Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Proswim alternativ | Billigste svømmeshop eller vi matcher - Watery.dk Proswim alternativ | Billigste svømmeshop eller vi matcher - Watery.dk
Black Friday

Watery.dk er et billigere, større og nemmere alternativ til Proswim.

Læs videre herunder og find ud hvorfor du bør købe dit svømmeudstyr og badetøj hos Watery i stedet. 

Watery.dk sammenlignet med Proswim.dk

Du leder måske efter et nyt og bedre sted at købe dit nye svømmeudstyr eller badetøj end hos Proswim? 

Så er det godt du er landet her :)

Watery.dk har nemlig et væsentligt større og billigere udvalg, og herunder i denne simple guide kommer vi ind på endnu flere forskelle mellem Proswim og Watery. Det gælder alt fra webshopppen, prisbiveauet og antallet af mærker og produkter. 

I sidste ende håber vi at du kan bruge informatiornen til at vælge det helt rigtige sted at købe dit nye badetøj eller svømmeudstyr. 

1. Største udvalg fra flest mærker

 Når du skal vælge dit udstyr eller badetøj, så vil du gerne have så mange badedragter/badebukser eller svømmetasker at vælge imellem som overhovedet muligt. På den måde er du sikret at få valgt det helt rigtige for dig. 

Derfor er det også en stor fordel for dig, at vi hos Watery.dk i dag har over 2.200 forskellige produkter og størrelser. Og det er fra hele 22 forskellige svømmemærker, herunder vores eget meget populære private label mærke "Watery". 

Rigtig mange af disse mærker kan du slet ikke få hos Proswim. Det gælder f.eks. de populære mærke Michael Phelps, Fabiola Molina, Malmsten, View mfl. 

Når vi har så stort et udvalg, så betyder det helt præcist at du har over 50 forskellige svømmetasker at vælge imellem, knap 200 forskellige svømmebriller og sådan fortsætter det bare. 

Dét er ihvertfald noget vores kunder sætter rigtig stor pris på. 

2. Billigst eller prismatch

Vi er godt klar over at prisen på produkterne spiller en stor rolle, når du skal købe dit udstyr eller badetøj.

Derfor er vi overordnet set også rigtig billige på de enkelte produkter.

Vi lavede faktisk et internt pristjek tilbage i januar 2018, og i sammenligningen med Proswim, viste denne at vi var billigst på alle 14 ud af 14 af vores 30 mest populære produkter (de resterende 16 havde de ikke i deres udvalg). Dette viser ret tydeligt prisforskellen mellem Watery.dk og Proswim.dk – og hvorfor betale for meget?

Og skulle det ske vi ikke lige er billigst på et enkelt produkt, så kan du med det samme skrive til os på mailen, så retter vi prisen med hurtigst muligt så vi igen er de billigste. Det kalder vi prismatch, og det er din sikkerhed på at du altid køber billigst hos Watery frem for hos f.eks. Svømmespecialisten.

3. Nemmere og mere moderne hjemmeside

Er det ikke irriterende at være nødt til at oprette en konto, når du skal bestille hos Proswim? Eller at du skal indtaste dine informationer igen og igen for hver bestilling?

Det undgår du helt hos Watery.dk

Vi har gjort det nemt, hurtigt og ikke mindst gnidningsfrit at gennemføre dine bestillinger – og dertil har vi netop opdateret hele designet på webshoppen, så vi vil vove at påstå at du aldrig har handlet i en mere gennemført og lækker webshop, hvor der er kælet om den mindste detalje.

4. Kontakt Watery 16 timer i døgnet - Overalt

Sidder du pludseligt med et haste-problem eller spørgsmål om aftenen, så skriver du bare lynhurtigt til vores livechat. Og det er uanset om kl. er 8:00 om morgenen eller 21:30 om morgenen – så får du svar indenfor få minutter.

Som det er på Proswim, så er livechat ikke en mulighed, ligesom telefon tiden kun er mellem 08-09 i hverdagene. 

Hos Watery kan du derimod som skrevet kontakte os alle årets dage mellem 08-22 og forvente svar indenfor et par minutter på livechatten og telefonen, også et par timer på e-mail.

Dertil har vi åben stort set alle hverdage i vores showroom i Horsens, hvor du altid kan komme forbi og prøve den badedragt du har kigget på før køb. Hos Proswim derimod er dette kun en mulighed få dage om måneden. 

5. Kompetente guides og blogindlæg

En del af vores DNA hos Watery.dk er at hjælpe vores kunder til det bedste valg for dem. Og med vores mangeårige erfaring med svømning på både lavt og højt niveau, så kan vi roligt sige at du er i gode hænder.

Der er flere måder hvorpå vi hjælper.

Én er bla. vores unikke ”Bedste Top-5” lister, hvor vi anbefaler det bedste indenfor de forskellige kategorier som f.eks. pullboy, svømmefødder, konkurrence badedragt osv. Med disse får du nemt og hurtigt vores ekspertise hjem til dig foran computeren. 

En anden måde er vores lige nu over 70 blogindlæg, hvor vi på den ene eller anden måde guider til at vælge f.eks. den helt rigtige svømmetaske for dig. Et andet eksempel er vores ultimative guide til valg af våddragt – her kommer vi ind på alt fra størrelser, formål og til sidst giver vi vores anbefalinger ud fra dit niveau. De er rigtig populære, så mon ikke de også kan hjælpe dig?

6. Den bedste kundeservice

Fra starten har kundernes oplevelse været omdrejningspunktet for alt vi har gjort i Watery.

Derfor vil du opleve en kunde oplevelse udover det sædvanlige når du bestiller hos Watery, og dermed bliver en del af vores TeamWatery. Allerede fra ordre- og forsendelsesbekræftelsen lover vi at du får et smil på hele ansigtet, ligesom vi altid giver noget sødt til tanden med i alle vores ordrer.

Dertil kan du være sikker på:
- At du får din bestilling indenfor 24 timer, når du bestiller inden 15:00 på hverdage
- At du får købt alt til den billigste pris med vores prismatch
- At du har det bedste af det bedste udvalg at vælge imellem.

Dette er alt sammen noget vores kunder er helt fortryllede af, hvilket vores +200 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og Facebook også tydeligt viser. Disse har pr. dags dato givet os en Trustpilot score på 9,5 - her har Proswim en score på 8.2 med 12 anmeldelser. 

7. Samlet billigere fragt

At handle på nettet skal være som i butik.

Derfor skal det heller ikke være dyrt for dig som kunde, at få fragtet dit nye udstyr eller badetøj hjem til dig. Dette har vi forstået hos Watery.dk

Af den grund får du leveringen til pakkeboks gratis, når du handler for over 499 kroner hos Watery.dk. Handler du derimod for under 499 kroner, så koster levering til pakkeboks 29 kroner, levering til erhverv koster 35 kroner mens levering helt hjem til koster 45 kroner.
Alt sammen med GLS, som ifølge langt de fleste danskere er det bedste og hurtigste fragtselskab i Danmark. Dertil er gratis afhentning på vores lager i Horsens også altid en mulighed.

Hos Proswim er leveringer til pakkeshop gratis - dog koster det 86,5 kr. at få leveret helt hjem til. Dertil er levering til erhverv ikke en mulighed. 

Klar til at give Watery.dk chancen?

Ganske enkelt er Watery.dk dit simple og billige alternativ med det største udvalg til Svømmespecialisten, Swim-gear, Badehætte.dk, Proswim og Swiminn.com

Målet med denne guide var at gøre din beslutning om hvor du bør handle dit svømmeudstyr og badetøj endnu nemmere, og dermed har fået øjnene op for hvorfor du ligesom over 10.000 andre svømmeglade danskere bør vælge Watery.dk - Du kan starte lige her med at tjekke vores over 200 udsalgsvarer ud

© Alle tekster er skrevet og ejet af Watery.dk

Fremragende

Partners

  • Partner GLS
  • Partner Post Danmark
  • Partner Webshop

Vi modtager følgende kort

  • Danmark
  • Visa
  • Mastercard
  • Mastercard
  • Mastercard
  • ViaBill