www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Tilbagekaldelse af veste - Alt information

Her finder du al information du har brug for i forbindelse med denne ærgerlige tilbagekaldelse af vores Simple Life Vest

Det er vigtigt at understrege at det IKKE er en mulighed at beholde de(n) leverede vest(e), men de SKAL derimod sendes tilbage til os. Dette er for din egen sikkerhed. 

Vi fører omhyggelig kontrol med alle modtagede Simple Life vest fra hver kunde, der har fået leveret disse, så vi har overblik over hvem vi mangler at modtage fra. Dette gør vi for at sikre at vi får alle tilbage. 

Hvordan sender du tilbage?

Du sender vesten(e) tilbage gennem vores specielt oprettede retursystem her: https://return.shipmondo.com/tilbagekaldelse-veste 
OBS: Andre produkter må ikke sendes tilbage gennem dette retursystem. Dette er udelukkende for Simple Life vest. Disse redningsveste skal sendes gennem ovenstående retursystem. 

Når du har udfyldt på ovenstående link, så får du returlabel / kode samt vores returseddel til disse veste. Du finder også retursedlen her:  Returseddel til veste

Har du ikke en printer?

Intet problem. Du kan bruge den 9-cifrede retur-kode fra DAO, som du får gennem ovenstående retursystem. Denne kode skriver du blot udenpå pakken. Dertil må du gerne skrive informationerne fra retursedlen direkte på et blankt papir, som du vedlægger i pakken. 

Ombytning til anden vest - hvilken?

Det drejer sig om denne vest fra Baltic Sweden: Baltic Aqua vest.

Vi erstatter den lige over gratis til dig uden ekstra omkostninger:

Denne vest er en umiddelbar opgradering af din(e) allerede modtagede vest(e), både i
 funktioner, specifikationer samt selvfølgelig sikkerhed. 

Vestene er købt direkte gennem Baltic Lifejackets Sweden, hvor vi har ryddet deres lager for alle tilgængelige. Baltic laver udelukkende veste til SUP samt ophold i vand / på båd og er derfor specialiseret i dette.
Disse veste er allerede afsendt fra Sverige til vores lager i Horsens, Danmark. 

Specifikationer på vesten:

- Smidig pasform
- Kraftigt bælte med klikspænde
- Talje- og halssnøre
- D-ring til killcord
- Elastik i siderne
- 5 års garanti
- Godkendt ifl. CE EN/ISO 12402-5
- Dermed godkendt til brug på paddleboard mm.

Størrelsesguide

 Størrelse Kilo Brystmål
Small 30-50 kg 58-87 cm
Medium 50-70 kg 77-103 cm
Large 70-90 kg 89-115 cm
X-Large +90 kg +115 cm

Når du vælger størrelse, så er den bedste og normalt mest rigtige målestok brystmål. De reelle størrelser stemmer rigtig godt overens med størrelsesguiden, så vælg den størrelse du passer ud fra denne. Er du midt imellem, så vælg den mindre størrelse, da det er bedre de sidder tæt end for løst. 

Vi har et stort antal i alle størrelserne, så der skulle være den rigtige størrelse til alle. Skulle man være længere tid om
 at få sendt tilbage, og det viser sig at vi ikke har flere i den ønskede størrelse, så sender vi IKKE en anden størrelse (da vi ikke tænker du kan bruge en "forkert" størrelse). Så returnerer vi pengene. 

Vi har ikke sat denne vest til normalt salg, da vi ønsker flest muligt af jer, der allerede har købt, får den ønskede farve/størrelse. 

OBS omkring farver:

Vi har fået vesten hjem i følgende farver: Sort, gul, rød, navy, blå, som er fordelt mellem størrelserne.

Vi har prioriteret at få så mange veste ind som muligt i de forskellige størrelser. Men i nogle af farverne betyder det også at der er få styk. 

Derfor kan vi ikke garantere at du får den ønskede farve, men selvfølgelig forsøger vi at opfylde dette bedst muligt for alle. Jo hurtigere du sender tilbage, jo større er chancen. Har vi ikke den ønskede farve, så sender vi den farve, der lægger sig tættest op af.  

Er der yderligere spørgsmål?

Så skriv til vores særligt oprettede mail til dette på: tilbagekaldelse@watery.dk. Husk at nævne dit ordrenummer. Her har vi to i vores support til udelukkende at svare disse mails, da dette er vores højeste prioritet. 

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet