Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Din kurv - produkter

Kun i Oktober 😍Se alle produkterne her og spar op til -54% 😍 Vilde Oktober-tilbud

Swiminn.com vs. Watery.dk

Vil du have dansk rådgivning, hurtigere levering, bedre og billigere retur og sikkerhed, så bør du vælge Watery.dk fremfor Swiminn.com

Læs videre herunder hvorfor og find ud af hvorfor over 10.000 andre danskere foretrækker danske Watery.dk fremfor engelske Swimminn.com

Watery.dk sammenlignet med Swiminn.com

Vil du handle hos en dansk svømmeshop, hvor du er sikker på at varerne er de orignale, at du får du rigtige varer og du altid kan komme i kontakt med nogen?

Så er du heldig :) 

Herunder har vi skrevet en simpel guide med forskellen mellem Watery.dk og Swiminn.com - her kommer vi omkring alt fra sikkerhed, dansk lovgivning, retur, hjemmeside design og kundeservice. 

I sidste ende håber vi at du kan bruge informationen til at vælge det rigtige sted at købe dit nye svømmeudstyr eller badetøj

1. Du kan kontakte Watery.dk 16 timer i døgnet 365 dage om året

På Swiminn.com finder du slet ikke et synligt telefon nummer eller email på forsiden, ligesom der heller ikke er mulighed for livechat. 

Hos Watery.dk tilgengæld vil der altid være nogen til at besvare dine spørgsmål til produkter, din ordrer eller hvis du er i tvivl om noget. Og du vil altid komme til at snakke med en dansk svømmeekspert. Dét er unik. 

2. Watery.dk betaler dansk moms og skat = Støtter Danmark

Det er helt korrekt at vi ikke har ligeså billige priser som Swiminn.com har på deres hjemmeside. Det prøver vi ikke at ligge låg på. 

Grundlæggende er det simpelthen ikke muligt for os at have ligeså billige priser, som du kan finde hos Swiminn.com - ofte er de ca. 20% billigere end os. 

Dette har intet at gøre med at de køber mere hjem fra leverandørerne. Istedet skyldes det udelukkende at vi er en regulær dansk virksomhed, som betaler 25% moms på alt vi sælger og dertil en noget højere generel skat, som giver højere medarbejder lønninger. 

I sidste ende er det grundvilkårene i Danmark, og vi støtter hellere end gerne det danske samfund, som vi er en del af, men det betyder også bare at det bare ikke er muligt at have ligeså billige priser som Swiminn.com. 

Tilgengæld kan vi tilbyde så meget ekstra, som Swiminn.com slet ikke kommer i nærheden af, som vi kommer ind på yderligere herunder. 

3. Langt billigere fragt

At handle på nettet skal være som i butik.

Derfor skal det heller ikke være dyrt for dig som kunde, at få fragtet dit nye udstyr eller badetøj hjem til dig. Dette har vi forstået hos Watery.dk

Af den grund får du leveringen til pakkeboks gratis, når du handler for over 499 kroner hos Watery.dk. Handler du derimod for under 499 kroner, så koster levering til pakkeboks 29 kroner, levering til erhverv koster 35 kroner mens levering helt hjem til koster 45 kroner.
Alt sammen med GLS, som ifølge langt de fleste danskere er det bedste og hurtigste fragtselskab i Danmark. Dertil er gratis afhentning på vores lager i Horsens også altid en mulighed.

Hos Swiminn.com derimod koster det 51,45 kroner med Post Nord at få leveret pakken til en pakkeboks, 71,95 kr. med GLS til en pakkeboks og hele 140,95 med DHL hjem til. Dertil har de slet ikke gratis fragt uanset om du køber for 100 kr. eller 1.500 kroner. 

4. Meget hurtigere levering

Du vil ligesom alle andre danskere gerne have din pakke så hurtigt som muligt. Måske haster din ordre? 

Her kan vi hos Watery.dk forsikre dig om at du har din bestilling indenfor 24 timer, når du bestiller inden kl. 15:00 på en hverdag. Dét kalder vi rigtig hurtig levering. 

Tilgengæld kan Swiminn.com ikke love dig hvornår de leverer din bestilling. Og det tager normaltvis 4-6 hverdage før du har pakken. 

5. Den bedste kundeservice

Fra starten har kundernes oplevelse været omdrejningspunktet for alt vi har gjort i Watery.

Derfor vil du opleve en kunde oplevelse udover det sædvanlige når du bestiller hos Watery, og dermed bliver en del af vores TeamWatery. Allerede fra ordre- og forsendelsesbekræftelsen lover vi at du får et smil på hele ansigtet, ligesom vi altid giver noget sødt til tanden med i alle vores ordrer.

Dertil kan du være sikker på:
- At du får din bestilling indenfor 24 timer, når du bestiller inden 15:00 på hverdage
- At du får købt alt til den billigste pris med vores prismatch
- At du har det bedste af det bedste udvalg at vælge imellem.

Dette er alt sammen noget vores kunder er helt fortryllede af, hvilket vores +200 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og Facebook også tydeligt viser.

Dette kan man ikke ligefrem sige om Swiminn.com´s, som efter 1.359 anmeldelser har en score på 6,3, hvor af rigtig mange anmelder dem som decideret dårlige. 

6. Vær sikker med Watery.dk

Bestiller du hos os, så kan du være helt sikker på disse tre ting:
- Du får originale kvalitets varer
- Du får dine varer til tiden
- Du har altid en dansk medarbejder at komme i kontakt med
- Du kan let og billigt sende dine varer retur, hvis du ikke ønsker dem alligevel. 

Det er den tryghed du køber hos Watery.dk. 

Hvorvidt Swiminn.com kan overholde den samme sikkerhed er ikke helt sikkert.  

7. Kompetente guides og blogindlæg

En del af vores DNA hos Watery.dk er at hjælpe vores kunder til det bedste valg for dem. Og med vores mangeårige erfaring med svømning på både lavt og højt niveau, så kan vi roligt sige at du er i gode hænder.

Der er flere måder hvorpå vi hjælper.

Én er bla. vores unikke ”Bedste Top-5” lister, hvor vi anbefaler det bedste indenfor de forskellige kategorier som f.eks. pullboy, svømmefødder, konkurrence badedragt osv. Med disse får du nemt og hurtigt vores ekspertise hjem til dig foran computeren. 

En anden måde er vores lige nu over 70 blogindlæg, hvor vi på den ene eller anden måde guider til at vælge f.eks. den helt rigtige svømmetaske for dig. Et andet eksempel er vores ultimative guide til valg af våddragt – her kommer vi ind på alt fra størrelser, formål og til sidst giver vi vores anbefalinger ud fra dit niveau. De er rigtig populære, så mon ikke de også kan hjælpe dig?

Klar til at give Watery.dk chancen?

Watery.dk er dit sikre og nemme alternativ med det største udvalg til Svømmespecialisten, Swim-gear, Badehætte.dk, proswim og SwimInn.com. Vi håber at denne guide har gjort din beslutning meget nemmere, og ikke mindst at du har fået øjnene op for hvorfor du ligesom over 10.000 andre svømmeglade danskere bør vælge Watery.dk. Og du kan starte lige nu med at tjekke vores 200 udsalgsvarer ud.