www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Vil du være Watery.dk's nye stjerneblogger og samtidig få gratis svømmeudstyr og forbedre dit CV?

Watery.dk er danmarks nye webshop til den seriøse elitesvømmer, motionssvømmeren og den yngre svømmer på børnehold, og vi søger nu et team af 4-5 vaskeægte stjernebloggere indenfor svømningens verden til at have ansvaret for at udvikle og skrive til #Waterylife - Danmarks eneste (seriøse) blog om svømning. Er det dig?

Det får du ud af det:

Forstærk dit CV med værdifuld erfaring indenfor online formidling. Det er ikke alle og enhver, som får muligheden for selvstændigt at kunne arbejde med alt indenfor tekstforfatning, video og social media, og det vil enhver fremtidig arbejdsgiver elske at se på et CV!

1-2 nye svømmeprodukter hver anden måned gratis. Helt eksklusivt vil du hver anden måned få udsendt svømmeprodukter du selv vælger, som du først afprøver og derefter anmelder, hvorefter du får lov til at beholde produktet til din egen træning/svømning.

Indgå i et ungt team med højt til loftet. Du vil få en afgørende og central plads i udviklingen af retningen for Watery's blog, ligesom du også vil blive inddraget i resten af forretningen i tæt samarbejde med resten af teamet.

Komme til at arbejde med din sportsinteresse svømning. Hvem får lige lov til at kombinere sin allerstørste interesse med et fedt og anderledes arbejde? Det gør du lige her!

Indgå i et sjovt og uformelt team. Du vil komme til at sparre med andre ligesindede på din egen alder, hvor det at have det sjovt er en vigtig og prioriteret ting.

Arbejd hjemmefra/hvor du bor når du har tid. Du behøver ikke at bruge tid på transport frem og tilbage. Du kan arbejde lige hvor du er/bor, og lige når du har tid/lyst. 

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er ambitiøs - du vil være den bedste til det du gør. Det vil vi nemlig.
  • Du har et flydende og korrekt skriftligt sprog - ikke nødvendigvis 12 i dansk eller noget, men i højere grad at du kan formå at engagere læserne gennem tekst/video.
  • Tid til gennemsnitligt 1-2 artikler hver 14 dag - vi kender godt livet som studerende og ung svømmer på samme tid, og derfor forstår vi også at det til tider kan blive svært med overskydende tid. Derfor behøver du også kun at skrive 1-2 artikler hver 14. dag (selvfølgelig med mulighed for mere, hvis dette ønskes).
  • Du har en interesse for svømning/ har svømmet tidligere - dette er ikke et krav, men en stor fordel. 
  • Du er klar på at sparke røv fra dag et - du skal oprigtigt ville det, og give dig fuldt ud ligesom når du svømmer.
  • Du kan tænke selvstændigt og finde spændende vinkler - du skal selv finde på mulige artikler. 
  • Du kan arbejde selvstændigt hjemmefra, og stadig overholde deadlines - vi kontroller ikke, men forventer at indgåede aftaler overholdes. 
  • Du er mellem 15 og 24 år.

Hvad kommer du til at lave?

- Skriftlige Interviews med de bedste danske svømmestjerner.

- Teste de nyeste svømmeprodukter, og skrive anmeldelser af disse.

- Lave interessante artikler, guides og nyheder indenfor svømningens verden

- Indtage Watery's Snapchat og Instagram (hvis man har lyst)

- Lave videoer med svømmeøvelser i vandet

- Udvælge #UgensSvømmer og interviewe denne.

Sådan ansøger du:

Som sagt søger vi 4-5 til at indgå i vores bloggerteam, så send endelig et par linjer om dig selv, din baggrund, erfaringer og hvorfor du syntes det skulle være lige netop dig vi skulle vælge. Send det hele til daniel@watery.dk med emneoverskriften "JEG er waterys stjerneblogger". Så kigger vi dem alle igennem - vi glæder os til at høre fra jer. Har du spørgsmål til jobbet eller andet relateret, så ring på 61 66 48 64 eller brug ovenstående mail.

Tiltrædelse løbende

Vi ser frem til at høre fra dig :)

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet