www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Ørepropper er for nogle svømmere utroligt vigtige - uden dem kunne de simpelthen ikke svømme. Såd...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

5 (livsvigtige) grunde til at bruge ørepropper til svømmetræning

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 2 minutter.

Ørepropper er for nogle svømmere utroligt vigtige - uden dem kunne de simpelthen ikke svømme. Sådan kan det også hurtigt blive for dig, hvis du ikke passer lidt på. Derfor kunne du med fordel allerede nu begynde at bruge ørepropper til din svømmetræning, så du netop undgår problemer med ørene i fremtiden eller såkaldt "svømmer øre". For det er ikke dejligt, skulle vi hilse og sige. I hvert fald får du her nogle grunde til, hvorfor du bør bruge ørepropper til svømning:

Øre og vand er ikke den bedste kombi

Når vi ligger i vandet i så mange timer hver uge, så påvirker det (desværre) også ørene. For øre og vand er ikke den bedste kombi, og det kan i sidste ende få fatale konsekvenser, hvis man ikke passer lidt på. For når ørene er i vandet, så strømmer det ind og ud gennem ørene, og det er ikke godt, da det ødelægger øregangene.

Ørepropper kan skåne dig for "svømmerøre" og problemer

Løsningen på ovenstående "problem" med ørene, kunne meget vel være ørepropper. Det er faktisk det de er lavet til - at undgå vand inde i ørene. Men normale ørepropper vil både falde ud, ligesom de heller ikke ville kunne holde vandet ude. Det kan til gengæld specielle ørepropper til svømning.

Ørepropper til svømning kan hjælpe på dine ører

Sådan nogle specielle ørepropper til svømning kan du nemlig have på både med og uden badehætte. Desuden sidder de rent faktisk fast inde i øret, når du først har sat dem ind, så du ikke behøver at lede efter dem efterfølgende. Desuden lukker disse specielle ørepropper også helt for vand-gennemstrømningen, så dine ører slet ikke kommer i kontakt med vandet.

Badehætte kunne også blive løsningen

Vil man sikre sig helt mod vand, så burde en badehætte udover ørepropperne kunne gøre det.

Er du blevet overbevist om at ørepropper til svømning er en rigtig god ide? Så se Danmarks største og bedste udvalg af ørepropper til svømning her

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet