www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Hos Watery.dk har vi samlet en liste på 10 svømmeprodukter, der alle er essentielle for elitesvøm...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Top 10 svømmeprodukter enhver elitesvømmer har brug for

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 8 minutter.

Hos Watery.dk har vi samlet en liste på 10 svømmeprodukter, der alle er essentielle for elitesvømmeren, og som vi har vurderet som værende uundværlige! Til hvert produkt følger en kort beskrivelse, sådan at du som svømmer eller forældre kan finde det produkt, der er tilpasset dit eller dit barns niveau. Alle produkterne er naturligvis at finde på hjemmesiden. Tjek det ud!


  1. Badedragt/Badebukser

Du har hørt den før; Uden mad og drikke, duer helten ikke! Og det er præcis sådan elitesvømmeren har det med sit badetøj. Med de mange træningspas i vandet ugentligt er det ikke bare vigtigt med lækkert badetøj, det skal også være af bedste kvalitet. På Watery.dk finder du vores brede og farverige udvalg badedragter og badebukser lavet i slidstærke materialer af anerkendte mærker herunder Speedo, TYR, MP m.fl.

Er du en af de heldige der skal på udendørs træningslejr, eller ønsker du bare en bikini i topkvalitet, kan du naturligvis også finde vores udvalg af træningsbikinier på Watery.dk. Med hensyn til eksotiske bikinier har vi netop fået et kæmpe lager hjem fra det brasilianske kvalitetsmærke; Fabiola Molina.

⏩ Du finder vores lækre badedragter her, vores Fabiola molina bikinier her og trænings badebukserne her.


  1. Svømmebriller

Når det kommer til svømmebriller, er der rigtig mange forskellige modeller med hver deres funktion på markedet. De forskellige modeller er tilpasset svømmerens niveau og træningsform. Er du elitesvømmer og deltager i konkurrencer, skal du selvfølgelig have de bedste briller på markedet! Den gode svømmebriller yder minimal vandmodstand og er komfortabel omkring øjen- og næseområdet. En bestseller, som Pernille Blume også bar, da hun vandt OL-guld i Rio, er FS3 elite brillen fra Speedo. Denne model findes i flere forskellige farver både med og uden spejl på Watery.dk.

view svømmebrille

Skal du derimod på træningslejr under åben himmel, eller træner du i en svømmehal med kraftig belysning, anbefaler vi, at du anvender briller med mørkt glas og spejl. På den måde beskytter du øjnene mod solens skadelige stråler og/eller åbner den beroligende effekt af brillernes mørke glas (hvor det meget lyse miljø kan virke trættende). En brille der ikke bare er yderst komfortabel, men også opfylder begge krav om både mørkt glas og spejl, er vores nye Zero briller fra View, hvor farven Black/smoke er særlig ideel til dette formål. View Blade Zero Mirror i farven Black/smoke er lige nu på Watery.dk til 299,95kr

⏩ Du finder alle vores konkurrence og trænings svømmebriller her.

 


  1. Badehætte

mp badehætte

De fleste elitesvømmere opdager ikke, hvor glade de er for deres badehætter indtil den dag, hvor den gamle pludselig er væk eller går i stykker. Badehætten beskytter både håret mod at blive grønt af klor i vandet og for de mere langhårede elitesvømmere mindsker den også vandmodstanden. På Watery.dk har vi massere af badehætter i både spraglende farver og mønstre og i de helt neutrale farver. Ved stævnedeltagelse stilles der højere krav til badehætten om minimal vandmodstand, og til dette formål har Watery.dk naturligvis også en badehætte til dig. Lige nu har vi bl.a. den populære MP X-0 stævnecap i farven Blå/sort sat ned med 12% til 219,95kr.

⏩ Du finder alle vores badehætter her.

 


  1. Finner

dmc svømmefødder

For mange elitesvømmere er dette nok det bedste svømmeprodukt, der nogensinde er kommet på markedet. Finnerne kan bruges til mange forskellige former inde for svømmetræningen, herunder både til aflastning af armarbejdet og til at øge trykfladen for fødderne i træning af flyben. Den bedste og mest populære finne på markedet er uden tvivl elitefinnen fra DMC, som vi lige nu har sat ned med 5% på Watery.dk til 379,96kr.

⏩ Du finder alle vores svømmefødder til elitesvømmere her.


  1. Snorkel

focus snorkel mp

Snorklen er et fantastisk svømmeprodukt, når man skal træne teknik og holde fokus uden den forstyrrende vejrtrækning. Mange øvelser til træning af teknik trænes mest optimalt med fikseret hoved under vandet. Men de færreste synes dog, at det er fedt at kombinere trækning af teknik med træning i at holde vejret. Er du også en disse, er snorkelen en fantastisk tilbud til dig. På Watery.dk har vi bl.a. Focus snorklen fra MP til 299,95kr. Snorklen fås i både sort og blå.

⏩ Du finder vores andre snorkler til elitesvømmere her.


  1. Paddles

finger paddles speedo

Hvad end det er finger paddles eller håndpaddler, så er paddles et genialt produkt! Ved brug af paddles øger man arealet af den trykflade, man presses vandet med og dermed arealet af den trykflade, som presser kroppen frem i vandet. Når trykfladens areal øges, bliver det også hårdere at udføre et armtag. Dette kan naturligvis udnyttes til træning aerob og anaerob udholdenhed med i høj grad også til træning af teknik. Når trykfladens areal øges, øges svømmerens følelse af trykket på vandet nemlig også, hvilket kan skabe en bedre forståelse for armtagets udførelse hos svømmeren.

På Watery.dk har vi både små og store paddles. Vi anbefaler dog, at man ved skulderproblemer og indtil man er 18 år benytter sig af de mindre paddles. Lige nu har vi finger paddles fra Speedo sat ned med 13% til 129,95kr.


  1. Pullboy

speedo pullboy

Ved brug af pullboy opnår du opdrift i vandet, således at benene ikke synker træning af armtaget. Den ideelle pullboy giver tilstrækkelig opdrift, sidder solidt imellem benene, fremkalder ikke ubehag og har et design der hverken er for sort eller småt til at kunne placeres mellem benene. Den gode pullboy er derfor simpel i sit design og gøremål. På Watery.dk har vi lige nu bestselleren Elite pullboy fra Speedo sat ned med 20% til 134,95kr.


  1. Svømmeplade

Til de utallige hårde benserier er en god svømmeplade bare vigtig. Svømmepladens primære formål er, at holde din overkrop i vandoverfladen. Svømmerens individuelle behov og krav er dog meget forskellige; nogle ønsker en stor bred svømmeplade mens andre ønsker en lille svømmeplade, som de let kan svinge rundt i vendingen. Vi anbefaler derfor, at du selv finder din personlige favorit på Watery.dk, hvor alle svømmeplader fra Speedo lige nu er sat ned med minimum 12%.

⏩ Du finder de forskellige svømmeplader her.


  1. Stævnetøj

Vigtigheden af godt og lækkert udstyr er næsten ubeskrivelig. Men hvorfor nøjes med at bruge lækkert udstyr træning, når der er utallige fantastiske produkter til stævnesituationer på markedet. Til stævner er det ofte kun få hundrededele af et sekund der afskiller guldmedaljen fra sølvmedaljen og sølvmedaljen fra bronzemedaljen. Hos Watery.dk er vi opmærksomme på, at det gode stævnetøj kan vinde dig de få marginaler, som bringer dig på medaljeskamlen. Vores hjemmeside er derfor prydet med farvestrålende dragter og badebukser til konkurrencer. Så er du også kæmpe fan af fart og ønsker du ligesom os; aldrig at gå ned på udstyr, kan vi klart anbefale at du anskaffer dig et par hurtige badebukser eller en hurtig badedragt. Stævnebadetøj finder du lige nu på Watery.dk til priser fra 1899,95kr.

⏩ Du finder vores konkurrence badedragter her og konkurrence badebukser her.


  1. Svømmetaske og svømmenet

tyr svømmetaske

Som elitesvømmer med udstyr i verdensklasse, skal du selvfølgelig også have noget at opbevare udstyret i mellem de mange træningspas. Som elitesvømmer er der forfærdelig mange krav til svømmetasken, men i det store hele er det meget simpelt; en svømmetaske skal være stor og rumlig. Derudover skal svømmetasken naturligvis være utrolig slidstærk, så den kan modstå at blive brugt op til flere gange om dagen og opbevare fugtige håndklæder og vådt badetøj. Den største taske på hjemmesiden er klassikeren Alliance Team fra Tyr, som lige nu er sat ned med 11% til 459,95kr.

Med hensyn til udstyr er den bedste og simpleste opbevaring et udstyrsnet. Nettet skal naturligvis også være utrolig slidstærkt. Men i modsætning til svømmetasken er de mange rum ikke et krav, da det ofte skal gå hurtigt, når udstyret skal tages frem eller pakkes sammen. Et nyt produkt på markedet er udstyrsnettet fra MP til 199,95kr, der på Watery.dk fås i farverne sort og blå/gul.

Er du elitesvømmer og mangler flere af ovenstående produkter? I så fald kan vi klart anbefale dig at købe en af vores mange forskellige svømmepakker, der samler udstyret til lige netop dit behov. Du finder vores svømmepakker her.


Ellers er der kun at sige: Vi snakkes ved snarligt!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet