Tilbage til oversigten

Tilbehør til badetøj - Anbefalinger

De fleste svømmere kender til problemet med vådt badetøj i svømmetasken, der har gjort resten af tasken helt vådt. Ikke den mest optimale måde at slutte en træningsdag på, men det findes der heldigvis løsninger på.

Hvis man ikke har investeret i en decideret svømmetaske med separate våd- og tørrum, kunne en god løsning være en wet/dry taske. De gør det muligt at pakke sit våde svømmetøj ned, forsegle vandtæt og herefter lægge den i sportstasken. Dermed vil man sikkert kunne transportere det, uden at alt andet i tasken også bliver vådt.

Den type findes i forskellige udgaver, hvor nogle er mere avanceret end andre. Det gælder specielt lukkemekanismen og materialerne. Nogle af dem er mere simple i deres udformning med en simpel lukkemekanisme. Derimod findes der også dem, der lukkes ved at folde åbningen og forsegle den med klips. Disse er ofte mere slidstærke i deres materialer, så de kan tåle mange ganges transport til og fra vandet.

De har derudover også flere anvendelsesmuligheder, da de også kan fungere ligesom en drybag til SUP. 

Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort
Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort
Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort
Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort
Wet/dry badetøjs bag

Watery wet/dry taske til vådt badetøj - Sort

95 kr.
På lager
(18)

4.4/5

 • Fremstillet i slidstærk og vandtæt materiale
 • Har en størrelse på 28x18 cm og kan rumme 4 liter
 • Lukkes med en helt vandtæt lukkemekanisme der foldes 3 gange og klipses fast
 • Velegnet til transport af vådt badetøj eller som en lille SUP drybag
  }
  Billigst eller prismatch

  Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

  +310.000 glade kunder

  Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

  08-16 og 18-22 support

  Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

  1 dags levering

  Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

  365 dages returret

  Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

  Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

  Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.