www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Guides

Her hos Watery ved vi, at de kan være svært at finde rundt i alt det forskellige svømmeudstyr, der findes på markedet. Derfor lægger vi et stort arbejde i, at lave nogle gode videoer, guides mm, så du bliver bedre klædt på til, at vælge de rigtige produkter, til netop dine behov.

Du kan enten vælge at se guiden som en video, eller klikke på den grønne knap, for at komme til vores skriftlige guide. 

Vælg de rigtige svømmebriller med styrke

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmebriller med styrke Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmebriller med styrke.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmebriller til børn

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmebriller til børn. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmebriller til børn.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmebriller til motion

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmebriller til motion. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmebriller til motion.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmebriller til træning og konkurrence

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmebriller til træning og konkurrence. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmebriller til træning og konkurrence.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmebriller til tri og åbent vand

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmebriller til tri og åbent vand. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmebriller til tri og åbent vand.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige Fullface dykkermasker

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige Fullface dykkermasker. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine Fullface dykkermasker.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige Dykkermasker

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige dykkermasker. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine dykkermasker

 

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige våddragt

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge den helt rigtige våddragt. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber din våddragt.

 

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige våddragt til børn

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge den helt rigtige våddragt til børn. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber din våddragt til børn.

 

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige konkurrencebadedragt

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge den helt rigtige konkurrencebadedragt. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber din konkurrencebadedragt.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige konkurrencebadebukser

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige konkurrencebadebukser. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine konkurrencebadebukser.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmefødder

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmefødder. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmefødder.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmetasker

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmetasker. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmetasker.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmeveste til børn

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmeveste til børn. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmeveste til børn.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige ørepropper

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige ørepropper. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine ørepropper.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmevinger

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmevinger. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmevinger.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige blebadebukser

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige blebadebukser. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine blebadebukser.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige svømmesnorkler

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige svømmesnorkler. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine svømmesnorkler.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige Pullbuoys

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige Pullbuoys. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine Pullbuoys.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige badesko

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige badesko. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine badeksko.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige havfruehaler

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige havfruehaler. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine havfruehaler.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige havtakser

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige havtasker. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine havtasker.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige microfiber håndklæder

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige microfiber håndklæder. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine microfiber håndklæder.

 

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige næseklemmer

 

I denne guide hjælper vi dig til at vælge de helt rigtige næseklemmer. Vi fortæller, om hvad du skal kigge efter, før du køber dine næseklemmer.

 

Læs guiden - klik her

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet