www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

I dag kan vi endelig præsentere vores nyeste medlem af #teamWatery: Naya Modin Thomsen. Naya er 1...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

#TeamWatery Naya: Det her udstyr bruger jeg som elitesvømmer

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 10 minutter.

I dag kan vi endelig præsentere vores nyeste medlem af #teamWatery: Naya Modin Thomsen. 

Naya er 15 år, og har svømmet lige siden hun var 12 uger gammel. I dag svømmer hun så på førsteholdet i Køge Svømmeklub med op mod 10 ugentlige svømmetræninger, og er netop blevet udtaget til de nordiske Juniormesterskaber til sommer i Letland for sine hurtige tider på 100 fri og 200 fri. 

Dertil er Naya også firedobbelt Dansk årgangsmester og dobbelt nordisk Junior mester - dét er fandme sejt, og derfor er vi hos Watery.dk utroligt glade for at kunne sige velkommen til Naya på vores #teamWatery

I den forbindelse har vi herunder fået Naya til at udnævne hvilket svømmeudstyr og badetøj hun svømmer med til dagligt samt stævner, samt hvorfor hun netop foretrækker dette. 

Dét er ret spændende - og selvom vi ikke tør love at du kommer til at svømme ligeså hurtigt som Naya gør med det, så tør vi godt love at du helt sikkert bliver en bedre svømmer ved brug af dette udstyr! 

NB: Meget af dette udstyr kan også sagtens bruges af motionister og ikke-konkurrence svømmere. 

God fornøjelse! Og er der spørgsmål til noget af det, så sidder vi klar på support@watery.dk eller nede i kommentarfeltet til at svare på dem. 

Stævne og trænings svømmebrille.

TYR Tracer Racing Metallized i blå.

Både til stævner og under mine 8-10 ugentlige træninger i vandet bruger jeg altid TYR’s hidtil hurtigste svømmebriller, og jeg elsker den blå farve både af udseende, og så giver den et super lys i vandet uanset om solen skinner eller det er så tidligt på morgenen, at solen endnu ikke er stået op.Tracer Racing Metallized er designet til at have en lav profil, og det reducerer vandmodstand, så disse briller følger mig overalt både på træningslejre og til stævner, hvor jeg altid har to par briller med op til startskamlerne belært af erfaring, da jeg engang til et stævne knækkede elastikken i den ene brille lige før starten gik, så der var et hurtigt brilleskift nødvendigt.

Badedragter.

Konkurrence badedragt: TYR Avictor Venom.

Jeg startede mit første svømmestævne for 9 år siden, og har derfor gennem tiden haft mange forskellige konkurrencebadedragter, men jeg befinder mig bedst i TYR’s Avictor. Jeg har flere forskellige modeller af Avictor – både Omaha Nights, den almindelige Avictor model og den nyeste Venom model. Alle sidder super godt. Materialet er rigtig lækkert at have på, og så tørrer den rigtig hurtigt.

Jeg må tilstå at jeg desværre har ødelagt en del dragter gennem tiden, selvom jeg bruger handsker, når jeg tager dragten på, men den nyeste Venom dragt fra TYR bruger en ”State-of-the-art Super Flex limning”, som gør det muligt både at strække og gendanne formen på dragten. Det giver god bevægelighed uden at det går ud over kompressionseffekten i dragten, og så er holdbarheden bedre end de andre konkurrencebadedragter jeg før har prøvet.

Min favoritfarve er dragten på billedet, som jeg svømmede i til Danish Open med Watery.dk logoet på fronten.

Træningsbadedragt: TYR Waikiki eller TYR Hiromi.

Jeg syntes, at TYR laver nogle meget lækre træningsbadedragter i flotte farver, der er behagelige at have på, så derfor svømmer jeg altid i TYR’s badedragter til træning.

Mine ynglings badedragter for tiden er fra TYR nyeste kollektion og hedder Waikiki og Hiromi (de fire førte billeder nedenfor).

Begge badedragter har det design, som TYR kalder for Cutoutfit, hvor ryggen er meget åben, hvilket jeg bedst kan lide, når jeg svømmer.

Når jeg er på træningslejr, og kan have op til 3 træningspas på en dag, så svømmer jeg dog i flere forskellige modeller for at undgå gnavemærker på skulderen. (Kan også undgås ved brug af vaseline).

Ud over Cutoutfit modellen kan jeg også rigtig godt lide TYR’s model med navnet Trinityfit, som er kendetegnet ved tre snore på ryggen. Min ynglings badedragt i den model hedder Bonzai, og er vist på de sidste to billeder. Bonzai er fra TYR’s forrige kollektion.

Alle mine træningsbadedragter er lavet i en rigtig god kvalitet med 95% bomuld, så selvom man nærmest træner hele tiden, så holder de altså bare, og de mister ikke farven. I love TYR 😊

Svømmetaske.

TYR Alliance Backpack 45L - Lime eller rød.

Hver sæson plejer jeg at starte med en ny svømmetaske og altid en taske fra TYR.

Det er egentlig lidt luksus, for TYR’s Alliance Backpack tasker er næsten uopslidelige, men jeg kan godt lide at skifte farve, og i denne sæson er det den limefarvede, der følger mig overalt på nær, når jeg stiller op til de Nordiske Juniormesterskaber. Der bruger jeg den røde TYR taske, som Dansk Svømmeunion har udleveret, men i design og størrelse er den magen til den limefarvede.

Rygsækken har mange rum i forskellige størrelser, så telefon, håndklæde, drikkedunk og pung kan ligge bestemte steder, så alting har sin egen plads og nemt samt hurtigt kan findes både til træning og stævner. Tasken har mange smarte detaljer, og jeg kan især godt lide den store netlomme, der kan adskille den våde badedragt fra resten af taskens indhold, så ikke alt bliver vådt på vej hjem fra træning eller stævne.

Svømmenet.

TYR’s Big Mesh Mummy Bag III.

I TYR’s svømmenet er der plads til alt mit nødvendige udstyr lige fra plade, pull buoy, svømmefødder, snorkel og til håndplader.

Tasken har tre udvendige forlommer, hvor der er plads til fx vandflaske, briller og badehætte, så det hele er samlet, når man forlader omklædningsrummet og går ind i svømmehallen.

Mit net ligger altid tæt på kanten af bassinet, så jeg kan nå alt mit udstyr fra vandet, så det er praktisk at nettet tørrer hurtigt igen.

Nettet følger mig altid både til træning og til stævner.

Svømmefødder.

DMC Elite Fins

Disse svømmefødder følger mig også overalt både til træning og under opvarmningen til stævner. Jeg har prøvet mange forskellige finner, men vender altid tilbage til disse australske svømmefødder, der har vundet en australsk designpris og ikke uden grund.

De er lavet af 100% silikone, og derfor rigtig bløde. Jeg har tidligere svømmet med finner, hvor hælen var lukket, men efter at have prøvet disse med åben hæl, så svømmer jeg kun med disse.

Pullbuoy.

TYR Hydrofoil Pull Float.

Utraditionel i design men strømliget og ergonomiske, hvilket gør den mere effektiv i min træning i forhold til de andre pull buoy modeller, som jeg har prøvet gennem tiden.

Den sidder perfekt mellem benene, så jeg ikke behøver stoppe op midt i en serie for at rette på den, og så er den lavet i et stykke, så der ikke er nogle samlinger, som skraber mod huden, hvilket gør den rigtig behagelig at svømme med.

Snorkel.

TYRUltralight Snorkel 2.0.

Min ynglingssnorkel er også fra TYR. Til forskel fra mange andre snorkler, så skal luften ikke op gennem snorklen i denne TYR model, når du puster luft ud. Årsagen er at luften ryger ud via en ventil forneden i snorklen, og det betyder, at man kan optage ilten mere effektivt, hvilket bevirker, at jeg kan træne i længere tid med snorkel på, og dermed fokusere yderligere på at forbedre mine tekniske færdigheder.

Snorklen vejer kun 175 gram og sidder rigtig godt ind til hovedet, og så er den designet, så den nærmest skærer sig gennem vandet, så den er meget behagelig at svømme med.

Svømmeplade.

TYR Streamline Kickboard.

Dette er det ældste udstyr i min samling. Faktisk ved jeg ikke hvor gammel denne plade er, men mere end 5 år. Jeg har haft mange forskellige plader og lånt mange af klubkammeraterne plader, men ingen kan måle sig med mit gamle streamline kickboard fra TYR, som er designet til at følge min krops normale position i vandet, hvilket nedsætter belastningen på mine skuldre, ryg og hofte i forhold til andre plader, som jeg har svømmet med. Den mere kurvede form gør at pladen har en bedre balance, og søger mod overfladen i vandet, og så kommer armene til at lægge rigtigt på grund af pladens udformning. Pladen vejer næsten ikke noget, og så er den lavet i et hårdt og ubøjeligt materiale der gør, at den ser ny ud på trods af, at den er mere end 5 år gammel.

Foam roller.

Triggerpoint Grid Foam Roller –Lime.

Watery har for kort tid siden sponseret denne foam roller til mig, og den er intet mindre end fantastisk. Den eneste fejl er, at jeg selv burde have anskaffet mig sådan en for lang tid siden, for jeg skal love for, at den gør noget godt for min restitution.

Det er dog lidt af et torturinstrument, så derfor er jeg glad for at Watery har sponseret den originale Triggerpoint Foam Roller til mig, da den efter sigende er både hårdere (sorte kerne) og samtidig blødere (lime beklædning) end de uoriginale rollere.

Paddles

Super Power Padler – Strokemakers.

Det er først i denne sæson, at jeg er begyndt at bruge større padler, og disse håndpadler er supre effektive og giver øget modstand under træning samt hjælper til korrekt håndstilling. De regulérbare latexslanger gør det nemt at tilpasse padlerne til hænderne, dog bruger jeg ikke den nederste latexslange, fordi så skal jeg hele tiden koncentrerer mig om min håndstilling. De er derfor nemme at tage på, da der bare skal en finger igennem den øverste latexslange.

Næseklemme.

TYR Næseklemme.

Når jeg træner undervandssvømning på ryggen, bruger jeg næseklemme. Jeg har prøvet nogle forskellige gennem min tid som svømmer, men TYR’s næseklemme er bare den, der fungerer bedst for mig. Den holder vandet effektivt ude, og så bliver den siddende på næsen under hele træningen. TYR’s næseklemme fås i flere forskellige farver, og jeg har både den sorte og grønne i mit udstyrsnet.

Badehætter.

Trænings badehætte : Watery Badehætter - Hvid eller sort

Jeg er så heldig at have fået sponseret nogle Watery badehætter, og jeg elsker dem. Pasformen er perfekt. De er hverken for store eller for små. De sidder bare rigtig godt, lige der hvor de skal, og så glider de ikke op under de lange serier, men bliver siddende; selv på trods af mit lange hår, som de formår at holde godt på plads i nakken.

Ud over at Watery’s badehætter har en super pasform, så har de også et fedt logo: ”Watery – Swimming with attitude”. Jeg elsker dem

Sengetøj.

Snurk Pool senget.

Juleaften overraskede mine forældre mig med dette skønne sengesæt, derer designet som bunden af en bane i svømmehallen, så selv når jeg slapper af, er jeg næsten i mit rette element.

Jeg elsker dette dejlige bløde sengesæt, og tænker at jeg snart må ønske mig et sæt mere, så jeg ikke behøver skifte design, når jeg skifter sengesæt, for water is my world 😊

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet