www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Konkurrence-badebukser er bare THE SHIT. Jeg har her fundet fire ubestridt bedste, fedeste og hur...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Ultimativ guide: Konkurrence badebukser - Dette er forskellene mellem Arena Carbon, Speedo LZR, TYR Avictor og MP Xpresso

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 23 minutter.

Konkurrence-badebukser er bare THE SHIT. Jeg har her fundet fire ubestridt bedste, fedeste og hurtigste konkurrence badebukser, som stjernerne til OL og VM i svømning også svømmer med. Det drejer sig om Arena Carbon, Speedo LZR, TYR Avictor og MP Xpresso. 

konkurrence badebukser - infografik

Ideen / det unikke med konkurrence badebukser

For konkurrence-badebukser er en svømmers lir. Det er her der oftest nørdes, og konkurreres om de dyreste, hurtigste og nyeste par badebukser til stævnerne. For et par konkurrence-badebukser er ikke bare et par badebukser for en svømmer. De er nøje udvalgt, og der ligger mange snakke med holdkammeraterne bag.
Det er lidt som når en cykelrytter skal vælge den helt rigtige cykel. Nogen badebukser er special designet til brystsvømning, ligesom nogle cykler er specialdesignet til enkeltstart, mens andre badebukser er til fly-svømmere, og andre cykler er til landevejen. Det er ofte prestigen, der ligger i at have de nyeste par, der er en vigtig faktor.

Desuden er et par konkurrence-badebukser heller ikke helt billige. Oftest runder de lige de 2000 kroner, men det er altså noget man som elitesvømmer skal være villig til at give, når det handler om at svømme lidt stærkere. For de hjælper virkelig en med at svømme hurtigere i forhold til almindelige trænings-badebukser. Både teknologisk, men specielt psykisk. Man kan altså lidt mere, med et par konkurrence-badebukser på. Man føler sig lidt bedre, med et par helt nye badebukser, som ingen andre har endnu.

Det er også på denne front, at vi elitesvømmere kan skille os ud, og gå op i noget. Hvor fodboldspillere f.eks. går op i deres fodboldstøvler, går vi elitesvømmere op i badebukser.

rasmus udbye konkurrence badebukser
Og da der oftest kommer et nyt par konkurrence-badebukser hvert andet år fra hver mærke, kan det hurtigt blive til en del par. Derfor er det også helt normalt, at vi konkurrencesvømmere har 2-3 konkurrence-badebukser,  mens de bedste og mest rutinerede har over fem par - se f.eks. vores #teamWatery ambassadør Rasmus her til højre, som vist er oppe på 7 forskellige par. Dette er f.eks. en fordel når der til stævner både er indledende og finaler, og badebukserne ikke kan nå at tørre i mellemtiden. Så er det fordelagtigt med flere par.

Som du sikkert har hørt, skal konkurrence-badebukser sidde tættere end tæt. Altså for at badebukserne er i den rigtige størrelse, siger man at de mindst skal tage 20 minutter at tage på første gang. Og meget gerne mere. Sådan skal det være. Så sidder de helt perfekt. Rasmus her passer f.eks. lige nu en størrelse 26 (svarer til en størrelse 10-11 år, og han er altså 18 år)

Nedenunder har jeg testet, omtalt og fundet de bedste danske leverandører af verdens 4 største, mest populære og bedste konkurrence-badebukser. Disse badebukser bruges af størstedelen af verdens bedste svømmere, bla. danske Viktor Bromer, amerikanske Michael Phelps og Ryan Lochte og mange, mange flere. Det er altså toppen af poppen indenfor konkurrence-badebukser, så skal man have sådan et par, er det her man skal kigge sig omkring.

De testede mærker, Speedo, Arena, MP og Tyr, er de fire mærker. Ingen andre er i nærheden, og det er disse mærker elitesvømmerne køber. Og kun dem.
Bagved disse mærker sidder der en masse eksperter, som hvert år udvikler nye teknologier osv. som i sidste ende gør badebukserne endnu hurtigere end forrige version.

Jeg selv svømmer lige nu i den første udgave af Arena Carbon serien, mens jeg har Tyr Aviactor og Speedo LZR som reservebadebukser. Dette fungere rigtig godt. Jeg har efterhånden haft Arena Carbon i godt og vel 2 år, og de fungere stadig til UG, ligesom Speedoen gør, som jeg har haft i 2,5 år. De holder altså i længere tid end man lige tror, hvis bare man sørger for ikke at smide dem væk.
MP er et helt nyt mærke, som Michael Phelps ligger navn til. Disse konkurrence-badebukser har jeg endnu ikke prøvet, men har kun hørt gode ting.

Artiklen er blevet lidt lang, men det er fordi det ofte er en større opgave at vælge badetøj til konkurrencer. Det koster mange penge og man skal gerne vælge den helt rigtige størrelse i første hug. Derfor skal der en masse informationer til, og man skal kunne tage oprigtigt stilling til de forskellige mærker.

➜ Hos Watery.dk finder du danmarks største udvalg af konkurrence badebukser - dem finder du alle her

God læseløst, og håber i får købt et par gode og hurtige konkurrence-badebukser :-)

//Daniel Johannesen, konkurrencesvømmer gennem 10 år. 

Arena Carbon badebukser

Arena er en af de nyere svømmemærker, som dog de senere år har indtaget føringen som verdens førende mærke, når det gælder konkurrence-badebukser/badedragter. Fra starten har Arene koncentreret sig om konkurrence-badetøj, hvor de efterhånden har præsenteret over 10 forskellige serier af konkurrence-badetøj.
Disse har ledt Arena hen mod det endelig gennembrud, som kom op til OL i 2012 med Arena Carbon serien. En serie, som stadig i dag er den mest efterspurgte og brugte konkurrence-dragt/bukser - både for drenge og piger.
Stort set hvert eneste år bliver der udviklet en ny version med nye farver af Arena Carbon.

Alle de største elitesvømmere bruger Arena Carbon

Hvis man bare så lidt til VM i Rusland 2015 og OL 2016, ville man hurtigt opdage, hvor mange af de største og bedste stjerner som svømmer i Arena Carbon. Det er faktisk stort set alle i dag. Også danskere: Viktor Bromer, verdens nr. 5 i 200 Fly og Mie Østergaard, verdens nr. 3 i 100 ryg. Så danskerne er vilde med Arena’s konkurrence badebukser/badedragter, og svømmer samtidig vanvittigt hurtigt.
Udover danskerne er der også en del udlændinge, som er glade for og svømmer i Arena: Verdensmesteren i 50 og 100 meter bryst, Adam Peaty, Yannick Agnel, den olympiske mester 400 fri, Oussama Mellouli, den forsvarende olympiske mester i open water 10km. Så det er nogle store og gode drenge, som altså vælger Arena, som konkurrence badebukser.

Arena Carbon - Verdens mest benyttede badetøj til konkurrencer netop nu!

Arena Carbon kan man bare ikke komme udenom, når man snakker konkurrencesvømning. Det er det de fleste svømmer i, og det er der rigtig mange grunde til!

Ønsker man bare at skille sig ud med farver og mærke på startskamlen, vil jeg ikke mene at Arena Carbon vil være det bedste valg, for alle de seriøse har efterhånden Arena Carbon.

Jeg er selv ovenud tilfreds med Arena Carbon

Jeg har selv haft et par Arena Carbon i godt og vel 2 år, og man kan bare ikke være mere tilfreds. Man føler sig så dejlig tilpas med dem på. Jeg har ganske enkelt aldrig haft et par bedre konkurrence-badebukser i min forholdsvis lange karriere.
De er behagelige at have på, ikke for klemmende også holder de rigtig godt. Mine er næsten stadig intakte.


Lidt sjovt, men jeg kan tydeligt huske mit første stævne med de helt nye Carbon på. Det var i Korsør, og jeg slog 8 personlige rekorder ud af 8 mulige. Det havde aldrig gået så godt før (det var selvfølgelig ikke badebuksernes skyld, men oppe i hovedet kunne man lidt mere med dem på).
Jeg har altså kun haft gode erfaringer med Arena Carbon, ligesom alle mine svømmekammerater har. Og de har alle sammen Carbon.
I forhold til størrelser bruger jeg (182 cm høj, 19 år og slank) størrelse 26, i Arena Carbon. Den passer rigtig godt til mig, selvom den i starten godt kan være meget stram - den skal bare lige udvide sig lidt, som den hurtigt gør.

Forskellige slags Arena Carbon - Air, Flex og Ultra - Her er forskellen

Når det kommer til Arena Carbon, så bliver mange rigtig i tvivl om de forskellige modeller. For der findes nemlig en Air, Flex og Ultra, hvilket kommer fra at de passer til forskellige stilarter, prisniveauer samt vægten af kompression i.

Arena Carbon koster alt afhængig af model mellem 1800 og 2300 for drengenes, mens det for pigernes badedragter er mellem 2600 og 3100 kroner, hvilket er særdeles gode priser.
De holder og kan bruges i mange år, så det er en investering man som konkurrencesvømmer, burde gøre.
For alt i alt er Arena Carbon badebukserne/badedragterne de mest populære og bedste, når det gælder konkurrencesvømning. Derfor skynd dig at anskaffe dig et par. Man vil aldrig fortryde det.

➜ Hos Watery.dk finder du danmarks største udvalg af konkurrence badebukser - dem finder du alle her

Speedo LZR X

Speedo er formentlig det ældste og mest traditionsrige mærke indenfor badebukser. Med sit 100-års jubilæum i 2014, er det et mærke, som har været i gamet i mange år. Hvor de startede med de små trekantede “speedos” til træning, er Speedo nu et af de førende og helt store mærker indenfor både trænings badebukser, men i særdeleshed også konkurrence-badebukser. Med Speedo er man altså garanteret badetøj i høj kvalitet, som vil holde i mange år frem. Som noget helt unikt har Speedos svømmere, vundet medajler ved HVERT eneste OL siden 1932. Noget ingen andre mærker kan bryste sig med.


Missy Franklin, Ryan Lochte, Katie Ledecky og Sun Yang svømmer alle i Speedo

Selv den dag i dag, og sikkert mange år frem, er Speedo meget populær blandt den bedste elite. Det amerikanske svømmelandshold samt det australske svømmer begge i Speedos badebukser/badedragter til både OL, VM og til træning. Det tæller bla. den 3 dobbelte olympiske mester Missy Franklin, den olympiske mester i 400 IM Ryan Lochte, den altdominerende Katie Ledecky, som ved det netop overståede VM blev 5 gange verdensmester i 200, 400, 800, 1500 samt 4*200 fri, som den første kvinde i hele verden nogensinde - alt sammen i Speedo konkurrence-badebukser/badedrager. Desuden svømmer den kinesiske langdistancesvømmer og dobbelte olympiske mester, Sun Yan, også i Speedos gode konkurrence-badebukser.
Det er altså toppen af poppen, som svømmer i Speedos badebukser/badedragter.
Og det gik helt vildt til sig ved OL i 2008, hvor 92 % af alle dem, som vandt medajler ved det OL, svømmede i Speedos LZR badebukser/badedragter. Det er fuldkommen sindssygt.
Dog er succesen de seneste år blevet lidt mindre, hvor flere aktører har meldt sig på banen.

Speedo LZR X

Det nyeste skud fra Speedo er LZR X serien hvor badebukserne/badedragten, svømmebrillerne og badehætten, er lavet i et og samme design og form, så man hurtigst muligt kan komme fra a til b.
LZR X Jammer er Speedos ultimative konkurrence badebuks, som er special designet mod konkurrencer.

Formentlig den konkurrence dragt/buks, som nogensinde har opnået allermest succes, flest medaljer og verdensrekorder. Og den slår stadig nye den dag i dag.
Speedo LZR X serien, er en legendarisk en af slagsen. Michael Phelps svømmede 8 guldmedaljer hjem iført Speedo LZR til OL i 2008 samt 92 % af alle, der vandt medaljer til OL i 2008 var iført Speedo LZR. Dette vidner lidt om den succes, som Speedo LZR serien har oplevet gennem 10 år. Og de er slet ikke færdige. Specielt ikke efter Speedo LZR Racer Elite 2, kom på markedet i 2014, og gav nyt liv til Speedo.

Speedo LZR var min første rigtige konkurrence-badebuks.

Dengang jeg var 12 år, skulle jeg have mine første par konkurrence badebukser. Kun fordi de store også havde et par.
Og der var overhovedet ikke lige så mange valgmuligheder, som der er i dag. Dengang var der Speedo LZR og det var det. Og derfor blev det også dem, som blev min første konkurrence badebukser. Og det fortrød jeg aldrig. Fantastisk investerinng. Sidder rigtig godt, behagelig at have på, også er det bare kvalitet for alle pengene.

speedo lzr
Mine Speedo LZR holdte i de næste to år, indtil jeg så mig nødsaget til at erhverve mig et nyt par. Så kunne de trods alt heller ikke mere.
Dengang var Speedo LZR helt sorte, med et lille “speedo” mærke nederst på højre lår. Siden dengang har badebukser og badedragter udviklet sig meget, farver er der kommet masser af, og det samme er der sket for Speedo LZR’s nyeste version - nemlig Speedo LZR X i nye farver.
Jeg har endnu ikke fået sådan et par, men er sikker på at det er samme gode kvalitet, som den forrige version. Sådan forlyder det ihvertfald.

Speedo LZR fås i en kombi med sort/lyserød og sort/blå, hvilket er et fedt design. De er udviklet med en masse eksperter bag, som har gjort den lige så hurtig og god, som de andre badebukser/badedragter fra Arena og Tyr.

Speedo LZR X Jammer er knap så dyr, som de andre populære badebukser / badebdragter, hvilket kun er godt. Den er perfekt, ligesom den var for mig, som ens første rigtige konkurrence badebukser.
Iforhold til prisen er LZR X klart den billigste på markedet, som for drengene koster 1900 kr.

➜ Hos Watery.dk finder du danmarks største udvalg af konkurrence badebukser - dem finder du alle her

MP Xpresso Jammers

MP, som står for Michael Phelps, er et helt nyt mærke indenfor svømme verdenen - blev lanceret i starten af 2015. På trods af den lille levetid, er det et mærke, som svømmere/folk indenfor svømmeverden ser på lige fod med Arena, Speedo og Tyr. Og grunden? Michael Phelps.
Michael Phelps er den mest legedariske svømmer nogensinde, og det er faktisk ham som står bag, og ligger navn til, det nye og ambitiøse mærke. Dog står det respekterede, og meget populære firma, Aqua Sphere, bag ham for at stille alle eksperterne og distributionsmulighederne til rådighed. Dermed er det en vild kombination, af Aqua Sphere’s erfaring indenfor design og tekniks analyse samt Michael Phelps erfaring som verdens bedste konkurrencesvømmer, som til sammen har skabt MP Xpresso, en konkurrence-badedragt/badebukser på højde med de andre mærker.

Når Michael Phelps syntes det er verdens bedste, syntes du også

“De bedste, hurtigste og mest behagelige konkurrence-badebukser jeg nogensinde har svømmet i, og jeg har efterhånden svømmet i mange, er med flere længder MP Xpresso”. Det er bare hvad Michael Phelps mener.
Endnu er der ingen andre topsvømmere, som svømmer i MP, men det skal de hurtigt komme til. For med den teknologi, viden og erfaring som ligger bag MP Xpresso, er det et par konkurrence-badebukser, som rent hastighedsmæssigt vil kunne måle sig med de andre respekterede mærker.

mp xpresso jammer
Også skal man heller ikke glemme, at Michael Phelps altså er verdens mest vindende olympiske atlet nogensinde med 22 medaljer, heraf 18 af dem i guld. Dette kombineret med hans næsten lige så legendariske træner, Bob Bowmann, er det altså et særdeles stærkt team, som har udviklet disse badebukser.
MP Xpresso skal helt sikkert blive en favorit op til OL 2016 i Rio, både blandt de bedste svømmere i verden, men helt sikkert også blandt konkurrencesvømmerne ude i de mindre klubber. MP bliver fremtidens konkurrence-badebukser!

MP Xpresso- Michael Phelps

Udviklet af Michael Phelps, Bob Bowmann (Michael Phelps træner gennem 15 år) og Aqua Sphere. Et bedre team kan man bare ikke få, for at udvikle verdens bedste og hurtigste konkurrence-badebukser/badedragter. Og det har de rent faktisk formået.
MP, som står for Michael Phelps, Xpresso er en seriøs udfordrer til det eksistrende marked, hvor Arena, Speedo og Tyr ellers har domineret i flere årtier. Et friskt pust, som helt sikkert vil blive blandt favoritterne, når der skal konkurres til OL 2016, men også under juletræet til jul.
For MP, på trods af den kun 6 måneders lange levetid, har allerede fået godt fat i de danske konkurrencesvømmere, og vil helt sikkert blive en topscorer ude til stævnerne.

Min egen oplevelse er ikke-eksisterende

Jeg er ked af at indrømme det, men mine egne oplevelser med MP Xpresso er noget nær ingenting (har dog lige bestilt et par i sort/gul fra linket nedenunder, og jeg venter bare spændt).
En kammerat fra svømmeholdet, har dog allerede bestilt og modtaget et par, og han er meget positiv overfor MP Xpresso. Behagelige, som konkurrence-badebukser/badebdragter nu kan være, fedt design og skarver overhovedet ikke omkring hofterne.

Det fedeste design ever!

På trods af måske en lille smugkigger på Arena Carbon, har MP Expresso et virkeligt fedt design, som ingen andre kan hamle op med.
De har formået at skabe et nyt univers og design, hvor de udfordrer Arena’s ellers uimodståelige design.
I farvekombitionerne blå/sort, sort/gul og sort/grå kan MP Xpresso fås, og det er nogle rigtig fede farver! Specielt den gule i sammenspil med den sorte er overlegen den fedeste badebuks, som overhovedet findes (også den jeg netop har bestilt). Er HELT vild med den, og det er du sikkert også allerede. Man er bare solgt.

MP er lige så hurtig og god som Arena, Tyr og Speedo

Man kunne godt tro, at MP mangler noget erfaring for at være med i toppen af konkurrence badebubukser/badedragter, når nu de andre topmærker har over 30 år på bagen. Men sådan er det bare ikke.
I en sammenligning mellem Arena, Tyr, Speedo og MP, ville MP ikke stå mindre stærkt end de andre. Mp har mindst lige så mange udviklingere og eksperter bag, så det skal behøver man ikke bekymre sig om.
Dette ser man også på deres første konkurrence dragt/bukser, som har de samme, hvis ikke bedre, funktioner.
I en kombination af materialerne Nylon og Spandex (spandex bruges ikke i lige så høj grad i de andres badebukser/badedragter), giver MP Xpresso en stor mængde hurtighed (vandet suger sig ikke fast, men flyder bare forbi) og komfort. Desuden anvendes der elastikker ved hoften samt i slutningen af buksen, hvilket er med til at holde dragten/bukserne på plads.
Overordnet set er MP på højde med de andre mærker, både på kvalitet, men i særdeleshed på “hurtighed”, som jo er det vigtigste ;-)

Prisen er næsten det bedste af det hele

Bare 1800 kroner (250 euro) koster MP Xpresso for drengene, hvilket er en særdeles fordelagtig pris. Specielt med det team, som står bag MP Xpresso.
MP Xpresso er altså særdeles billigere end Tyr og Arena på trods af den samme kvalitet.
Alt i alt en fantasktisk ny, seriøs udfordrer til markedet, som helt sikkert vil sætte dens præg. Både i de danske svømmehaller, men også på verdensscenen til OL og VM.
Men bare skynd dig at erhverve dig et par MP Xpresso. Det går hurtigt med salget, og der er et bestemt antal i alt.  

➜ Hos Watery.dk finder du danmarks største udvalg af konkurrence badebukser - dem finder du alle her

TYR Avictor Jammer

Den sidste blandt de “4 store” indenfor badetøj og konkurrence-badebukser, er svømmemærket TYR. Og hvilken en.
Tyr blev startet af et par tidligere olympiske medaljetagere i svømning i 1985, og har altså haft den rigtige erfaring fra den virkelige svømmeverden, som baggrund for at producere det bedste og hurtigste badetøj.
Tyr har længe været blandt de største indenfor badetøj og konkurrence badebukser/badedragter, og sidder i dag også, som en af de førende og bedste, når det gælder nye kollektioner. Tyr er altid på dupperne, og har specielt de seneste år markeret sig godt, med først TYR AP12 og senest TYR Avictor. Dog haltende lidt efter Arena.
Udover at producere badetøj til træning og konkurrence, er de også ledende indenfor triathlon verdenen, hvor specielt deres våddragter, er meget populære. De kan altså bare et eller andet, når det gælder fart i vand. Og det har de kunnet i mange år efterhånden, og fremtiden for TYR ser særdeles lys ud.

Danskerne og amerikanerne elsker TYR

Listen af TYR atleter er næsten uendelig, for TYR er virkelig populær.
Med verdensstjerner som Matt Grevers, 100 meter ryg Olympisk mester, danske Jeanette Ottesen, sølvvinder på 50 og 100 meter fly ved det netop overståede VM samt den danske stjerne triatlet Michelle Vesterby, på #teamtyr, er det nogle af verdens bedste atleter, som bruger Tyr til træning samt konkurrencer.
Men faktisk svømmer og træner hele det danske og amerikanske svømmelandshold med TYR i dagligdagen.
Disse atleter elskede TYR AP12, som de svømmede OL i 2012 i, men er helt sikkert blevet endnu mere forelskede i den nye Tyr Aviactor, som har sat nye standarder indenfor konkurrencesvømning. Og gjort dem de små 10’ende dele af et sekund hurtigere, så de kunne vinde flere internationale mesterskaber.

TYR Avictor Jammer

Tyr Avictor. Den kan man bare ikke komme udenom, når det gælder konkurrence badetøj. Avictor har allerede sat sig tungt på den internationale og danske scene, både for topsvømmerne, men i særdeleshed også for de yngre konkurrencesvømmere. Den er på ingen tid (lanceret i Marts 15) blevet en klassiker, og har med et gjort alle stævner lidt mere farverige.

Kun gode oplevelser med TYR Avictor

Jeg er mere end tilfreds med mine TYR Avictor badebukser, ligesom alle andre også er. Jeg købte TYR Avictor umiddelbart efter den udkom for et halvt år siden, og de er bare SÅ gode og fede. Elsker den. God pasform, behagelig også er den altså også rigtig hurtig (har stort set kun slået PR i dem). Ovenud tilfreds.
Flere af mine svømmekammerater, har også anskaffet sig et par og de lige så glad for købet, hvis ikke mere. TYR Avictor er lavet i en sådan høj kvalitet, at det helt føles dejligt at have dem på (som konkurrencebadebukser ellers aldrig gør). Også er vi bare helt vilde med designet, som virkelig springer i øjnene i forhold til de andre mærker. Det er fedt med farver.

TYR Avictor hæver lige baren

Avictor er lavet med det formål at give svømmeren den ultimative fordel i vandet, når der svømmes konkurrencer. Og det gør den for alvor.
Med en helt ny banebrydende Hydrofob overflade, som optimere svømmerens kropsposition, leder Avictor vandet væk fra selve badetøjet, som mindsker modstanden og dermed øger hastigheden. Meget mere kan man jo ikke forvente af et par konkurrence-badebukser/badedragter.
Materialet, som er lavet af 70% Nylon og 30% spandex, er med til at øge vandafvisningen ligesom pasformen bliver intakt i længere tid (udover sig minimalt, hvilket er rigtig godt).
TYR Avictor har altså den helt nye teknologi, efter at branchens bedste eksperter og verdenseliten indenfor svømning, har samarbejdet om at skabe den hurtigste konkurrence-dragt/buks. Og det er lykkedes til fulde.

Designet er uimodståelig

Tyr Avictor har et fedt, og meget anderledes design, som fungerer rigtig godt. På trods af at det ser ud som om Tyr bare har blandet alverdens farver, og lagt dem sammen helt tilfældigt, ser Tyr Avictor faktisk meget stilfuld og lækker ud. Meget iøjnefaldende og prangende, måske lidt for meget, men det er vel altid en personlig sag.

tyr avictor badebukser
Ønsker man ikke en helt så iøjenfaldende konkurrence badebdragt / badebuks, så kan Tyr Avictor også fås i en helt sort farve, som dog stadig har de samme funktioner.
Udover de to ovenstående farver, fås TYR Avictor også i en afdæmpet rød farve, som også er halv stilfuld.

Alt i alt er TYR Avictor altså i toppen af poppen, hvor kun Arena egnetligt kan følge med. Det er en konplet konkurrence dragt/buks, som har sat helt nye standarder. Man vil sikkert se dette til OL, hvor store dele af verdenseliten helt sikkert vil svømme i TYR Avictor, ligesom de gjorde ved det netop overståede VM. Avictor er allerede en klassiker og det bliver den ved med at være.

Og prisen er heller ikke noget at klage over, på trods af den lidt høje pris. Man får altså bare lidt ekstra kvalitet og hurtighed med Tyr Avictor sammenlignet med de andre mærker.
Drengemodellen, både i de blandede farver og helt sort, fås til 2.232 kroner.

➜ Hos Watery.dk finder du danmarks største udvalg af konkurrence badebukser - dem finder du alle her

Alle er FINA-godkendte
Alle omtalte konkurrence-badebukser/badedragter er FINA godkendte. Dvs. at de må bruges til alle stævner, som svømmes både i Danmark men også internationalt. Fina er den internationale svømmeunion, ligesom FIFA er det for fodbold. Det er altså FINA som varetager alle de store internationale begivenheder indenfor svømning, som OL og VM. Fina dækker både over bassin svømning, Open Water, synkronsvømning, udspring og vandpolo.  

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet