www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Årets sæsonstart for svømning er lige rundt om hjørnet. Og du skal være klar! Sådan en sæsonstart...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

[Daniel anbefaler] Bliv klar til sæsonstarten for svømning nu!

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 5 minutter.

Årets sæsonstart for svømning er lige rundt om hjørnet. Og du skal være klar!

Sådan en sæsonstart har jeg gennem min tid som først børnesvømmer og senere elitesvømmer efterhånden prøvet et par gange eller 10. Måske nærmere 15 gange?

Ikke desto mindre har jeg lært at en god start indebærer det rigtige udstyr og badetøj. 

Det er lidt ligesom dengang i folkeskolen - der skulle penalhuset også lige genopfyldes og forsvundne drikkedunke og madkasser genindkøbes. 

Sådan er det også med svømning. 

For at hjælpe dig godt på vej, så har jeg fundet mine bedste forslag til lige præcis dig - uanset om du er babysvømmer, motionssvømmer, børnesvømmer eller konkurrence svømmer. 

Du kan hoppe direkte til den slags svømmer du er herunder - og jeg har tilmed linket til lige præcis de specifikke produkter jeg anbefaler indenfor de forskellige kategorier. Så bliver det simpelthen ikke nemmere at starte svømningen op igen. 

[Og glem nu ikke vores sæsonstartskampagne i denne uge (slutter d. 11 August 2019) - Køb 1 stk. og spar 10% (brug koden: 1-10), Køb 2 stk og spar 15% (brug koden: 2-15) og køb 3 stk. og spar 20% (brug koden: 3-20), og dette på ALLE produkterne.


➥Gå direkte til Watery her og udnyt rabatten

Eller bliv klogere på hvad du rent faktisk har brug for herunder:

Babysvømmer:

1. Happy Nappy Blebadebukser - Kun 130,- + rabat
- Det er disse svømmehallerne stort set kun tillader og du undgår pinlige episoder med den lille. 
2. Svømmevest
- Stort set ingen babyer kan svømme som 1, 2, 3 eller 4 årig. Derfor er noget opdrift en nødvendighed. Her anbefaler jeg klart svømmeveste fremfor armvinger og bælter, da vestene netop giver en naturlig position i vandet til at lære at svømme - og ikke stå lodret i vandet som armvinger/bælter gør. 

Motionssvømmer:

1. Badedragter eller badebukser
- Uden badetøj kommer man ikke langt. Og der er ikke nogen bedre følelse end at starte svømningen op med en helt ny dragt eller buks. Vi har netop tilføjet RIGTIG mange flotte nyheder fra Speedo, Arena og Funkita/Funky Trunks, så et must at få en af dem. 

2. Motions svømmebriller
- Et par svømmebriller, der ikke laver røde mærker og ser smarte ud, er lige så tilfredsstillende som at komme hjem efter en lang løbetur. Det skal bare prøves. Igen og igen. Det kommer du til med de HELT rigtige briller. Vil anbefale dette par til mænd og dette par til damer.

3. Pullboysvømmefødder og svømmeplade i kombination
- Hvis du ikke var klar over det, så gør svømmeudstyr svømningen meget mere effektfuld, varieret og ikke mindst sjovere. Disse tre stykker udstyr er simpelthen must-have til alle, der gerne vil forbedre sin svømning. Jeg har linket mine anbefalinger ovenover. 

Børnesvømmer:

1. Svømmebrillerne alle børn elsker
- Når man svømmer i svømmeskolen eller har svømning på skoleskemaet, så skal du som forældre være sikker på at brillerne sidder så behageligt på dit barn, at de på intet tidspunkt irreterer - for ellers ryger de af med det vons. Med dette par til drenge og dette par til piger undgår du disse hovedpiner. 

2. De nyeste pige badedragter og drenge badebukser
- Ligesom blyanterne og viskelæder skal opdateres ved skolestart, så bør badetøjet til barnet også. Det skylder du dit barn, for hvilken lille pige vil ikke være elskevild med at komme i den nyeste Frost badedragt? Det vil din helt sikkert. Vi har lige fået helt nye modeller (som i 2 dage gamle) fra Speedo og Funky Trunks / Funkita, som ihvertfald bør vurderes. 

Konkurrence Svømmer

1. Konkurrence badedragten eller badebukser
- En ny sæson uden nyt konkurrence badetøj er ikke en ny sæson. Det har min mor hørt på mange gange. Vi har netop fået nyheder hjem fra både Arena og Speedo - både Junior modeller som starter fra blot 600,- men også i topmodellerne. Med sådan en kommer du helt sikkert til at svømme hurtigere - og hvem vil ikke det, når man bruger 30 timer om ugen i bassinet?

2. Konkurrence svømmebrillerne
- Her banker mit hjerte for alvor. For det her en elitesvømmers vigtigste værktøj i en god træning og et godt race. Sidder de ikke godt, så bliver det en lang træning. Kommer der vand ind, så bliver det en lang 200 meter butterfly. Jeg svømmer og svømmede selv med disse fra Speedo, men der er liiige kommet en nyere og forbedret model her (som eftersigende skulle være 5% hurtigere). Dertil er Arena Cobra altid et sikkert hit.  

3. Svømmeudstyr og badetøj
- Det her ved du godt som konkurrencesvømmer. Ved enhver sæsonstart skal du lige sikre dig du stadig har svømmefødderfinger paddlessvømmepladepullboysnorkel i dit svømmenet. Har du det? Glem ej heller badetøjet. En badedragt eller badebuks mere, er som blyanter i penalhuset - der kan aldrig komme for mange. 

Slå til nu og spar

Puuuhaaaa... Der var langt herned og mange gode råd. Giv mig lige en knockle for at gennemføre 🤜🤛

Nå, man kan læse og blive klogere nok - uden rigtigt at blive en bedre svømmer. 

Det skal du nu!

Og i denne uge hjælper jeg dig ekstra godt på vej med et etstraordinært godt tilbud (udløber Søndag d. 11 August) ! Du kan som skrevet nemlig spare op til 20% på ovenstående. Bare følg denne formular:


Køb 1 stk badetøj / Svømmeudstyr / svømmebriller og få: 10% rabat med koden: 1-10
Brug denne kode nu på Watery.dk

Køb 2 stk badetøj / Svømmeudstyr / svømmebriller og få: 15% rabat med koden: 2-15
Brug denne kode nu på Watery.dk

Køb 3 stk badetøj / Svømmeudstyr / svømmebriller og få: 20% rabat med koden: 3-20
Brug denne kode nu på Watery.dk

Så bliver du HELT klart til svømmestarten om en uges tid. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet