Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Badehætte.dk alternativ | Billigste svømmeshop eller vi matcher Badehætte.dk alternativ | Billigste svømmeshop eller vi matcher – Watery.dk
Black Friday

Watery.dk har et mere kvalitets udvalg, som stadig er billigere, større og bedre end Badehætte.dk

Læs videre herunder og opdag hvorfor du bør købe dine svømmebriller, svømmeudstyr og badetøj hos Watery.dk istedet. 

Watery.dk sammenlignet med Badehætte.dk

Du er måske på jagt efter et bedre og mere kvalitetsorienteret sted at handle svømmeudstyr og svømmebriller online end hos badehætte.dk?

Så er du ihvertfald landet det helt rigtige sted :)

Hos Watery.dk finder du nemlig et væsentligt større og billigere udvalg fyldt med alle de kvalitetsmærker (Arena, TYR, Funkita, Speedo, Funky Trunks mfl) som du kan drømme om. Alt dette samt webshop design, prisniveau og kundeservice kommer vi ind på herunder i denne simple guide. 

Målet er at du kan bruge informationen til at vælge den helt rigtige svømmeshop for dig at købe dut nye badetøj eller svømmeudstyr i. 

1. Største udvalg fra kvalitetsmærker

Et stort udvalg er essentielt for at du kan finde lige det du har brug for. 

Derfor kan du på Watery.dk finde over 2.200 forskellige svømmeprodukter og størrelser. Disse kommer fra hele 22 forskellige mærker, som alle er nogle vi selv enten har gennemtestet eller fået anbefelaet. Derfor finder du også udelukkende kvalitetsmærker på Watery - og altså ikke noget "kinesisk bras" som vi kalder det andet her i Jylland :)

Det er f.eks. mærker som Arena, TYR, Speedo, Michael Phelps, Funkita, Funky Trunks, Primotec. Kun Speedo har Badehætte.dk ud af disse. 

Tilgengæld har badehætte.dk en række meget mindre kendte mærker. 

2. Billigst eller prismatch

Hos Watery er vi godt klar over at prisen på produkterne spiller en stor rolle, når du skal købe dit udstyr eller badetøj.

Derfor er vi overordnet set også rigtig billige på de enkelte produkter.

Og skulle det ske vi ikke lige er billigst på et enkelt produkt, så kan du med det samme skrive til os på mailen, så retter vi prisen med hurtigst muligt så vi igen er de billigste. Det kalder vi prismatch, og det er din sikkerhed på at du altid køber billigst hos Watery frem for hos f.eks. Swim-gear.

3. Billigere fragt hos Watery

At handle på nettet skal være som i butik.

Derfor skal det heller ikke være dyrt for dig som kunde, at få fragtet dit nye udstyr eller badetøj hjem til dig. Dette har vi forstået hos Watery.dk

Af den grund får du leveringen til pakkeboks gratis, når du handler for over 499 kroner hos Watery.dk. Handler du derimod for under 499 kroner, så koster levering til pakkeboks 29 kroner, levering til erhverv koster 35 kroner mens levering helt hjem til koster 45 kroner. Alt sammen med GLS, som ifølge langt de fleste danskere er det bedste og hurtigste fragtselskab i Danmark. Dertil er gratis afhentning på vores lager i Horsens også altid en mulighed.

Hos Swim-gear derimod koster det 36 kroner at få leveret pakken til en pakkeboks, 55 kroner når Post Nord bringer pakken helt til døren også 36 kr. til erhverv. Og det er uanset om du køber for 100 eller 1.500 kroner. 

4. Kontakt Watery 16 timer i døgnet - Overalt

Sidder du pludseligt med et haste-problem eller spørgsmål om aftenen eller i weekenden, så skriver du bare lynhurtigt til vores livechat. Og det er uanset om kl. er 8:00 om morgenen eller 21:30 om morgenen – så får du svar indenfor få minutter.

Som det er på Swim-gear, så er livechat ikke en mulighed, ligesom telefon tiden kun er mellem 07-17 i hverdagene. 

Hos Watery kan du derimod som skrevet kontakte os alle årets dage mellem 08-22 og forvente svar indenfor et par minutter på livechatten og telefonen, også et par timer på e-mail.

Dertil har vi åben stort set alle hverdage i vores showroom i Horsens, hvor du altid kan komme forbi og prøve den badedragt du har kigget på før køb. Hos badehætte.dk er dette slet ikke en mulighed. 

5. Den bedste kundeservice

Fra starten har kundernes oplevelse været omdrejningspunktet for alt vi har gjort i Watery.

Derfor vil du opleve en kunde oplevelse udover det sædvanlige når du bestiller hos Watery, og dermed bliver en del af vores TeamWatery. Allerede fra ordre- og forsendelsesbekræftelsen lover vi at du får et smil på hele ansigtet, ligesom vi altid giver noget sødt til tanden med i alle vores ordrer.

Dertil kan du være sikker på:
- At du får din bestilling indenfor 24 timer, når du bestiller inden 15:00 på hverdage
- At du får købt alt til den billigste pris med vores prismatch
- At du har det bedste af det bedste udvalg at vælge imellem.

Dette er alt sammen noget vores kunder er helt fortryllede af, hvilket vores +200 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og Facebook også tydeligt viser. 

6 Nemmere og mere moderne hjemmeside

Vi har gjort det nemt, hurtigt og ikke mindst gnidningsfrit at gennemføre dine bestillinger – og dertil har vi netop opdateret hele designet på webshoppen, så vi vil vove at påstå at du aldrig har handlet i en mere gennemført og lækker webshop, hvor der er kælet om den mindste detalje. Kan du sige det samme om designet hos Badehætte.dk?

Klar til at give Watery.dk chancen?

Ganske enkelt er Watery.dk dit simple og billige alternativ med det største udvalg til Svømmespecialisten, Swim-gear, Badehætte.dk, Proswim og Swiminn.com

Målet med denne guide var at gøre din beslutning om hvor du bør handle dit svømmeudstyr og badetøj endnu nemmere, og dermed har fået øjnene op for hvorfor du ligesom over 10.000 andre svømmeglade danskere bør vælge Watery.dk - Du kan starte lige her med at tjekke vores over 200 udsalgsvarer ud

© Alle tekster er skrevet og ejet af Watery.dk

Fremragende

Partners

  • Partner GLS
  • Partner Post Danmark
  • Partner Webshop

Vi modtager følgende kort

  • Danmark
  • Visa
  • Mastercard
  • Mastercard
  • Mastercard
  • ViaBill