www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

PADDLEBOARDS PÅ LAGER - OMGÅENDE LEVERING - SPAR OP TIL 55% SOMMERUDSALGET ER SKUDT IGANG - SPAR OP TIL 75% - Først til mølle

Har jeg husket alt? Har jeg husket den nyvaskede drikkedunk og badedragten? De sætninger går tit ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

TJEKLISTE: 5 ting du bare SKAL have med til træning!

Opdateret sidst d. af Maria Rye Læsetid: ca. 4 minutter.

Har jeg husket alt? Har jeg husket den nyvaskede drikkedunk og badedragten? De sætninger går tit igennem mit hoved inden træning, for jeg er god til at glemme ting, derfor har jeg også bakset denne tjekliste sammen med alt, som man skal have med til træning, men man kan gå hen at glemme eller udstyr, som man bare ikke har endnu, men man ikke kan leve uden, når man først får det prøvet.

Støvring Svømmeklub Pingvinen

Maria Rye Christensen

 

1. Træningsdragten/trænings badebukserne

Det første og noget af det vigtigste er helt sikkert træningsdragten/trænings badebukserne. Det er bare ikke lige så fedt at træne i andres dragter/bukser, som det er i ens egne. Man mister næsten lysten til at hoppe i vandet, hvis man ikke har sin egen træningsdragt eller sine egne trænings badebukser på! Den sidder ikke helt som din egen/egne, og det kan bare ødelægge resten af træningen. Så jeg vil råde dig til at huske og tjekke en ekstra gang, så du ikke lige glipper bukserne eller dragten.


Hvis du står i den situation, hvor dragten er slidt, og badebukserne ikke er, som du gerne ville, så har https://www.watery.dk et stort udvalg af nye og lækre dragter og bukser fra både TYR, MP, Speedo m.fl.

 

2. Svømmebrillerne

Selvfølgelig kan man heller ikke have en optimal og god træning, hvis man har glemt sine mega-monster-bedste svømmebriller derhjemme, eller hvis man bare ikke har fundet sine mega-monster-bedste yndlings svømmebriller endnu. Hvis det sidste er grunden, så kan du da lige smutte forbi https://www.watery.dk/collections/svoemmebriller,  hvor der er udsalg på flere forskellige svømmebriller fra Speedo og finde dine yndlings briller. Hvis du er i tvivl, så kan du læse om Watery’s fem yndlingsbriller her: https://www.watery.dk/blogs/waterylife/bedste-svommebriller-til-eliten.

 

3. Badehætten

Som pige eller en dreng med langt hår så er badehætten skide irriterende at glemme. Ens badehætte er en del af en. Nogle af en fyldt med farver, andre fra deres klub og nogle en ensfarvede badehætte. Ens badehætte passer perfekt til en hoved, og det føles bare forkert, når man ikke har sin egen på! Der er altid noget galt med de andre; de sidder bare ikke lige så godt som ens egen. På Watery har de et stort udvalg af udstyr og ikke mindst badehætte, tjek det ud her https://www.watery.dk/collections/badehaette.

 

4. Håndklæderne

Ingen vil rigtigt kendes ved den situation, at man har glemt sine håndklæder derhjemme, men de fleste svømmere har været i den. Det er pisse nederen, men man må bare finde på en alternativ løsning til træning og finde på en løsning derhjemme, sådan at det ikke sker igen. En af løsningerne kunne være at bestille håndklæder herover https://www.watery.dk/collections/handklaeder, fordi der er svømmerelaterede håndklæder, som man bare gerne vil vise de andre, så er man næsten sikker på ikke at glemme håndklædet igen.

 

5. Træningstøjet

Der er ikke alle, som bruger det, men det er en god idé, at det altid er i tasken. Vi laver altid udstrækning efter træning, og det er rarest, hvis man er tør. Det kan jo også være, at der sker noget, så man ikke kan hoppe i vandet. Jeg vil altid anbefale, at der er shorts, t-shirts, sokker, indendørssko, m.m. i tasken. Hvis du ikke har noget ordentligt eller fedt træningstøj, så kan du kigge her https://www.watery.dk/collections/traeningstoj og i hvert fald blive inspireret.

 

(6).Udstyrsnettet med udstyret i

Det er meget forskelligt fra svømmeklub til svømmeklub, hvad man gør med nettet. Hvis man ikke er så heldig, at man kan lade det hænge et sted i svømmehallen, så skal man huske det til næste træning. Det er ikke fedt, når man føler sig begrænset i forhold til de andre, når man har glemt sit net derhjemme. I sær, hvis noget af det sidste man sagde til sig selv var, at man skulle huske det, og så glemmer man det. Det er frustrerende og irriterende på samme tid. Hvis du mangler udstyret eller et udstyret med udstyr i, så sving lige forbi her https://www.watery.dk/collections/svommeudstyr, og find det rigtige til dig.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet