Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Din kurv - produkter

Kun i Oktober 😍Se alle produkterne her og spar op til -54% 😍 Vilde Oktober-tilbud

Linus pro - Når svømmere har brug for kosttilskud

Linus Pro Nutrition er et mærke, som producerer 100% kvalitets kosttilskud, herunder protein og kreatin til effektiv muskelopbygning samt mange andre produkter. Alt sammen for, at du bliver både stærkere og får en bedre restitution, så din svømmetræning bliver endnu mere effektiv.
Og det er netop på baggrund af ovenstående ting, at LinusPro er blevet uhyre populært blandt mange svømmere - specielt konkurrencesvømmere, som virkelig har taget LinusPro til sig. Og det burde du også gøre!

Historien om Linus Pro.
Linus Pro er dansk produceret, og det er målet om den bedste kvalitet overhovedet, som gør produkterne unikke. Det blev startet i 2014, og har siden da forsøgt, at brede kvalitets kosttilskud ud til den seriøse sportsudøver, som går op i sin sport. Og det gør vi svømmere jo!
Linus Pro tilbyder mange forskellige slags kosttilskud. Alt fra proteinpulver, kreatin, weight gainer, fiskeolier, protein bar til recovery og energy bars og energipulver. Altså alt du som seriøs svømmer har brug for!

Med mange træninger har du brug for kosttilskud.
Som tidligere svømmere på højt plan, så ved vi godt, at det er utroligt hårdt for kroppen at træne 6-7-8-9-10 gange om ugen, som vi svømmere i perioder gør. Og hvis man ikke er påpasselig og bevidst om sit madindtag, så kan den megen træning på et tidspunkt godt gå ind, og få den modsatte effekt - at du bliver dårligere og svagere, jo mere du træner. Dette sker nemlig, når du ikke får indtaget nok proteiner, kulhydrater, fedt og andre nødvendige mineraler i forhold til det du forbrænder med den megen træning. I sådan en situation vil kosttilskud være det oplagte middel, så du kan få endnu mere ud af din træning, og dermed komme til at svømme stærkere end du nogensinde har gjort. Det ville jo være lidt dumt, at bruge så mange timer i vandet, også ikke blive bedre, ik?

Køb kosttilskud hos Watery.dk
Hos Watery.dk tilstræber vi os på, at kunne tilbyde dig alt hvad du som svømmer har brug for - og det omfatter også kosttilskud. Derfor kan du nemlig købe Linus Pro’s sindssygt populære kosttilskud her på siden. Det er meget populært blandt andre svømmere, så du burde også prøve det! Oveni det store udvalg af kosttilskud, så får du også følgende fordele, hvis du handler hos Watery.dk:
- Gratis fragt over 499 kroner. Ellers en billig fragtpris på 29 kr.
- 100% tilfredsgaranti. Er du ikke tilfreds med dit proteinpulver eller andet kosttilskud, så kontakt os. Så finder vi ud af det i fællesskab.