www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

SOMMERUDSALGET ER SKUDT IGANG - SPAR OP TIL 75% [+300 produkter nedsat] - Først til mølle - Udforsk her

Informationer om åbent "Kom-Og-Prøv-Julegaver"

Som et spritnyt tiltag her op til jul, så vil vi hos Watery.dk hver torsdag fra 18 til 21 åbne vores lager og kontor på Søndergade 49, 1 sal i 8700 Horsens op for alle interesserede (også dig!), således at du kan komme og prøve alt vores svømmeudstyr og badetøj før du køber dine julegaver, samtidig med at jeg, Daniel (grundlægger af Watery og tidligere elitesvømmer), med glæde vil hjælpe og guide dig til det bedste køb. Dertil vil jeg have klargjort lidt lækkerier i form af pebernødder, kaffe og ikke mindst en masse svømmeudstyr og badetøj, som du kan prøve i vores showroom. Jeg er helt sikker på at det bliver super hyggeligt, så jeg håber rigtig meget at se dig :-)

Som skrevet foregår det hver Torsdag ind til juleaften med første gang d. 2 November og sidste gang d. 21 December. Som udgangpunkt er det mellem 18 og 21, men kommer du lidt tidligt eller lidt længere, så sker der heller ikke noget ved det. 

7 svar på dine 7 spørgsmål

 1. Hvor foregår det henne?
  Det foregår på vores lager og kontor på Søndergade 49, 1 sal i 8700 Horsens. Her har vi et 150 kvadratmeter stort lokale med et dertilhørende indrettet showroom fyldt med en mase spændende svømmesager. 
  Lokalet ligger inde på gågaden i Horsens i enden ved kirken. Dermed vil det være mest oplagt for jer at parkere nede ved Løvbjerg, hvor i kan få 2 timers gratis parkering. Det er to minutters gang fra vores lokaler, hvor indgangen op til 1. sal ligger lige imellem "Slikhuset" og en smykkebutik.

 2. Hvornår foregår det?
  Det foregår hver Torsdag indtil jul mellem 18 og 21 (ca. - der sker ikke noget hvis du kommer lidt før, eller bliver lidt længere). 

 3. Kan man bare komme forbi? Skal man tilmelde sig på nogen måde?
  Ja, det kan du nemlig bare. Og nej, der er ingen tilmelding eller noget som helst til os. Jeg er alligevel på kontoret Torsdag aften indtil jul (da vi heldigvis har så travlt pga. af jer), så det er bare at møde op en Torsdag i ovenstående tidsrum, så vil jeg være klar til at  hjælpe og guide dig til det rigtige køb, hvis du selvfølgelig ønsker dette. Hvis der er et eller andet specielt eller lignende, så må du selvfølgelig gerne give mig besked på enten support@watery.dk eller ringe mig op på 61 66 48 64. 

 4. Skal man købe noget, hvis man kommer?
  Nej, det skal du bestemt IKKE. Det er jo ikke altid der er noget der falder i ens smag eller svømmefødderne ikke lige passer alligevel som håbet, så det er der intet krav om overhovedet. Tilgengæld vil det bare være super hyggeligt med en snak om alt mellem himmel og jord indenfor svømning - det bliver man aldrig træt af. 

 5. Kan man betale og købe, når man alligevel er der?
  Ja, det kan du selvfølgelig også :-) Vi tager imod Mobilepay i selve butikken, som tager 2-sekunder at betale med, og ellers kan vi også klare Visa Dankort og Mastercard gennem webshoppen. 

 6. Hvem vil være der?
  Jeg, Daniel Johannesen og ejer og grundlægger af Watery.dk, vil være der i hele tidsrummet parat til at vejlede og guide dig til det bedste valg til dig/gavemodtageren. Jeg har svømmet i +10 år som både baby, børne og elitesvømmer, og nu drevet Watery.dk i over et år. Så jeg ved, sagt af en jyde, en smule om svømmeudstyret og badetøjet vi sælger. 

 7. Kan man stadig komme på andre tidspunkter?
  Det kam du selvfølgelig også sagtens. Dette sker bare stadig ved at kontakte mig i forhold til en aftale der passer os begge, hvor du kan komme forbi. Derudover vil der jo de her Torsdage være lidt lækkert til ganen, så jeg vil da helt sikkert anbefale dig at komme en af disse Torsdage. Men passer det ikke, så kan vi også sagtens finde et andet tidspunkt der passer dig bedre uden problemer. 

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål? Ring til mig lige nu på 61 66 48 64!

kom og prøv hos watery.dk

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet