Pullbouy - Anbefalinger
Find de bedste Pullbuoy her
En pullbuoy er et populært træningsredskab i svømning, der bruges til at isolere overkroppens muskler. Den placeres mellem benene for at forhindre benene i at bidrage til svømningens fremdrift, hvilket tvinger svømmeren til at fokusere på armtrækket. Dette hjælper med at styrke armene og forbedre teknikken, hvilket kan føre til en mere effektiv svømning.
Læs videre efter produkterne
Watery pullbuoy - Heat - Sort
4.81/5
- Fremstillet i premium EVA-skum i en dråbeform der giver mest muligt opdrift med mindst mulig vandmodstand
- De runde former gør den behagelig at have mellem benene i længere tid ad gangen
- Overfladebehandlet, så den er vandafvisende og ikke giver slidsår mellem benene
- Den mest letvægtige pullbuoy på markedet
- Anbefales fra 8 år og op
- Har et hyper hydrodynamisk udformning, der effektivt formindsker vandmodstanden betragteligt
- Særligt overfladebehandlet så den er vandtæt, behagelig at svømme med og med et riflet mønster, der giver et fastere greb
- Anbefales kun til erfarne konkurrence svømmere
Beco pullboy - Junior - Lyseblå
- Nem at lære at bruge og kommer i et simpel og mindre design, som er tilpasset de mindste børn
- Fremstillet i PE-skum der giver en god opdrift og samtidig er allergivenligt
- Perfekt til de mindste børn der skal lære at svømme eller skal træne armenes svømmeteknik
Arena pullbuoy - Freeflow - Sort/grå
5.0/5
- Arbejd med din kropsstilling, styrke og teknik: Når du bevæger benene, mens du anvender dette redskab, kan du arbejde på din kropsstilling samt forbedre overkroppens styrke og teknik.
- Reducer lårfriktionen: Takket være redskabets hydrodynamiske kontur forbedres vandstrømmen, hvilket reducerer lårfriktionen.
- Forbedring af din vejrtrækningsteknik: Du kan forbedre din vejrtrækningsteknik med dette redskab, fordi du svømmer mere afslappet uden at sparke.
Dette gør man
- Hos konkurrence eller øvede svømmere for at kunne fokusere på ens teknik eller styrke i armtaget. Når man fjerner et element som benene, så giver det mulighed for specifikt at tænke over sin isætning af armene, sin høje albue under vandet eller sin fremføring over vandet. Når man dertil ikke har fremdriften fra benene, så sætter det også presset på armene op og dermed kunne forbedre styrken i armtaget. Brug af pullbouy med dette styrke formål kan med fordel kombineres med finger paddles, for at få yderligere tryk på vandet.
- Hos nyere svømmere for at få hjælp til at få benene helt op i vandoverfladen, som ellers typisk hænger efter halvt nede på bunden. På den måde skaber man en mere naturlig og sammenhængende svømning.
En pull buoy er dog ikke bare en pull buoy, da der er forskel på dens design, komfort og opdrift.
Vigtige informationer om pullbuoy
- Opdrift: Skal have nok opdrift i sit materiale til at kunne holde hele underkroppen oppe i vandoverfladen. En fingerregel er at hvis den øverste del af pullbouyen, når den sidder mellem benene, ikke er oppe og ramme vandoverfladen, så er opdriften ikke stærk nok. Alle gode pull bouys er derfor lavet af EVA skum.
- Falder ud under svømning: Det eneste, der kan afbryde den gode træning, er at pullbouyen falder ud, oftest i forbindelse med vending. Det skyldes enten en for stor tykkelse (og dermed er svær at klemme benene rundt om) eller en dårlig form, der ikke er tilpasset lårenes formning. De bedste pull bouys har derfor den størst mulige forskel i bredden i bunden vs. i midten mens toppen er mindre, så de “omkranser” lårene.
- Komfort: Mindre røde mærker kan ikke undgås ved brug af en pullbouy over længere tid. Men skridmærker må en god pullbouy bare ikke give. Derfor bør overfladen være behandlet / slibet, så den ikke gnider sig ind i huden, når du svømmer.
Placering
En pullbouy kan sidde flere steder ved benene. Det mest normale er på på midten mellem knæ og skridt. Jo tættere på skridt, jo mindre hjælp til at holde benene oppe vil man få. Vil man til gengæld fokusere på at styrke ens core / mave-region i rotationen fremfor armene, så kan man sætte pullbouy helt nede ved anklerne med stor fordel.
Kvalitet
For at sikre at de er så hydrodynamiske som muligt og bliver siddende mellem benene, er de bedste pull bouys tyndere og mindre i den ene ende og tykkere i den anden. Det betyder, at man nemmere kan få et godt og fast greb om pullbouyen med lårene.