www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

3 for 2´s pris Lageroprydningen er i fuld gang - Vælg 3 produkter fra denne kategori og få 1 gratis - Klik her

Informationer om Julen 2018 på Watery.dk

Vi elsker julen hos Watery.dk, og det betyder at du får en lang række fordele når du køber dine julegaver her i November og December på Watery.dk! Herunder får du alle de informationer du har brug for omkring bestilling op til jul men er du stadig i tvivl om noget, så sidder vi klar på livechatten, support@watery.dk og tlf. 61 66 48 64.

6 hurtige svar på dine spørgsmål

  • Sidste bestillingsdag for levering inden jul er 21. December kl. 14:00 
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr. - og ellers kun 29 kr. til pakkeboks med GLS
  • Du kan sende direkte til modtageren ved at vælge anden leveringsadresse ved betaling
  • Kundeservice åbent ALLE dage i November og December fra 08-22 på telefon, mail og livechat
  • Kom-og-prøv-julegaver HVER Torsdag i November og December fra 18-21 på vores lager og kontor i 8700 Horsens på Søndergade 49, 1 sal

Sidste dag for bestilling inden jul 

Vi kan nå at levere din pakke til juleaften 100% sikkert, hvis du har bestilt inden den 22. December klokken 14:00 - dette gælder dog kun, hvis du vælger "levering til pakkeshop"

Leveringsgaranti inden 22.12

Når du bestiller på Watery.dk kan du være helt sikker på, at du får leveret din pakke/julegave, hvis du bestiller inden d. 22. December kl. 14:00. Bestiller du derefter, og gerne ønske at få pakken til jul, så kontakt os endelig med det samme. Så vil vi se på mulighederne, for at du stadig kan nå at få din pakke til jul. Enten ved at hente pakken hos Watery.dk i Horsens, eller ved at vi leverer den direkte til jer ved nødstilfælder.

Gratis fragt

Du får fri fragt, når du køber for 500 kr. eller derover.

Lave fragtpriser

Vi sender alle vores pakker med GLS, og det betyder at vi har forhandlet rigtig gode priser hjem, som kommer dig som kunde hos Watery til gode. Derfor koster levering på bestillinger under 500 kroner kun følgende:
GLS pakkeshop: 29 kroner.
Levering til din hoveddør: 59 kroner.

Send direkte til gavemodtageren

Du har mulighed for at sende pakken direkte til gavemodtageren. Ved checkout under "levering" skal du blog vælge "Send til anden adresse", og derefter indtaste modtagerens adresse. Evt. kan du også skrive en personlig hilsen i kommentarfeltet i indkøbskurven, så vil vi sørge for at den kommer med sammen med pakken.

Udvidet kundeservice

I November og December har vi hos Watery.dk udvidet vores kundeservice, hvilket betyder at vi nu svarer på livechat, mails og telefon i weekenden også, både lørdage og søndage! Vi sidder klar til at hjælpe dig fra 8:00 om morgenen til klokken 22:00 hver eneste dag helt indtil jul.
Vi kan kontaktes her:
- Livechat (nede i venstre hjørne)
- Mail: support@watery.dk
- Telefon: 61 66 48 64.

Kom-og-prøv-julegaver hver Torsdag hos Watery

Som et nyt tiltag, og for at bringe vores nye og store lokaler i spil, så åbner vi Watery.dk alle torsdage i November og December for dig og andre interresserede, så du kan komme og prøve, købe eller bare snuse lidt rundt på vores kontor og lager. Vi holder åbent fra 18-21 alle torsdage, og vi vil have både pebernødder, varm kaffe og lidt julestemning klar til dig. I dette tidsrum fra 18-21 på alle torsdage kan du bare komme forbi os på Søndergade 49, 1 sal - 8700 Horsens. Jeg glæder mig til at se dig!

Tilbage er der kun at ønske dig en rigtig glædelig jul!

Tidligere sete Vis alle sete
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet