Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Din kurv - produkter

Vil du sponsoreres af Watery?

Hos Watery.dk elsker vi at give lidt tilbage til de mange svømmere, som hver eneste dag kæmper nede i vandet for deres drømme og mål. Vi kender selv til hele gamet, og ved hvor mange timer der ofte ligger bag en PR, kravtid eller førsteplads.  Derfor vil vi også gerne sponsorere og hjælpe nogle af Danmarks kommende svømmestjerner - er det mon dig?

Sponsorat

Hos Watery.dk støtter vi svømmere/atleter uanset ens niveau. Det betyder at uanset om du er danmarksmester eller lige har kvalificeret dig til vest/øst danske mesterskaber, så har du mulighed for at blive sponsoreret af Watery. Det eneste der betyder noget for os er, at du har en passion for svømningen, at du er et forbillede for mindre svømmere og gerne står inde for Watery.dk offentligt.  

Watery støtter aldrig med kontante penge, men til gengæld vil du som sponsoreret svømmer modtage gratis svømmeudstyr og svømmetøj med Watery's logo trykt på alt afhængig af den individuelle aftale, som der vil blive indgået med hver enkel svømmer.

Det kan f.eks. være at du modtager et par nye badebukser/badedragt, et par gratis svømmebriller eller et sæt træningstøj. Mulighederne for et sponsorat er uendelige, og vi vil i fællesskab forsøge at finde frem til den bedste løsning/aftale.

Som svømmer sponsoreret af Watery vil du derudover også blive tilbudt at stille op til eksklusive intewiews omkring din svømning til Watery's blog, ligesom at du vil have mulighed for at overtage Watery's Snapchat, instagram eller facebook over et par dage.  

Watery-ambasadør

Er du blandt de bedste svømmere i Danmark i din årgang? Har du vundet medaljer til DÅM/DJM? Er du et godt forbillede for de yngre svømmere? Deler du vores WATERY-filosofi med værdier som ambitiøsitet, topprofessionel, "at kæmpe røven ud af bukserne", positivitet og ekstraordinær? Så har du måske muligheden for at blive Waterys næste ambassadør.

Som Watery-ambasadør bliver du fortaler for hele Watery universet, og vil indgå i et fedt fællesskab af andre ligesindede svømmere fra hele landet på samme høje niveau som dig selv.

Du vil blive honoreret med et komplet "Watery-kit" bestående af svømmebriller, svømmeudstyr, kosttilskud, badebukser/badedragt, t-shirts og shorts hvert halve år, og derudover få mulighed for at få og afprøve det nyeste udstyr fra alle de kendte mærker før alle andre.

At blive Watery-ambasadør bliver man dog ikke bare sådan. Det er en eksklusiv klub, som udelukkende består/skal bestå af 6-8 af Danmarks bedste og største årgangs- og junior svømmetalenter. Det betyder at et krav for at blive Watery-ambasadør er at man skal have vundet medalje ved seneste DÅM/DJM for overhovedet at komme i betragtning.

Udover at blive fortaler for Watery og det vi tilbyder, så vil du også få mulighed for at få din egen "Dagbog" på Watery's blog, hvor du vil fortælle om din hverdag som elitesvømmer på absolut højeste plan, ligesom du vil få mulighed for at overtage Watery's Snapchat, Instagram eller Facebook engang imellem.

Sådan ansøger du:

Anmodninger om sponsorater/ambassadører modtages UDELUKKENDE over mail indeholdende følgende:
- Dit navn
- Din e-mail-adresse
- Din svømmeklub
- Dit bedste resultat/placering til et mesterskab
- 3 til 5 linjer om dig selv, din svømmekarriere og din passion for svømning
- Tanker om hvordan du vil fortælle din omgangskreds om Watery.dk
- Vedlæggelse af relevante links og materiale

Dette skal alt sammen sendes til os på daniel@watery.dk med følgende emneoverskrift: "Sponsorat".

Vi ser frem til at høre fra dig.