BÆREDYGTIGHED

En miljøvenlig tur i baljen

4 nøgle-initiativer, som kan mærkes i dit (grønne) hjerte

Det bæredygtige ansvar er ikke et tilvalg for Watery. Det er en naturlig integreret del af vores måde at drive virksomhed på.

Vi erkender dog også at vi langt fra er i mål (kan man komme det?), men vi har fokuseret vores kampe hidtil på de områder, hvor det har den største impact - på dig som kunde i Watery, vores verdenshave (som vi vandhunde jo elsker) og hos de små med livet foran sig, men hvor vandet kan blive farligt.

Med vores mange egne produkter er vi også lykkedes med at sætte en ny, positiv retning i branchen omkring materialerne, indpakningen og produktionen.

Pakkeposer i 100% genanvendt plastik og dobbelt-forsendelse

I starten af 2021 ændrede vi på noget, som vi ikke havde ændret siden Daniel startede Watery tilbage i 2016. Nemlig vores pakkeposer, som du modtager vores produkter i. Én ting var designet, men det vigtigste var at de nu er lavet af 100% genanvendt plast. Før var det tal 0%. Dertil tilføjede vi dobbelt strimmel på lukningen, så du kan bruge den selvsamme pose til en evt. efterfølgende returnering også. En lille ting måske, men en stor indvirkning med +200.000 årlige forsendelser.

1 stk. plastik fjernet for hvert produkt solgt

Lad os være ærlige. Havet er fyldt med (alt) for meget plastik. Som indædte vandhunde skulle vi ihvertfald ikke bidrage til problemet. Til gengæld har vi siden 2019 bidraget til løsningen i et tæt samarbejde med Resea Project. For hvert Watery produkt, som bliver købt af vores kunder, så betaler vi Resea Project for at samle et plastik sugerør, -pose eller -flaske op. I din efterfølgende ordrebekræftelse kan du endda tracke direkte, hvor netop dit bidrag er blevet fisket op af havet. Hidtil har vores kunder samlet bidraget til at mere end 1.200 kg plastik er blevet samlet op (= 130.000 plastikposer)

Klimaneutral forsendelse

Med 31% af EU's samlede CO2-udledning, som kommer fra transport af varer, så har det en stor indvirkning. Når vi så selv har så mange forsendelser, så ville vi selvfølgelig også gerne gøre noget her. Så siden slutningen af 2019 har vi kompenseret økonomisk for dette uundgåelige udslip i samarbejde med vores transportselskaber DAO, GLS, Bring, DHL og Postnord for alle vores forsendelser 100%. Det betyder i dag at vores forsendelser til og fra vores lager i Horsens sker klimaneutralt. Det er vi ret stolte over.

Drukneulykker kan undgås - og det bidrager vores donationer til.

Kan du svømme? Det kan virke naturligt for dig og os, men specielt mange børn rundt omkring i verden lærer det aldrig før det er for sent. Faktisk er det den mest udbredte utilsigtede dødsårsag for børn mellem 0 og 4 år. Derfor har vi siden 2020 doneret vores bedste lær-at-svømme udstyr til et væld af svømmeskoler i Danmark, Sverige, Tyskland og Ghana, heriblandt Horsens Svømmeklub, Bente Bernths svømmeskole, svømmeskolerne hos Apollo Rejser mfl. Kender du en svømmeskole, der kunne bruge nyt udstyr, så hører vi meget gerne om det på support@watery.dk

Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 og 18-22 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 og fra 18 til 22. Lørdag mellem 10 og 16 og søndag mellem 16 og 22. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.