Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Vil du være Watery.dk's nye stjerneblogger? Vil du være Watery.dk's nye stjerneblogger?
Black Friday

Watery.dk er danmarks nye webshop til den seriøse elitesvømmer, motionssvømmeren og den yngre svømmer på børnehold, og vi søger nu et team af 4-5 vaskeægte stjernebloggere indenfor svømningens verden til at have ansvaret for at udvikle og skrive til #Waterylife - Danmarks eneste (seriøse) blog om svømning. Er det dig?

Det får du ud af det:

Forstærk dit CV med værdifuld erfaring indenfor online formidling. Det er ikke alle og enhver, som får muligheden for selvstændigt at kunne arbejde med alt indenfor tekstforfatning, video og social media, og det vil enhver fremtidig arbejdsgiver elske at se på et CV!

1-2 nye svømmeprodukter hver anden måned gratis. Helt eksklusivt vil du hver anden måned få udsendt svømmeprodukter du selv vælger, som du først afprøver og derefter anmelder, hvorefter du får lov til at beholde produktet til din egen træning/svømning.

Indgå i et ungt team med højt til loftet. Du vil få en afgørende og central plads i udviklingen af retningen for Watery's blog, ligesom du også vil blive inddraget i resten af forretningen i tæt samarbejde med resten af teamet.

Komme til at arbejde med din sportsinteresse svømning. Hvem får lige lov til at kombinere sin allerstørste interesse med et fedt og anderledes arbejde? Det gør du lige her!

Indgå i et sjovt og uformelt team. Du vil komme til at sparre med andre ligesindede på din egen alder, hvor det at have det sjovt er en vigtig og prioriteret ting.

Arbejd hjemmefra/hvor du bor når du har tid. Du behøver ikke at bruge tid på transport frem og tilbage. Du kan arbejde lige hvor du er/bor, og lige når du har tid/lyst. 

Hvad forventer vi af dig?

Hvad kommer du til at lave?

- Skriftlige Interviews med de bedste danske svømmestjerner.

- Teste de nyeste svømmeprodukter, og skrive anmeldelser af disse.

- Lave interessante artikler, guides og nyheder indenfor svømningens verden

- Indtage Watery's Snapchat og Instagram (hvis man har lyst)

- Lave videoer med svømmeøvelser i vandet

- Udvælge #UgensSvømmer og interviewe denne.

Sådan ansøger du:

Som sagt søger vi 4-5 til at indgå i vores bloggerteam, så send endelig et par linjer om dig selv, din baggrund, erfaringer og hvorfor du syntes det skulle være lige netop dig vi skulle vælge. Send det hele til daniel@watery.dk med emneoverskriften "JEG er waterys stjerneblogger". Så kigger vi dem alle igennem - vi glæder os til at høre fra jer. Har du spørgsmål til jobbet eller andet relateret, så ring på 61 66 48 64 eller brug ovenstående mail.

Tiltrædelse løbende

Vi ser frem til at høre fra dig :)

© Alle tekster er skrevet og ejet af Watery.dk

Fremragende

Partners

  • Partner GLS
  • Partner Post Danmark
  • Partner Webshop

Vi modtager følgende kort

  • Danmark
  • Visa
  • Mastercard
  • Mastercard
  • Mastercard
  • ViaBill