www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Når du skal på snorkelferie er det forholdsvist vigtigt at du har en komplet pakke liste, så du p...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Den gode pakkeliste til din snorkelferie

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 5 minutter.

Når du skal på snorkelferie er det forholdsvist vigtigt at du har en komplet pakke liste, så du på den måde kan danne dig det bedste overblik over hvad du skal pakke til din næste ferie. Specielt når det omhandler snorkling er der nogle små detaljer man skal huske når man pakker kufferten.

I denne artikel skal det derfor handle om udstyr til dig, der vil dykke lige under overfladen - nemlig snorkeludstyr. Snorkling er nemlig en helt  perfekt start for dig, der ikke er helt klar til at dykke ned i dybet, men stadig gerne vil have den helt fantastiske oplevelse, det er at udforske livet under vandoverfladen. Det vil vi selvfølgelig gerne gerne hjælpe dig med. Derfor guider vi dig i denne artikel til, hvordan du finder det bedste og mest nødvendige snorkeludstyr til ferien. 

Huskt at uanset hvilket udstyr du står og har brug for, så sørg altid for at købe det i en god kvalitet. Det kan ofte være svært at finde snorkeludstyr af god kvalitet på diverse hoteller, campingpladser og ferieresorter. Gå derfor altid efter kvalitet frem for pris, så du undgår at købe udstyr, der kan give komplikationer under ferien. Kvaliteten af dit udstyr har stor påvirkelse på din oplevelse i vandet, og det er derfor altid en god ide at investere i noget ordentligt udstyr. 

Guiden til snorkeludstyr er naturligvis kun vejledende og derfor bør du også selv være opmærksom på, hvis du har tilføjelser til denne. Guiden indeholder dog det mest nødvendige du skal huske. 

En god snorkel
Snorklen er uden tvivl den vigtigste del af dit udstyr. Snorklen sikre nemlig, at du kan trække vejret under vandoverflade. Derfor er det også vigtigt, at den er lavet af et stærkt og holdbart materiale, så den holder vandet ude, og du undgår at få havvand i munden. Alligevel kan det ofte være svært at undgår hundrede procent at få vand ind i snorklen, og derfor kan det være en god ide at købe en snorkel med bundventil, som løsning på dette, så du kan tømme snorklen for vand undervejs når du snorkler.

For mange mennesker kræver det helt naturligt en del tilvænning, at skulle trække vejret gennem en snorkel, men du skal om alle omstændigheder føle at du kan trække vejret helt naturligt og ubesværet, når du har snorklen i munden. Det kan derfor være en god ide at gå efter en snorkel med et lidt bredere rør, der tillader dig en stor luftgennemstrømning. Sikre dig også at, mundstykket er behageligt at have i munden, og at snorklen er lavet af allergivenlig materiale. Vores anbefalinger er derfor også at finde en professionel forhandler i stedet for at investere i billige løsninger, der kan give komplikationer og ubehageligheder på ferien. 

Dykkermaske
Når vi nu har sikret din vejrtrækning under vandet, er det en god ide at sikre udsynet.
I det store hele er formålet med at snorkle jo nemlig at du kan opleve det smukke liv under vandoverfladen. Derfor er det nødvendigt med en dykkermaske, eller måske et helt snorkelsæt, hvor man har sammensat snorklen med dykkermasken.

Om du vælger en helt normal dykkermaske eller snorkelsæt, er det altid vigtigt, at dykkermasken sidder helt tæt og behageligt på dit ansigt. Hvis masken ikke lukker helt tæt vil den lukke vand ind. Og lad os bare være ærlige, der er ikke noget mere irriterende end at man hele tiden får vand i øjnene, og skal tømme masken i tide og utide.

Glem ikke svømmefødderne
Der er ingen tvivl, om at et par svømmefødder øge kvaliteten af din oplevelse. Med et par svømmefødder får du nemlig en lang bedre bedre fremdrift i vandet. På den måde skal du ikke bruge nær så meget energi og kræfter på at komme frem i vandet, og du bliver hellere ikke helt så hurtigt træt. Selvom svømmefødderne ikke er det allervigtigste, er det sjældent noget du vil fortryde at du har købt. 

Kombiner snorkelferien med fiskeri

Når du så har været ude at snorkle hele dagen under den varme sol, så er det bare min oplevelse at der simpelthen ikke er noget bedre end fisk til aftensmad efterfølgende - så bliver man ligesom også i det våde element. Her kan du jo enten selv prøve dig af som lystfisker eller også på jagt efter en lokal sælger af fisk - så bør du være klar til endnu en snorkeltur igen dagen efter. 

Klædt godt på

Vi har ovenover forsøgt at komme med noget af det snorkeludstyr vi mener er helt uundværligt når du skal på snorkelferie. Dog betyder det naturligvis ikke at der ikke findes andet snorkeludstyr. Mængden af udstyr kan altid variere fra person til person. Nu burde du være godt klædt på til din snorkelferie. God fornøjelse!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet