www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Jeg ELSKER badedragter! Jeg kan ikke udtrykke mig nok for, hvor meget jeg elsker badedragter. Jeg...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Top 5 - bedste badedragt til svømmere

Opdateret sidst d. af Maria Rye Læsetid: ca. 4 minutter.

Jeg ELSKER badedragter! Jeg kan ikke udtrykke mig nok for, hvor meget jeg elsker badedragter. Jeg elsker at kigge på badedragter til stævner, i sportsbutikker, på nettet og over det hele. Jeg elsker simpelthen bare badedragter. Jeg tror, at jeg har understreget mig nok nu, til at I forstår det. Jeg i denne anledning fundet mine 5 yndlings badedragter, som jeg synes, at du skal tjekke ud.

 

Maria Rye Christensen

Støvring Svømmeklub Pingvinen

 

Arena Solid Lightech High

Øverst på min fine liste er den populære, lækre, simple og ensfarvede badedragt fra Arena. Du kan ikke undgå at have set den til et stævne før, jeg vil sågar gå så langt og sige, at der er mindst en pige med dragten i din svømmeklub, for den er meget populær. Jeg skal sige dig, hvorfor den er så populær:

 • For det første, så kan du få dragten i mange farver.
 • For det andet, så sidder den så sindssygt flot på ens krop.
 • For det tredje, så er stoffet dejlig behageligt og holdbart, hvis du selvfølgelig også behandler dragten ordentligt.
 • For det fjerde, så er den bare flot!

 

Jeg har ikke mere at sige om dragten, andet end at jeg anbefaler den. Hvis du er interesseret i den, så kan du finde den her badedragten.

 

Speedo Allover Crossback

Hvis du er mere til fest og farver på din badedragt, så vil jeg anbefale denne farverige badedragt fra Speedo. Den indikere fest, farver og livlig, og så har den en flot ryg! Denne dragt er også meget populær blandt svømmere, og det er især fordi:

 • For det første, så er den så flot med farverne.
 • For det andet, så sidder den herre flot med ryggen.
 • For det tredje, så “skarver”/”gnaver” næsten ikke.

 

Hvis du også er blevet hooked på dragten, så kan du købe den her.

 

MP Florez Raceback - blomster

Man kan ikke snakke om toplækkert svømmeudstyr uden selve Michael Phelps’ mærke. Han ved, hvordan svømmeudstyr fungerer bedst, og hvad svømmere vil have. Så selvfølgelig er denne lækre badedragt på liste. Den:

 • Er designet flot. Der er både fest og farver på.
 • Ryggen sidder vildt godt på en, og man fremhæver sin flotte “svømmekrop”.
 • Den udvider sig næsten ikke.
 • Den holder sig godt, hvis du passer ordentligt på den.
 • Den er billig i forhold til kvalitet og mærke.

Hvis du også bare gerne vil prøve dragten nu, så kan du købe den her, og så er den endda på tilbud lige nu!

 

Funkita Stacked up

Hvis du, ligesom jeg, elsker farver på en badedragt og mener, at de giver en badedragt liv osv., så kan vi ikke undgå at finde én fra Funkita. Funkita er kendt for sine farver og flotte kreative badedragter. Der er en til hver smag. Du kan heller ikke undgå at se mindst en Funkita dragt til hvert stævne. Denne dragt er også noget af en fangst, fordi:

 • Farverne giver liv til ens dragt.
 • Den er så flot under vandet, hvor nogle af de neonfarver virkelig kommer frem.
 • Funkitas dragter sidder ofte flot på alle kropstyper.
 • De udvider sig lidt i starten, men ellers så sidder de der.

Hvis du vil have en badedragt, der er lige så flot under vand som over vand, så skal du købe Funkita Stacked up her, og så er den endda på tilbud lige nu!

 

Tyr Ohana Crosscutfit Tieback

Gennem tiden så har Tyr også altid lavet super dygtigt udstyr, og det er ikke en undtagelse i forhold til deres badedragter. De har for nyligt kommet op med et nyt design, hvor man skal binde dragten på ryggen, og jeg elsker det! Det gør, at man selv kan justere, hvor stramt ens dragt skal sidde osv. Desuden så har denne lækre dragt både justerbare stropper, mens også et lækkert klassisk Hawaii mønster, og man kan aldrig gå forkert i byen med sådan en dragt. Dragten:

 • Har justerbare stropper.
 • Har et flot mønster.
 • Udvider sig desværre lidt.
 • Kvaliteten er ellers i top.
 • Den er i to-lag, så der går længere tid, før stoffet bliver slidt op.

 

Dragten kan købes her, og det kan jeg varmt anbefale, at du gør, så tjek lige linket ud.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet