det?
  2. Dit hår går ikke ned foran svømmebrilerne
    Når dit hår er inde i badehætten, så går det heller ikke ned foran svømmebrillerne. Det er ellers noget, som kan irritere utroligt meget, og det undgår du med brug af badehætte.
  3. Det får dig til at svømme endnu hurtigere
    En anden fordel med badehætte er, at du bliver endnu hurtigere nede i vandet. For håret laver modstand, og når det så er "indespæret" i badehætten, så bliver du endnu mere strømlinet.

➥ Mangler du måske en badehætte? Så finder du danmarks største udvalg af badehætter lige her - og endda fra kun 29 kroner. 

badehætter

Så hvad venter du rent faktisk på? Se at finde badehætten frem, og på med den. Det vil ikke bare være godt for dit hår, men også gøre dig hurtigere - uanset om du har 20 cm. langt hår eller bare en enkel cm.

➥ Mangler du måske en badehætte? Så finder du danmarks største udvalg af badehætter lige her - og endda fra kun 29 kroner. 

}
Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.